Τετάρτη, 19 Ιαν, 2022

• ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ : Η φράση «πάρε ένα "Ντεπόν" και έλα» να δουλέψεις με κορονοϊό βρίσκει πλέον νομιμοποίηση
  • ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΑΠΑΤΗΤΑ ΒΟΥΝΑ”
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/1
  • ΕΕΔΥΕ: Πρόκληση για τον λαό οι «φιέστες» της κυβέρνησης για την παραλαβή των «Rafale»
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΟΥΣΑΣ: Με κινητοποίηση διεκδίκησαν μέτρα προστασίας της υγείας
  • Ενημέρωση από το Νοσοκομείο ζητάει το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας
ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ : Η φράση «πάρε ένα "Ντεπόν" και έλα» να δουλέψεις με κορονοϊό βρίσκει πλέον νομιμοποίηση1 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΑΠΑΤΗΤΑ ΒΟΥΝΑ”  2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 19/13 ΕΕΔΥΕ: Πρόκληση για τον λαό οι «φιέστες» της κυβέρνησης για την παραλαβή των «Rafale»4 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΟΥΣΑΣ: Με κινητοποίηση διεκδίκησαν μέτρα προστασίας της υγείας5 Ενημέρωση από το Νοσοκομείο ζητάει το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας6

ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!

Μπράβο στην πρωτοβουλία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που εκτός από πανό στις κερκίδες οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με φανέλες που έγραφαν «Ούτε μία λιγότερη», ενώ κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν: «Του έθιξε τον ανδρισμό, απούσα», «Επειδή του είπε όχι, απούσα», «Επειδή τον χώρισε, απούσα». Μία σημαν... Περισσότερα

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για την έκθεση "MEAT & GRILL DAYS 2018" 10 με 12 Νοεμβρίου 2018

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, συμμετέχοντας στις τρείς (3) παράλληλες Διεθνείς Εκθέσεις : την 6η διοργάνωση της έκθεσης για το κρέας και τα προϊόντα του, με τίτλο "MEAT & GRILL DAYS 2018", την 5η έκθεση για τη γαλακτοκομία και τυροκομία με τίτλο "DAIRY EXPO 2018" και την 3η έκθεση για τα κατεψυγμένα τρόφιμα, την "FROZEN FOOD 2018", που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 25.000 επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και 200 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στην Αθήνα το 3μερο της έκθεσης. Για τη φετινή διοργάνωση οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές και αναμένεται να ξεπεράσουν οι συμμετοχές τις 250 εταιρείες, ενώ αναμένονται περισσότερες από 30.000 επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην 3πλη διοργάνωση της έκθεσης πραγματοποιούνται πλήθος εκδηλώσεων και ημερίδων, οι οποίες δίνουν προστιθέμενη αξία στην έκθεση και στους επισκέπτες.

Οι κατηγορίες προϊόντων που μπορούν να συμπεριληφθούν στις τρεις (3) παράλληλες εκθέσεις είναι:

Προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, παραδοσιακά κρεατοσκευάσματα,

Τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γιαούρτια, κρέμες, αυγά, παγωτά

Ελληνικές φάρμες εκτροφής ζώων, για εμπορία κρέατος και πουλερικών

Μπαχαρικά, μυρωδικά, βότανα, σάλτσες, dressings

Κατεψυγμένα τρόφιμα : θαλασσινά, πίτες, λαχανικά, φρούτα & έτοιμα γεύματα

Ζυμαρικά, παραδοσιακές πίτες, παξιμάδια, έλαια

Η Π.Κ.Μ. έχει προβεί σε ενοικίαση χώρου 125 τ.μ., με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας μας. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται οι εξής υπηρεσίες:

Ενοίκιο χώρου

Κατασκευή περιπτέρου με εξοπλισμό (πάγκος, τραπέζι, καρέκλες, ράφια) σε επαρκή αριθμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των συμμετεχόντων

Διαχωριστικά πάνελ μελαμίνης

Μοκέτα

Φωτισμός και παροχή ρεύματος στα περίπτερα

Επιγραφή με επωνυμία εκθέτη, σήμανση, γραφικά, εκτυπώσεις

Αποθήκη κοινόχρηστη

250 δωρεάν προσκλήσεις ανά εκθέτη

Εγγραφή στον κατάλογο εκθετών

Parking εκθετών

Καθημερινός καθαρισμός περιπτέρου

Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις

Συνεργείο παλετοφόρων και ανυψωτικών για τη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων

Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών για την επίσκεψη στο περίπτερο της ΠΚΜ με οργάνωση προκαθορισμένων B2B συναντήσεων

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στις τρεις (3) παράλληλες εκθέσεις, όσες  επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας  Ημαθίας  επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. ( σε ξεχωριστό stand 8,75 τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης.

.

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina