Παρασκευή, 14 Μάι, 2021

  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 14/5
  • KKE: Άνοιγμα του τουρισμού με “πρωτόκολλα” που επιβάλλουν μεταφορικές και τουριστικές εταιρίες
  • Τάσος Μπαρτζώκας: Νέες φορολογικές ελαφρύνσεις για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων
  • Ένας χρόνος χωρίς τον Τζίμη....
  • Παραχώρηση σχολικών χώρων σε συλλόγους για το 2021-2022 και ενημέρωση για την επανεκκίνηση του αθλητισμού.
  • Αντικατάσταση στεγάστρων και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος για φωτισμό πινάκων και φόρτιση smart συσκευών μέσω USB θυρών
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 14/51 KKE: Άνοιγμα του τουρισμού με “πρωτόκολλα” που επιβάλλουν μεταφορικές και τουριστικές εταιρίες2 Τάσος Μπαρτζώκας: Νέες φορολογικές ελαφρύνσεις για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων3 Ένας χρόνος χωρίς τον Τζίμη....4 Παραχώρηση σχολικών χώρων σε συλλόγους για το 2021-2022 και ενημέρωση για την επανεκκίνηση του αθλητισμού.5 Αντικατάσταση στεγάστρων και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος για φωτισμό πινάκων και φόρτιση smart συσκευών μέσω USB θυρών6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Είναι πολλά τα λεφτά...

Οικονομικά επιτελεία εντός και εκτός ΕΕ κατατάσσουν την κάνναβη στους ραγδαία αναπτυσσόμενους και επικερδείς κλάδους της παγκόσμιας βιομηχανίας, που τα επόμενα χρόνια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση λιμνάζοντος κεφαλαίου. Μόνο στην Ευρώπη υπολογίζεται ότι μέχρι το 2028 τα κέρδη από την κάνναβη θα ξεπεράσουν τα 115 δισ. ε... Περισσότερα

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κεντρική ομιλία Θωμά Τσουκαλά στην εκδήλωση   της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάουσας

Φίλες και φίλοι

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Συντρόφισσες και σύντροφοι

Θα ήθελα να σας εκφράσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα πιο έντονα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνηςχ αρά γιατί δώσατε την δυνατότητα ο συνδυασμός μας, η Λαϊκή Συσπείρωση, να είναι ο πρωτοπόρος  συνδυασμός μέσα στην πόλη και αυτό θα εκφραστεί μεθαύριο στην κάλπη.Βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί από την πρώτη στιγμή η συμπαράστασή  σας εκφράζονταν, όχι με μία απλή ψήφο, αλλά με μία πλατιά συμπόρευση βοήθειας, διάδοσης των θέσεών   μας, συμμετοχής μαζικής διακίνησης του  ψηφοδελτίου μας, συζητήσεις σπίτι το σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα εργάτες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, φοιτητές, επιστήμονες, άνθρωποι με διαδρομή στο κίνημα που για διάφορους λόγους απογοητεύτηκαν και πήραν άλλους δρόμους ή διάλεξαν την αποχή από τα κοινά, ξανάσμιξαν μαζί μας, εκδήλωσαν έμπρακτα τη θέλησή τους να συμπορευτούν με την ΛΑΣ, είτε συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο, είτε προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια, ξεπερνώντας προκαταλήψεις και προσωπικές πικρίες.

Όλες αυτές οι έκδηλες συμπεριφορές, όλους εμάς, μας έδιναν κουράγιο μέρα με την ημέρα να προχωράμε όλο και πιο δυναμικά. Βέβαια είμαστε από αυτούς που έχουμε βαθιές ρίζες μέσα στον λαό και δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα.

