Σάββατο, 19 Ιούν, 2021

  • Εικονική πραγματικότητα...
  • ΚΚΕ: Κοινός αγώνας Ελλήνων και μεταναστών στον δρόμο της ανατροπής
  • «ΝΑΤΟ 2030»: Ακονίζει μαχαίρια, για έναν κόσμο «αυξανόμενου παγκόσμιου ανταγωνισμού»
  • Κώστας Κρομμύδας, ηθοποιός, συγγραφέας: «Είναι τόσο όμορφο το ταξίδι που κάνω με τον Ακάκιο που θέλω να το απολαύσω»
  • Τα ονόματα τριών Ελλήνων επιστημόνων δόθηκαν σε αστεροειδείς
  • Πάνω από 1 εκατομμύριο οι άνεργοι στην χώρα μας τον Μάιο
Εικονική πραγματικότητα...1 ΚΚΕ: Κοινός αγώνας Ελλήνων και μεταναστών στον δρόμο της ανατροπής2 «ΝΑΤΟ 2030»: Ακονίζει μαχαίρια, για έναν κόσμο «αυξανόμενου παγκόσμιου ανταγωνισμού»3 Κώστας Κρομμύδας, ηθοποιός, συγγραφέας: «Είναι τόσο όμορφο το ταξίδι που κάνω με τον Ακάκιο που θέλω να το απολαύσω»4 Τα ονόματα τριών Ελλήνων επιστημόνων δόθηκαν σε αστεροειδείς5 Πάνω από 1 εκατομμύριο οι άνεργοι στην χώρα μας τον Μάιο6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τι γίνεται στη Βέροια;

Στη Νάουσα μαζικοί φορείς και κάτοικοι αντέδρασαν- και σωστά- αγωνιστικά,μαζικά (ΦΩΤΟ από την κινητοποίηση στις 16/6) ενάντια στην εγκατάσταση και νέων ανεμογεννητριών στο Βέρμιο. Το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πει ΟΧΙ στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Στη Βέροια, αντίθετα το Δημοτικό Συμβούλιο (... Περισσότερα

Π.Ε Ημαθίας: Δηλώνει έτοιμη για την αντιπυρική περίοδο

από Η Άλλη Άποψη

Υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης 24ης Μαΐου, το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας.

Στην σύσκεψη, το αντικείμενο της οποίας ήταν ο συντονισμός των δράσεων των εμπλεκομένων φορέων εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, συμμετείχαν επίσης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης , της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας ΠΚΜ, των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, των Δήμων της Ημαθίας, των δασαρχείων και των φορέων και εθελοντικών οργανώσεων της Π. Ε Ημαθίας, οι οποίοι κατά το νόμο, συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας. Τον συντονισμό της διαδικασίας είχε ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ημαθίας κ. Μπαρμπαρούσης.

Ο κ.Καλαϊτζίδης, ευχαρίστησε τα μέλη του συντονιστικού οργάνου, ειδικά δε τις εθελοντικές οργανώσεις, για την ενεργό συμμετοχή τους, επισημαίνοντας ότι η Π.Ε Ημαθίας διέθεσε μηχανήματα και προσωπικό, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για την συντήρηση και διάνοιξη χωματόδρομων ,πολλοί εκ των οποίων δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της , ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση των μέσων πυρόσβεσης σε όλη την ζώνη αντιπυρικής ευθύνης, παρά τις σημαντικά μειωμένες πιστώσεις από την κεντρική διοίκηση.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης διαπιστώνοντας το σημαντικό επίπεδο ετοιμότητας των φορέων, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και η φετινή αντιπυρική περίοδος θα κυλήσει ομαλά, όπως και οι προηγούμενες για την περιφερειακή μας ενότητα.

Έχει διαβαστεί 271 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα


Θερμοκρασία °C
Άνεμος 0 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 134 επισκέπτες και 0 μέλη.