Τρίτη, 27 Ιούλ, 2021

  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 27/7
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Δεν είναι σύγχρονο ένα σχολείο που διαχωρίζει τα παιδιά . Στον σκουπιδοτενεκέ η θέση του νομοσχεδίου
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σχολείο της αγοράς με μαθητές «μοντελάκια» για τους μονοπωλιακούς ομίλους και όχι μορφωμένους
  • Ανταλλαγή Νέων στη Βέροια!
  • Ένταξη για χρηματοδότηση δύο προτάσεων του Δήμου Βέροιας στο «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 3.244.922,75€
  • Διώνη Δημητριάδου ''Οδός Πανός'', 40ος χρόνος, τχ. 191, Σεπ. Δεκ. 2021 /  Ηλίας Τσέχος ''Τα Ηλικιωμένα Ανήλικα'', Φεγγίτης 2020
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 27/71 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Δεν είναι σύγχρονο ένα σχολείο που διαχωρίζει τα παιδιά . Στον σκουπιδοτενεκέ η θέση του νομοσχεδίου2 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σχολείο της αγοράς με μαθητές «μοντελάκια» για τους μονοπωλιακούς ομίλους και όχι μορφωμένους3 Ανταλλαγή Νέων στη Βέροια!4 Ένταξη για χρηματοδότηση δύο προτάσεων του Δήμου Βέροιας στο «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 3.244.922,75€5 Διώνη Δημητριάδου ''Οδός Πανός'', 40ος χρόνος, τχ. 191, Σεπ. Δεκ. 2021 /  Ηλίας Τσέχος ''Τα Ηλικιωμένα Ανήλικα'', Φεγγίτης 20206

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στο «ψυγείο» και για φέτος ο κατώτατος μισθός

Μερικά ψίχουλα - κι αυτά από τον Γενάρη του 2022 - ως «αύξηση» στον κατώτατο μισθό αποφάσισε η κυβέρνηση, θέτοντας σε πλήρη εφαρμογή τον μηχανισμό μόνιμης συμπίεσης των κατώτερων μισθών που προβλέπει ο νόμος Βρούτση - Αχτσιόγλου (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ). Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χτεσινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο, εγκρίνο... Περισσότερα

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και από ψέμα

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και από ψέμα

του Θεόδωρου Θεοδωρίδη

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Αναγκάζομαι να προβώ σε ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΕΙΣ σχετικά με την χθεσινή μου ανακοίνωση στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο και αφορά την παραίτησή μου από επιτροπή.
Το Σεπτέμβριο του 2019 με την ανάληψη της διοίκησης με πρόταση δημάρχου ορίστηκα μέλος της επιτροπής διαχείρισης του κοινωνικού Φαρμακείου. Από τότε και μέχρι 13 Μαρτίου 2020 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος απαξίωσε να συγκαλέσει, έστω και άτυπα για απλή γνωριμία , τα μέλη της επιτροπής.
Οχλήσεις από μεριά μου, για την μη συγκάλεση της επιτροπης, ακόμη και κατά τη συζήτηση θεμάτων που αφορούσαν το κοινωνικό φαρμακείο, έγιναν αλλά δυστυχώς. Για να δείξω τη δυσαρέσκεια μου αποχώρησα και από το Δ. Σ. κατά τη συζήτηση θέματος που αφορούσε το θεσμό.
Στις 13 Μαρτίου 2020 υπάλληλος της πρόνοιας με τηλεφώνησε να με ανακοινώσει για τη σύγκληση κάποιου Συμβουλίου και συγκεκριμένα για 20 Μαρτίου 2020, για να αποφασίσουμε την έγκριση τελικής κατάστασης των δικαιούχων του κοινωνικού Φαρμακείου. Υπέδειξα την υπάλληλο, για να είναι η ίδια τυπικά εντάξει, να το κάνει με email για αποφυγή οποιασδήποτε παραξηγήσεως που αφορά την έγκαιρη η μη ειδοποίηση όλων των μελών. Πράγματι έτσι και έγινε. Επισυνάπτω το αντίστοιχο έγγραφο email.
Μιλησα με το μέλος της επιτροπής διαχείρισης του κοινωνικού Φαρμακείου κ. Κελεσιδη Χρήστο και ζήτησα να ενημερώσει τον κ. Αντιδήμαρχο ότι δεν απαντά στα τηλεφωνήματά μου, μπορεί να έχω και λάθος Αρ. Κινητού, τι θα γίνει η αν γίνει το συμβούλιο της επιτροπής μιας και μπήκαμε στην περιπέτεια του κορωνοϊού. Με ενημέρωσε ότι δεν κατόρθωσε να επικοινωνήσει μαζί του και όντως δεν παραβρέθηκε κανείς από τους δύο όπως παραδέχτηκε και ο Αντιδήμαρχος. Μάλιστα μας είπε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δ. Σ. του Δήμου ότι η επικύρωση έγινε από αυτόν και τα υπόλοιπα δύο μέλη της επιτροπής.
Ενημέρωσα τον κ. Δήμαρχο ότι δυστυχώς δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον κύριο λόγω διαφορετικής αντίληψης που έχουμε για τη διαχείριση και η δυσαρμονία αυτή μπορεί να λυθεί μόνο με την παραίτησή μου. Έκανα υπομονή μήπως κάτι αλλάξει αλλά δυστυχώς η απρεπή του συμπεριφορά, με την παρέμβαση του στο πρόσφατο Δ. Σ. όπου λίγο πολύ πήγε με το έγγραφο email που επισυνάπτω να αποδείξει για το δίκιο των δικών του θέσεων, με οδήγησε στην παραίτησή μου. Θα στείλω επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ. Σ. και θα ενημερώσω τον κ. Δήμαρχο για την άμεση αντικατάσταση μου.
Ευχομαι να μην προκληθω περαιτέρω από τον κύριο γιατί ξέρει πολύ καλά ότι την θέση που κατέχει, αυτή του αντιδημάρχου , δύο είναι οι λογοι:
Α) Η εκλογή της δικής μας παράταξης να διοικήσει το Δήμο.
και Β) Η απόφαση μου να μη δεχτώ την τιμητική πρόταση του δημάρχου να αναλάβω την αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής και Πρόνοιας.
Τελειώνοντας θα θελα να γίνει επί τέλους αντιληπτό ότι ασχοληθήκαμε με τη διαχείριση των κοινών όχι για προσωπική προβολή και όφελος αλλά από αγάπη προς την πόλη. Από την μεριά μου το θεωρώ καθήκον....
(Από ανάρτηση του στο fb)

Έχει διαβαστεί 125 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Και οι σχολικές καθαρίστριες;
Προηγούμενο άρθρο
Και οι σχολικές καθαρίστριες;
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Επόμενο άρθρο
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 35 °C
Άνεμος ΝΔ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 27 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 25 ως 37 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 28 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 25 ως 38 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 337 επισκέπτες και 0 μέλη.