Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
  • Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»
  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ
ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου2 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου3 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια4 Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»5 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

«Νέα Αριστερά» με γνωστά παλιά υλικά στην υπηρεσία της πολιτικής του κεφαλαίου

Το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασαν σήμερα. Το όνομα που επιλέχθηκε, «Νέα Αριστερά», διανθίστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και των τοποθετήσεων με γνωστά παλιά υλικά και αυταπάτες που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση της πολιτικής εξασφάλισης του καπιταλι... Περισσότερα

Δυναμική παρουσία του Δήμου Βέροιας στην 32η «Philoxenia»

από Η Άλλη Άποψη

Στην 32η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Philoxenia» που έλαβε χώρα στις 18-20 Νοεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) συμμετείχε ο Δήμος Βέροιας, για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο. Στην έκθεση, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής, Βασίλης Λυκοστράτης, μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του τουρισμού που παραβρέθηκαν στην έκθεση το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Επιπλέον, ως εκθέτες, τα στελέχη του δήμου είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, παράλληλα με το εκθεσιακό κομμάτι, παρουσιάζοντας δια ζώσης τον προορισμό Βέροια-«Discover Veria». Πέρα από τις παραπάνω ενέργειες, ο Δήμος Βέροιας «προβλήθηκε» σε όλα τα περίπτερα και στους επισκέπτες μέσω της ειδικής έντυπης έκδοσης για την έκθεση «Philoxenia, Τουρισμός, Ειδική Ετήσια Έκδοση 2016».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο του «Discover Veria» επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και επιχειρηματίες της πόλης, στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια αυτή.

Στο πλαίσιο της 32ης «Philoxenia», διοργανώθηκε επίσης ταξίδι εξοικείωσης για έξι τουριστικούς πράκτορες από Αγγλία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία και Ιταλία που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Helexpo και τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν και διανυκτέρευσαν στην Βέροια όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα περισσότερα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι από τον πολιτιστικό πλούτο και τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της Βέροιας.

Τέλος, ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα της συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στην «Philoxenia» υπήρξε η συμφωνία για τη φιλοξενία 55 Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στη Βέροια οι οποίοι θα επισκεφτούν τη χώρα μας για το Ετήσιο Συνέδριο των Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων-ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants) που πραγματοποιείται στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου 2016 όπου αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 400-600 άτομα (διοργανωτές ταξιδίων, tour operators, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας). Η εκδρομή στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης-TCB και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων - FEDHATTA ως post-tour του Συνεδρίου.

Έχει διαβαστεί 273 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 326 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)