Πέμπτη, 18 Απρ, 2024

• Νίκησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην παράταση
  • «Σοβαρός κίνδυνος» το Κίεβο να χάσει τον πόλεμο εντός του 2024 εκτιμούν Βρετανοί στρατιωτικοί αναλυτές
  • «Ισχυρή και σκληρή απάντηση» στην «παραμικρή επίθεση» του Ισραήλ προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Ιράν
  • Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Θετική σύσταση για ένταξη του προτεκτοράτου του Κοσόβου
  • Πανεργατική συγκέντρωση στη Βέροια
Νίκησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην παράταση1 «Σοβαρός κίνδυνος» το Κίεβο να χάσει τον πόλεμο εντός του 2024 εκτιμούν Βρετανοί στρατιωτικοί αναλυτές2 «Ισχυρή και σκληρή απάντηση» στην «παραμικρή επίθεση» του Ισραήλ προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Ιράν3 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑ4 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Θετική σύσταση για ένταξη του προτεκτοράτου του Κοσόβου5 Πανεργατική συγκέντρωση στη Βέροια6

Για την επικίνδυνη κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή

του Αλέκου ΧατζηκώσταΜε την εκτόξευση drones και βαλλιστικών πυραύλων απάντησε- όπως ήταν αναμενόμενο και είχε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο- το Ιράν ξημερώματα Κυριακής 14 Απριλίου στον βομβαρδισμό του ιρανικού προξενείου στην Δαμασκό την 1η Απριλίου 2024 με νεκρούς ιρανούς αξιωματούχους.  Να θυμίσουμε ότι η επίθεση το... Περισσότερα

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας"

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας"
Μεγαλειώδης, και συγκλονιστικό ήταν το αγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης 20 φλεβάρη, που αποφάσισε η πανελλαδική σύσκεψη μπλόκων. Εκατοντάδες τρακτέρ που ταξίδευαν  για πάνω από 15 ώρες, αλλά και χιλιάδες αγρότες που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας με πούλμαν, κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα, με τη συγκινητική υποδοχή που  επιφύλαξε ο λαός της Αθήνας.
Παρά τις προσπάθειες διαφόρων μηχανισμών υπονόμευσης της ενότητας του αγώνα μας δεν τα κατάφεραν. Μέσα από το πρωτόγνωρο μεγάλο συλλαλητήριο,που έστειλε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και σε όλη την ΕΕ, αργά ή γρήγορα θα φανούν αποτελέσματα.
Πήραμε δύναμη αγωνιστικής αισιοδοξίας γυρίζουμε στα μπλόκα μας με ψηλά το κεφάλι.
Πραγματοποιούμε συνέλευση στο μπλόκο Πέμπτη 22 Φλεβάρη 7 μμ, συζητάμε και σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας.
ΜΠΛΟΚΟ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗΣ ΣΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!