Ο λόγος μας ήταν βαθιά πολιτικός, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τις πολιτικές διαφορές με τους υπόλοιπους συνδυασμούς και δεν λυγίσαμε ούτε σε μία δυσκολία. Και πιστέψτε μας, παρόλο που δεν το δείξαμε, οι δυσκολίες ήταν αρκετές: Δεχτήκαμε ύπουλες υπόγειες επιθέσεις, είτε από μεμονωμένα πρόσωπα, είτε από ομάδες, είτε από μερίδα του τύπου. Δεν παρασυρθήκαμε όμως ούτε στιγμή, δεν λυγίσαμε ούτε στιγμή, γιατί ήμασταν στοχοπροσηλωμένοι στον αγώνα μας και στην ανάδειξη των προβλημάτων του λαού και πώς αυτά τα προβλήματα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Έχει έρθει η ώρα να πάμε μπροστά, να μην κοιτάμε πίσω, να μην συνηθίζουμε στη μιζέρια, στην ανεργία, στο μοίρασμα της φτώχειας, στο άπλωμα του χεριού στα συσσίτια, στα ναρκωτικά, στην υποκουλτούρα. Να μην χειροκροτάμε “όταν μας παίρνουν 10 και μας δίνουν 1”, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή από το ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία. Διεκδικούμε να ζούμε όπως επιτάσσουν οι εξελίξεις του εικοστού πρώτου αιώνα, με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας να ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες της ζωής και όχι να πλουτίζουν οι λίγοι. Η περιοχή μας και ολόκληρος ο δήμος μας είναι πλούσιοι και την παραγωγή αυτού του πλούτου πρέπει να την διεκδικήσουμε εμείς και όχι να την καρπείται μία ομάδα επιχειρηματικών ομίλων, ξένοι με τα δικά μας συμφέροντα.

Πριν λίγες μέρες στις 19 Μαΐου ήταν Μέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Υποκλινόμαστε στα θύματα αυτού του εγκλήματος και υποκλινόμαστε στις οικογένειές τους που μέσα στον πόνο και στην προσφυγιά διατήρησαν το θάρρος τους, ξαναέστησαν τις οικογένειές τους και διατήρησαν τον πολιτισμό τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο ποντιακός ελληνισμός έζησε στο πετσί του την προσφυγιά και έμαθε τι θα πει να μετακινείσαι σε εμπόλεμες ζώνες, τι θα πει εξαθλιώση, αρρώστιες, ρατσισμός. Μέσα σε όλα αυτά οι ξεριζωμένοι εκείνης της εποχής είχαν να αντιμετωπίσουν την περιφρόνηση - ακόμα και το μίσος - μιας μερίδας εθνικοφρόνων. Οι απόγονοι αυτών, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και άλλες φασιστικές οργανώσεις, καλλιεργούν σήμερα και σκορπούν στην κοινωνία το ίδιο δηλητήριο. Για αυτό και το σύνολο του ελληνικού λαού πρέπει να τους απομονώσει και να τους γυρίσει την πλάτη.

Οι κομμουνιστές από τότε έδωσαν ένα τιτάνιο αγώνα καταγγέλλοντας τις διαχωριστικές γραμμές που ήθελε να επιβάλλει ο αστικός κόσμος μεταξύ γηγενών και προσφύγων στη λογική του “διαίρει και βασίλευε” και πρώτα από όλα για την εκμετάλλευση των μεροκάματων και της εργασίας.

Το ΚΚΕ στέκεται δίπλα στο οργανωμένο ποντιακό κίνημα για την “Διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου”. Θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ τόσο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και στα Ευρωενωσιακά όργανα στηρίζει σθεναρά αυτήν την θέση. Και καλεί το λαό και την νεολαία να υψώσουν φραγμό και να καταδικάσουν κάθε προσπάθεια αναβίωσης του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του φασισμού αλλά και κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης της γενοκτονίας. Επίσης καταδεικνύεται ότι όλες ανεξαιρέτως οι αστικές κυβερνήσεις με τελευταία και κορυφαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάκσκονται απο την ιστορία. Συμμετέχουν ενεργά σε μία σειρά σχεδιασμούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν θάνατο, αρρώστιες, δυστυχία και προσφυγιά με αποτέλεσμα σήμερα στην Ελλάδα να βρίσκονται εγκλοβισμένοι κάτω από άθλιες συνθήκες, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, ξεριζωμένοι απο τις πατρίδες τους.

Όταν ανέβηκε η κυβέρνηση Τσίπρα στην εξουσία ήταν να καταργηθούν περίπου 400 εφαρμοστικοί μνημονιακοί νόμοι. Κάτι που φυσικά δεν έγινε. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 900 εφαρμοστικοί νόμοι που προστέθηκαν απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί απο τους οποίους αφορούν τους Δήμους και οι οποίοι αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα τους.

