Τρίτη, 05 Μάρ, 2024

  • "Η χώρα είναι υποχρεωμένη να ενσωματώνει τις οδηγίες της ΕΕ"
  • Τα οικονομικά στοιχεία της...Χούντας
  • Συναυλία Αφιέρωμα στην γυναίκα | 10 Μαρτίου στο Χώρο Τεχνών
  • Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Εκπαιδεύτηκαν γονείς και δάσκαλοι
  • Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας
  • Στην Βέροια η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων
"Η χώρα είναι υποχρεωμένη να ενσωματώνει τις οδηγίες της ΕΕ"1 Τα οικονομικά στοιχεία της...Χούντας2 Συναυλία Αφιέρωμα στην γυναίκα | 10 Μαρτίου στο Χώρο Τεχνών3 Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Εκπαιδεύτηκαν γονείς και δάσκαλοι4 Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας5 Στην Βέροια η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

 Όταν η επιστολική ψήφος και η ΕΕ αποκαλύπτονται

Πλήθος καταγγελιών έχουν έρθει στη δημοσιότητα για την απαράδεκτη ενέργεια αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος πολιτικής επικοινωνίας από την ευρωβουλευτή της ΝΔ και μέλος της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Άννα — Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς όσοι έλαβαν τα σχετικά μηνύματα να έχουν με οποιονδήποτε τρόπο δώσει σ... Περισσότερα

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας κου. Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη με αφορμή την «ανοιχτή» επιστολή συνδικαλιστών των δημοτικών υπαλλήλων «προς υποψηφίους Δημάρχους».

από Η Άλλη Άποψη
Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας κου. Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη  με αφορμή την «ανοιχτή» επιστολή συνδικαλιστών των δημοτικών υπαλλήλων «προς υποψηφίους Δημάρχους».

Με ανοίκειο τρόπο, ήτοι δια χειρός υποψηφίου συμβούλου ετέρου συνδυασμού- αν είναι δυνατόν!!-, παραδόθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας «Παπαγιάννης Ιωάννης- Δικαίωμα για Νέα Βέροια» «ανοιχτή επιστολή» δημοτικών υπαλλήλων υπογραφόμενη από τους συνδικαλιστές κκ. Σ. Δαλιγκάρο και Δ. Σαζακλίδη. Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω ότι ο αυριανός Δήμαρχος Βέροιας πρέπει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον των πολλών. Δεν πρέπει να λαϊκίζει, πρέπει να είναι σοβαρός και ειλικρινής, φροντίζοντας για αυτό που συμφέρει στην ευρύτερη κοινωνία. Φυσικά, είναι αδιανόητο ο αυριανός Δήμαρχος να «συμμαχεί» με «ημέτερους» και να υποκύπτει σε πιέσεις οιασδήποτε μορφής, πολύ περισσότερο σε παλαιοκομματικού τύπου παρεμβάσεις στο έργο του, ώστε να «ικανοποιεί» κολλητούς του. Αυτά, αν κάποιοι τα ήξεραν, πρέπει να τα ξεχάσουν, εάν επιθυμούμε να προχωρήσουμε σοβαρά και δυναμικά στη Βέροια του αύριο, της ευημερίας, της εξόδου από την κρίση, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Επί των τεθέντων δε ερωτημάτων έχω ήδη απαντήσει τόσο με άρθρα όσο και ομιλίες και συνεντεύξεις μου και μάλιστα πρόσφατα, οπότε παραπέμπω σε αυτές. Θα ήταν ευπρεπές, αν και αυτονόητο, προτού μας «παραδοθεί» η «ανοιχτή επιστολή» οι συντάκτες της να είχαν ενδιαφερθεί προσεκτικότερα για τις ανοικτά, κοινωνικά έντιμα και ξεκάθαρα ήδη προδιατυπωθείσες θέσεις μας. Οι δημοτικοί υπάλληλοι δύνανται να σταθούν επάξια στο ρόλο τους και να καταστούν ουσιαστικοί αρωγοί στη νέα πολιτική τοπικής αυτοδιοίκησης που θα ανατείλει, μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Βέροιας επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας και του μέλλοντος των παιδιών μας, έχοντας τη στήριξη του αυριανού Δημάρχου.

Έχει διαβαστεί 547 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 279 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)