Σάββατο, 19 Ιούν, 2021

• Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις απελάσεις προσφύγων και μεταναστών
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/6
  • Ο Κώστας Κρομμύδας στη Βέροια
  • Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στην εφημερίδα «Documento»
  • Εικονική πραγματικότητα...
  • ΚΚΕ: Κοινός αγώνας Ελλήνων και μεταναστών στον δρόμο της ανατροπής
Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις απελάσεις προσφύγων και μεταναστών1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/62 Ο Κώστας Κρομμύδας στη Βέροια3 Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στην εφημερίδα «Documento»4 Εικονική πραγματικότητα...5 ΚΚΕ: Κοινός αγώνας Ελλήνων και μεταναστών στον δρόμο της ανατροπής6

Τι γίνεται στη Βέροια;

Στη Νάουσα μαζικοί φορείς και κάτοικοι αντέδρασαν- και σωστά- αγωνιστικά,μαζικά (ΦΩΤΟ από την κινητοποίηση στις 16/6) ενάντια στην εγκατάσταση και νέων ανεμογεννητριών στο Βέρμιο. Το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πει ΟΧΙ στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Στη Βέροια, αντίθετα το Δημοτικό Συμβούλιο (... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ : Το μήνυμα από τον Σύλλογό μας προς τους αρμοδίους εστάλη

Το μήνυμα από τον Σύλλογό μας προς τους αρμοδίους εστάλη. Η δύναμη που εκπέμπει η αποχή από τα ακροατήρια ως μέσο έκφρασης διαμαρτυρίας, έστω και αν αμφισβητείται από κάποιους, πάντα ‘πιάνει τόπο’. Εδώ και ένα χρόνο ως δικηγορικό σώμα νιώθουμε μόνο απαξίωση από τους κυβερνώντες. Από την πρώτη στιγμή δεν ζητήσαμε επιδότηση. Ζητήσαμε να μας αφήσουν να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Οι αρμόδιοι αρνούνται πεισματικά να μας ακούσουν. ‘Άνοιξαν τα δικαστήρια’ τη προηγούμενη εβδομάδα όπως αυτοί ήθελαν και για τις υποθέσεις που βολεύουν τα μεγάλα συμφέροντα και όχι τους απλούς πολίτες, χωρίς τη λήψη του παραμικρού μέτρου. Συνεχίζουν τη μόδα της έκδοσης της σχετικής ΚΥΑ για τις λεπτομέρειες λειτουργίας των δικαστηρίων κάθε Σάββατο ή Κυριακή. Εμείς όμως αντιστεκόμαστε ακόμη. Οι δικηγόροι της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας λαμβάνουμε  από μόνοι μας και με δαπάνη του Συλλόγου όλα τα μέτρα για τη προστασία της υγείας μας καθώς και αυτής όλων των παραγόντων της δικαιοσύνης και των συμπολιτών μας. Δουλεύουμε από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 προσεκτικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας μας  κατά τη είσοδο στο δικαστικό μέγαρο και μέσα σ’ αυτό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φώτιος Καραβασίλης