Γίνεται μία προσπάθεια από τους άλλους συνδυασμούς να καταδείξουν ότι είναι “ανεξάρτητοι”. Πόσο ανεξάρτητοι όμως είναι στην πραγματικότητα; Πόσο ανεξάρτητα τους αφήνει να κινηθούν το υπάρχων νομοθετικό πλαίσιο, είτε “Καλλικράτης” λέγεται αυτό, είτε τώρα το πιο πρόσφατο ο “Κλεισθένης” όσο καλή θέληση και αν έχουν ή δεν έχουν!

Εμείς, το ξέρετε πολύ καλά, γιατί σας το λέμε κοιτάζοντάς σας τα μάτια, είμαστε ανεξάρτητοι από επιχειρηματικά συμφέροντα και σας κοιτάμε πάλι στα μάτια και σας λέμε ευθαρσώς ότι είμαστε δεσμευμένοι με τα συμφέροντα του λαού, με τα προβλήματά του και με τους αγώνες που κάνουμε, για να βρει ο λαός ανακούφηση

Ο Κλεισθένης, ο οποίος διαδέχτηκε τον τύραννο Πεισίστρατο στην Αθήνα, όχι μόνο αποκατέστησε και θεμελίωσε τους δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά υποχρεώνοντας πλούσιους και φτωχούς να συνυπάρχουν στις 10 φυλές που δημιούργησε, θέλησε να κλείσει την ψαλίδα ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς.

Εντελώς το αντίθετο κάνει το νομοθετικό πλαίσιο “Κλεισθένης”, γιατί αφενός περιορίζει τη δημοκρατία και τη δυνατότητα αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων, αφ’ετέρου ανοίγει την ψαλίδα μεταξύ πλούσιων και φτωχών, γιατί ενεργεί και ενισχύει την παρουσία και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων στους Δήμους.

Για αυτό και εμείς μιλάμε για Τοπική Διοίκηση και όχι για Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι κοντά και συνυπάρχουν, εκ των πραγμάτων, με το λαό για αυτό γνωρίζουν τα προβλήματα του από πρώτο χέρι. Κατ’αυτόν τον τρόπο λειτουργούν για να τα λύσουν άμεσα. Αυτήν την δυνατότητα τόσο ο “Καλλικράτης”, όσο και ο “Κλεισθένης” εκ των πραγμάτων την αποκλύουν. Έτσι προκύπτει να είναι Τοπική Διοίκηση.

Η αποκέντρωση που επαγγέλλονται οι συγκεκριμένοι νόμοι, δεν σημαίνει ότι οι αποφάσεις θα παίρνονται από τα τοπικά όργανα, αλλά ότι οι νόμοι που επιβάλλονται κάτω από την καθοδήγηση κυβέρνησης και Ε.Ε. θα λειτουργούν σαν ένας ιμάντας, που θα μεταφέρει και θα εξειδικεύει σε τοπικό επίπεδο τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης, κάνοντας πιο αποτελεσματική την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται.

Επιπλέον περιορίζοντας την κρατική χρηματοδότηση οι δήμοι είναι αναγκασμένοι α) είτε να αυξάνουν τα δημοτικά τέλη αυξάνοντας έτσι τη φορομπηχτικό μηχανισμό της κυβέρνησης, β) είτε να παραδίδουν κερδοφόρους τομείς σε επιχειρηματικούς ομίλους με ανταποδοτικότητα, δηλαδή να πληρώνουν οι δημότες για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται, είτε να καταφεύγουν στον τραπεζικό δανεισμό, που αν αυτό συνεχιστεί διαχρονικά αυτό σημαίνει εκχώρηση της δημοτικής περιουσίας στο τραπεζικό σύστημα.

Με λίγα λόγια θα γίνουμε φιλοξενούμενοι στον τόπο μας.

Οι άλλοι συνδυασμοί τι λένε; Θα αμφισβητήσουν αυτό το πλαίσιο; Ή θα εξακολουθούν να δηλώνουν “ανεξάρτητοι”;

Κάτι που φυσικά ανατρέπεται απο την ίδια την πραγματικότητα.

Μπροστά στα προβλήματα θα δηλώνουν αναρμόδιοι ή θα λένε ότι αυτό δεν προβλέπεται από το νόμο και θα πετάνε την μπάλα στην κερκίδα.

