Παρασκευή, 30 Ιούλ, 2021

  • Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
  • Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού
  • «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»
  • Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...
  • O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»
Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο1 Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού3 «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»4 Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...5 O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Υπερμνημόνιο

Υπερμνημόνιο

«Χαράς ευαγγέλια» για την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα σήμερα με την κύρωση της σύμβασης του Ταμείου Ανάκαμψης, του υπερμνημονίου δηλαδή που έρχεται να δέσει νέες «αλυσίδες» στα εργατικά - λαϊκά στρώματα.«Η χώρα μεταμορφώνεται» λέει η ΝΔ, «πρόκειται για ιστορική τομή στην ΕΕ» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά για τα 32 δισεκατομμύρια ... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

από Η Άλλη Άποψη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    Ένα κομμάτι του σχεδιασμού μας που έχει αναφορά στον τομέα της οργάνωσης και μετά της υλοποίησης, αφορά την προσπάθεια που ξεκίνησε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και κάναμε συγκεκριμένη κουβέντα στην παρουσίαση τμήματος του προγράμματος μας στις 18 Μαρτίου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ.

          Η προηγούμενη διεκδίκηση εξ αιτίας στενόκαρδης αποδοχής και προφανούς ενδοπαραταξιακής απροθυμίας δεν καρποφόρησε.

          Η παράταξή μας ¨ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ¨ όμως  εννοεί τις περιπτώσεις όπως της παραχώρησης του ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ που στεγάζονταν η οικονομική Εφορεία, τα στρατόπεδα ¨ΦΙΛΙΠΠΟΥ¨ και ¨722¨, το οικόπεδο της ΥΕΒ, αλλά και τα  οικόπεδα του ¨ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ¨ και αυτού που ανήκει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ απέναντι από το παζάρι να τις φτάσει μέχρι το τέλος.

          Ειδικά  για αυτό που ανήκει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και είναι 7252 τ.μ. και με την υπ΄αριθμό 65/ΕΠΑ/1988 απόφαση Νομάρχη Ημαθίας είναι χαρακτηρισμένο ως ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ και κρίνεται ως πολεοδομικά αναγκαίο να διατηρηθεί σαν κοινωφελής χώρος αφού αφορά ιδιοκτησία σημαντικής για την πόλη έκτασης, εξυπακούεται  ότι με εύλογη αποζημίωση θα αποκτηθεί.

            Για το υπ΄αριθμό 1269 οικόπεδο εμβαδού 3268τ.μ. το οποίο είχε παραχωρηθεί από τη Δ/νση Γεωργίας στο δήμο για ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ, μετά την κατεδάφιση και αχρησία, το 2004 ζητήθηκε ξανά από το Δήμο, ετοιμάστηκε  φάκελος, υπήρξε θετική γνωμάτευση αλλά επειδή ο φάκελος έμεινε αδρανής τέθηκε στο αρχείο.

        Ο συνδυασμός μας ¨ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ¨ θα ενεργοποιήσει    και αυτόν τον φάκελο και ενοποιημένοι οι παραπάνω χώροι   των 3268τ.μ. με τα 7252 τ.μ. του οικοπέδου της ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που σήμερα είναι της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , θα αξιοποιηθούν αναλόγως.

          Όπως θα κάνει το ίδιο και για όλες τις άλλες περιπτώσεις, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορεί  να προσφέρει, για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Έχει διαβαστεί 145 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 26 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 27 ως 39 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Σάββατο, 31 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 25 ως 39 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 253 επισκέπτες και 0 μέλη.