Παρασκευή, 30 Ιούλ, 2021

  • Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
  • Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού
  • «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»
  • Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...
  • O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»
Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο1 Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού3 «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»4 Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...5 O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Υπερμνημόνιο

Υπερμνημόνιο

«Χαράς ευαγγέλια» για την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα σήμερα με την κύρωση της σύμβασης του Ταμείου Ανάκαμψης, του υπερμνημονίου δηλαδή που έρχεται να δέσει νέες «αλυσίδες» στα εργατικά - λαϊκά στρώματα.«Η χώρα μεταμορφώνεται» λέει η ΝΔ, «πρόκειται για ιστορική τομή στην ΕΕ» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά για τα 32 δισεκατομμύρια ... Περισσότερα

Ανάπλαση της «παραλίας» της Νάουσας

από Η Άλλη Άποψη

Το ζήτημα της αστικής ανάπλασης της οδού Μ. Αλεξάνδρου στη Νάουσα (της επονομαζόμενης «παραλίας») συζήτησε καταρχήν το Δημοτικό Συμβούλιο της Νάουσας (22/8) με στόχο την έγκριση του φακέλου που στάλθηκε στην αρμόδια επιτροπή της περιφέρειας για παρατηρήσεις και στη συνέχεια πιθανή της έγκριση. Η ανάπλαση περιλαμβάνει ανάμεσα στ’ άλλα  υπογειοποίηση όλων των δικτύων, την επέκταση του πεζοδρομίου από την πλευρά καταστημάτων, την δημιουργία υπόγειων καναλιών δικτύων ομβρίων, την τοποθέτηση νέων φωτιστικών, νέα πλακόστρωση σε όλο το μήκος της οδού, εγκατάσταση δωρεάν ασύρματου ίντερνετ, δημιουργία κυκλικού κόμβου στο ύψος της εισόδου του πάρκου, πεζοδρόμηση από το ύψος της Βενιζέλου μέχρι την έξοδο της Μ. Αλεξάνδρου, νέα ασφαλτόστρωση στο τμήμα της οδού, δημιουργία δυο θέσεων αναπήρων. Η κίνηση των οχημάτων θα παραμείνει ως έχει.

"Είναι μια θετική εξέλιξη για ένα τμήμα της πόλης, θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική στη Νάουσα" σχολίασε ο δήμαρχος Νάουσας.Επίσης τόνισε ότι με την πρόταση «βελτιώνεται και δεν αλλάζει η κατάσταση» και ότι το όραμα της δημοτικής αρχής είναι «μια πόλη φιλική προς τους πεζούς». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 670.000 ευρώ.

Ο Τ. Καραμπατζός σημείωσε ότι «ακούγεται ωραίο» ζήτησε όμως ενημέρωση καλύτερη του Δ.Σ. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες ανάπλασης που είχαν παρθεί από τη δική του περίοδο ενώ οι σύμβουλοι του απείχαν από τη ψηφοφορία.

Οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Γ. Καρτσιούνης και Λ. Λακηνάνος καταψήφισαν τη σχετική πρόταση τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η αύξηση των πεζοδρομίων δεν γίνεται για τους πεζούς αλλά για την εξάπλωση των τραπεζοκαθισμάτων. Για έργα ανάπλασης που δεν γίνονται στα δημοτικά διαμερίσματα έκανε λόγο ο Γ. Βασιλείου. Τελικά με τις ψήφους της πλειοψηφίας (πλην Μπίλη) ψηφίστηκε η σχετική πρόταση.

Έχει διαβαστεί 235 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 26 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 27 ως 39 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Σάββατο, 31 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 25 ως 39 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1076 επισκέπτες και 1 μέλος.