Θέλουν έναν υποταγμένο ή έναν ελεύθερο λαό;

Εμείς λέμε ότι θα διαλέξουμε το δρόμο του αγώνα, της λύσης των λαϊκών προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα της καπιταλιστικής κρίσης.

Αυτή είναι η διαφορά μας από όλα τα άλλα ψηφοδέλτια.

Πορευτήκαμε και θα πορευτούμε με όσους θέλουν μία καλύτερη ζωή, με όσους διεκδικούν φιλολαϊκά μέτρα που πηγαίνουν την ζωή μπροστά, με όσους αγωνίζονται για δουλειά με πλήρη δικαιώματα, με όσους επιθυμούν την αναβάθμιση της πόλης, με ποιότητα ζωής των κατοίκων, με πολιτισμό, αθλητισμό, με αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.
Με όσους απαιτούν να απολαμβάνουμε τον πλούτο που παράγουμε, γιατί ας μην ξεχνάμε βρισκόμαστε το τέλος της 2ης δεκαετίας του 21ου αιώνα με την επιστήμη και την τεχνολογίαστο απόγειό τους.

Εμείς τον δήμαρχο δεν τον θέλουμε απομονωμένο γραφειοκράτη, κλεισμένο στο γραφείο του, σε απόσταση απο τον λαό. Εμείς τον θέλουμε να είναι πρωτοπόρος στους αγώνες, δίπλα στο λαό και στα προβλήματα του και να ορατίζεται μαζί με τον λαό το μέλλον. Στα κέντρα εξουσίας να βρίσκεται όταν το επιβάλλουν οι ανάγκες για την λύση των προβλημάτων ή για την προώθηση των οραμάτων και των σχεδίων του λαού.

Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται απο άτομα δοκιμασμένα στους αγώνες, ανειδιοτελή που προτάσσουν το κοινωνικό απο το προσωπικό συμφέρον. Και αυτό το έχουν δείξει στην πράξη. Δεν συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες και τώρα συγκεκριμένα στις δημοτικές εκλογές για την προώθηση προσωπικών ή επαγγελματικών του συμφερόντων.

 

Αυτή είναι και η διαφορά μας απο όλα τα άλλα ψηφοδέλτια.

Μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές στις προτεραιότητες των στόχων ή μικροδιαφορές στην αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων αλλά τριγυρίζουν όλοι μέσα στο ίδιο πλαίσιο.

Οι θέσεις μας είναι θέσεις αρχών και κινούνται στα πλαίσια να λύσουν τα λαϊκά προβλήματα και να αντισταθμίσουν τις απώλειες που δέχτηκε ο λαός όλο αυτό το διάστημα της κρίσης. Δεν θέλουμε έξυπνες λύσεις και έξυπνες πόλεις, γιατί σε μία πόλη με ανεργία εμείς θέλουμε να αξιοποιούνται οι έξυπνοι και μορφωμένοι ανθρώποι. Επίσης τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, που τα θεωρούμε δικά μας λεφτά, θα τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο, όχι για έργα βιτρίνας, εντυπωσιασμού, ούτε για την κερδοφορία ιδιωτικών ομίλων, αλλά για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Μερικές απο τις θέσεις μας

Στήριξη και συμπόρευση του Δήμου, (Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο) με τις επαγγελματικές τάξεις, με τους εργάτες, εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες που έχουν πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές, για αποκατάσταση των απωλειών. Στήριξη της νεολαίας για μόρφωση και εργασία. Στήριξη, όχι με απλή έκφραση συμπάθειας ή ψηφίσματα συμπαράστασης, αλλά με έμπρακτη δυναμική παρουσία.

Προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Προστασία και αποτροπή της διακοπής της ηλεκτροδότησης των χαμηλόμισθων λαϊκών οικογενειών και των ευπαθών ομάδων (άνεργοι, ΑΜΕΑ κλπ.).
Ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας στην τρίτη ηλικία και σε ευπαθείς ομάδες, (ΚΑΠΗ, βοήθεια στο σπίτι). Για τα άτομα με άνοια, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας με επιστημονική και νοσηλευτική παρακολούθηση.

