Σάββατο, 15 Μάι, 2021

• «Δολοφονώντας» …την ενημέρωση...
  • Τιμήθηκε η μνήμη του!
  • Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ στο μπάσκετ
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 15/5
  • Το συμφέρον του παιδιού και η κοινή άσκηση της γονικής μέριμνας δεν υπηρετούνται από τις τυπικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου
  • Η «δύναμη στον εργαζόμενο», η «προστασία της εργασίας» και άλλα κυβερνητικά παραμύθια
«Δολοφονώντας» …την ενημέρωση...1 Τιμήθηκε η μνήμη του!2 Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ στο μπάσκετ3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 15/54 Το συμφέρον του παιδιού και η κοινή άσκηση της γονικής μέριμνας δεν υπηρετούνται από τις τυπικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου5 Η «δύναμη στον εργαζόμενο», η «προστασία της εργασίας» και άλλα κυβερνητικά παραμύθια6

Μας δουλεύουν…

Πριν από 1 χρόνο μαθαίναμε πως ασφαλές άνοιγμα αγοράς & κοινωνικών εκδηλώσεων θα γίνει όταν τα κρούσματα πέσουν κάτω από τα 700 ημερησίως. Φέτος ανοίγουμε τα πάντα, ακόμα & τον τουρισμό με πάνω από 2.000 κρούσματα, γεμάτες ΜΕΘ (πάνω από 600 διασωληνομένους) και πάνω από 50 νεκρούς… Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει στο ακριτικό νησί η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα: «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Νομικά ζητήματα και προκλήσεις». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν Ευρωπαίοι Δικηγόροι και Διεθνολόγοι.

Οι Δικηγόροι της χώρας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, πρωτοστατούμε για άλλη μία φορά τόσο στον αγώνα για την επίλυση των κοινωνικών ζητημάτων των πολιτών όσο και  των εθνικών μας θεμάτων.

Καλούμε και πάλι, όπως κάναμε πριν από λίγες μέρες τοποθετούμενοι στο θέμα του άδικου χαμού της Συναδέλφου μας Ebru Timtik, που πέθανε, στην Τουρκία, έπειτα από 238 μέρες απεργίας πείνας, όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες που δρουν και λειτουργούν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και που κατά δήλωση τους ενδιαφέρονται για την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών ελευθεριών και την τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων, να μην μείνουν στα λόγια, να δουν την πραγματικότητα και να αναλάβουν κάθε πρωτοβουλία που χρειάζεται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ                      ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΥΡΤΣΙΟΥ

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

Μερική συννεφιά
Άνεμος Ν 1-2 μποφόρ