Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
  • Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»
  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ
ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου2 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου3 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια4 Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»5 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

«Νέα Αριστερά» με γνωστά παλιά υλικά στην υπηρεσία της πολιτικής του κεφαλαίου

Το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασαν σήμερα. Το όνομα που επιλέχθηκε, «Νέα Αριστερά», διανθίστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και των τοποθετήσεων με γνωστά παλιά υλικά και αυταπάτες που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση της πολιτικής εξασφάλισης του καπιταλι... Περισσότερα

Η Ν.Ε Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την εκλογή Αγγελου Τόλκα

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η Ν.Ε Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την εκλογή Αγγελου Τόλκα

Σήμερα 1/07 ορκίστηκε βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο σύντροφος Άγγελος Τόλκας. H αλλαγή έδρας στην Ημαθία προήλθε από μια δικαστική διαδικασία για την οποία η διευρυμένη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας είχε διαφωνήσει. Το αποτέλεσμα όμως, δεν σημαίνει τίποτα άλλο για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, παρά  την συνέχιση της  προσπάθειας για κοινωνικό μετασχηματισμό, για διεύρυνση  της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, αγώνας για τους εργαζόμενους, του νέους, τους συνταξιούχους, διαρκείς αγώνες για δικαιοσύνη, αξιοκρατία και περισσότερη και βαθύτερη Δημοκρατία.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται ισχυρό με τους χιλιάδες ψηφοφόρους του, τα κομματικά μέλη, τα στελέχη και τους εκλεγμένους εκπροσώπους του στο ελληνικό κοινοβούλιο, με στόχο να φύγει από τον τόπο μας η χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας, πορεύτηκε μέχρι σήμερα με αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και συντροφικότητας, με τους εκλεγμένους Βουλευτές του κόμματος. Αυτό συνέβη και με την συν/φισσα Φρόσω Καρασαρλίδου με την οποία αναπτύχθηκε άριστη συνεργασία σε όλα τα θέματα και την ευχαριστούμε για την άοκνη προσπάθεια της για το καλό του Νομού μας και την προσφορά της από τη θέση της βουλευτού.

Στον νέο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σύντροφο Άγγελο Τόλκα ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Βουλευτών, να βοηθήσει  το Νομό, να κοινωνήσει το μήνυμα του Προέδρου συν/φου Αλέξη Τσίπρα για την μεγάλη προοδευτική παράταξη, να στρατευτεί στην υπόθεση και τις Αρχές του Κόμματος και να αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων της Ημαθίας.

 

 

                                                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                              ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ


Έχει διαβαστεί 652 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 240 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)