Αγώνας για πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου μας.
Επάνδρωση με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό των περιφερειακών ιατρείων των κοινοτήτων.

Πλήρη λειτουργία του κέντρου ΕΦΚΑ της Νάουσας (παλιό ΙΚΑ)

Αγώνας για ενίσχυση των βιοτεχνικών μονάδων και ειδικά της κλωστοϋφαντουργίας προκειμένου να μη συνεχιστεί η αποβιομηχάνιση και αυξηθεί η ανεργία. Ειδικά για την κλωστοϋφαντουργία σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων, πέρα από την ανεργία θα προκληθεί και η απώλεια ενός τεράστιου εργατικού δυναμικού που έχει δημιουργηθεί γενεές τώρα και έχει ειδική τεχνογνωσία στην κλωστοϋφαντουργία.

Αντισεισμική θωράκιση όλων των δημόσιων κτιρίων και ειδικά των σχολείων

Αντιπλημμυρικά έργα (Τάφρος 66 κλπ.)

 

Μέτρα πυροπροστασίας, ειδικά για τις ορεινές δασικές εκτάσεις

Ενδεικτικό της αμέλειας είναι ότι για Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια δίνονται αντίστοιχα 60.000 ευρώ, 35.000 ευρώ, και 30.000 Ευρώ με ορεινή δασική έκταση η Βέροια 80.000 στρέμματα, η Νάουσα 75.000, η Αλεξάνδρεια σχεδόν μηδενική.

 

Προστασία δημοτικής και κοινοτικής περιουσίας από το ξεπούλημα σε ιδιώτες

Άμεση έναρξη διαδικασιών για τη λειτουργία του Αγίου Νικολάου με τη μορφή δημοτικής υπηρεσίας

Άμεση έναρξη διαδικασιών για τη λειτουργία των 3-5 Πηγαδιών με τη μορφή δημοτικής υπηρεσίας

Αποτροπή λειτουργίας νέων αιολικών πάρκων στο Βέρμιο στην περιοχή της Νάουσας

Μελέτες για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων (δάσους, νερών κλπ) προς όφελος των δημοτών

Διεκδίκηση των δικαιωμάτων του δήμου έναντι της ασυνέπειας των εταιρειών που εκμεταλλεύονται τα φωτοβολταϊκά πάρκα

Αποτροπή παραχώρηση έκτασης για την καλλιέργεια κάνναβης

Διεκδίκηση των ανενεργών εργοστασίων και της βιομηχανικής κληρονομιάς που οικοδομήθηκε με τον κόπο, τον ιδρώτα και πολλές φορές με το αίμα γενναίων ναουσαίων εργατών και εργατών των γύρω περιοχών, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών σε όλες τις κοινότητες του δήμου

Διεκδίκηση της Παλαιάς ΒΕΤΛΑΝΣ για τη στέγαση πολιτιστικών φορέων

Προστασία του περιβάλλοντος, καθαρισμός της Αράπιτσας, διαχωρισμός των απορριμμάτων στην πηγή τους και αξιοποίησή τους προς όφελος του δήμου

Δημιουργία ευπρεπών και καλαίσθητων των νεανικών κοιτώνων για την υποδοχή μαθητών καθόλη τη διάρκεια του έτους προκειμένου να απολαμβάνουν το φυσικό περιβάλλον, τις αρχαιότητες και τις ομορφιές της πόλης μας

Αγώνας για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Δημιουργία Πολιτιστικού Ιδρύματος των Ναουσαίων της Διασποράς προκειμένου να ενισχυθεί ο δεσμός των νέων γενεών της διασποράς με τη Νάουσα και την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (summer school)

Φεστιβάλ Πολιτισμών των Βαλκανικών Λαών ώστε ο Δήμος Νάουσας να αποτελέσει γέφυρα φιλίας μεταξύ των βαλκανικών λαών.

Καλή Αντάμωση την άλλη εβδομάδα, πάλι στην πλατεία!

 

Έχει διαβαστεί 111 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος ΔΝΔ 2-4 μποφόρ

Παρασκευή, 14 Μαϊου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 24 °C
Άνεμος Δ 1-4 μποφόρ

Σάββατο, 15 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 11 ως 17 °C
Άνεμος ΝΝΔ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 213 επισκέπτες και 0 μέλη.