Δευτέρα, 29 Νοέ, 2021

  • Θα κριθεί στον δεύτερο γύρο...
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  • Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο της Βάσως Ελευθεριάδου Γαλάνη «Ψιθύριζε όταν μιλάς για αγάπη» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 28/11
  • Έφη Παυλίδου ιστορικός, συγγραφέας: «Το συγκεκριμένο βιβλίο συμβάλλει στην κατανόηση του τρόπου που αντιμετωπίστηκε «ο εκάστοτε Άλλος» από τους ταγούς του ελληνικού εθνικισμού την περίοδο του Μεσοπολέμου»
  • Κατάθεση στεφάνων ΤΕ Ημαθίας ΚΚΕ & Παραρτήματος Βέροιας ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης
Θα κριθεί στον δεύτερο γύρο...1 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ2 Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο της Βάσως Ελευθεριάδου Γαλάνη «Ψιθύριζε όταν μιλάς για αγάπη» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 28/114 Έφη Παυλίδου ιστορικός, συγγραφέας: «Το συγκεκριμένο βιβλίο συμβάλλει στην κατανόηση του τρόπου που αντιμετωπίστηκε «ο εκάστοτε Άλλος» από τους ταγούς του ελληνικού εθνικισμού την περίοδο του Μεσοπολέμου»5 Κατάθεση στεφάνων ΤΕ Ημαθίας ΚΚΕ & Παραρτήματος Βέροιας ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

"Ενοικιάζόμενοι" εργαζόμενοι...

Δυστυχώς και στην περιοχή μας εφαρμόζεται ο θεσμός των «ενοικιαζόμενων εργαζόμενων» (ακόμη και σε δημόσιους οργανισμού). Παρά το γεγονός ότι προσφέρουν τα μέγιστα οι εργαζόμενοι αυτοί βιώνουν καθημερινά την εργασιακή ανασφάλεια, το άγχος και την αβεβαιότητα, τον φόβο αν τον άλλο μήνα θα έχουν δουλειά. Δίκαιο επομένως το αίτημα για κατά... Περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

από Η Άλλη Άποψη
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνει την επαναφορά σε πλήρη λειτουργία των Δομών του Κέντρου αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής και του Κέντρου θεραπείας τραύματος, που λειτουργούν στη Βέροια, επί της οδού Ε. Βενιζέλου 46 (4ος όροφος). Υπενθυμίζεται ότι οι στόχοι λειτουργίας των Δομών αυτών είναι οι εξής:

Το Κέντρο αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής έχει σαν αντικείμενο:

Την υποδοχή περιστατικών κακοποίησης-παραμέλησης παιδιών και τη λήψη άμεσων μέτρων αντιμετώπισης.

Την υποστήριξη ευάλωτων ατόμων και οικογενειών με παροχή υλικής, ψυχολογικής, ιατρικής, φαρμακευτικής, ψυχιατρικής βοήθειας και συμβουλευτικής.

Την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού σε θέματα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, την καταπολέμηση των διακρίσεων και την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων.

Το Κέντρο δέχεται προς υποστήριξη κάθε άτομο που καταφεύγει σε αυτό, χωρίς διάκριση ηλικίας, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, καταγωγής. Λειτουργεί κανονικά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες και έκτακτα, με εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, 24 ώρες/24ωρο, 7μέρες/εβδομάδα, 365 μέρες/έτος. Το Τμήμα παροχής συμβουλευτικής λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος ασχολείται:

Με την ψυχοθεραπεία των παιδιών-θυμάτων κακομεταχείρισης, ιδιαίτερα σεξουαλικής κακοποίησης

Με την ψυχοθεραπεία ατόμων-θυμάτων βίας, που δεν είναι φιλοξενούμενα.

Για αναφορές και καταγγελίες περιστατικών μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23310-23700, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα. Για καθορισμό ραντεβού με την επιστημονική ομάδα των Δομών μπορείτε να τηλεφωνείτε στον ίδιο αριθμό, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι οι Δομές φιλοξενίας του Οργανισμού μας Το Σπίτι της Βεργίνας και Στέγη ημιαυτόνομης διαβίωσης νέων της Βέροιας, λειτουργούν αδιάλειπτα. Τέλος, η Δομή του Κέντρου ημερήσιας φροντίδας της Βέροιας, που αυτή την περίοδο λειτουργεί με τηλεργασία, θα αρχίσει σταδιακά να επαναλειτουργεί από τις 18 Μαΐου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των Δομών μας, τον εθελοντισμό και τη συνεισφορά σε αυτά,  μπορείτε να λάβετε από τα γραφεία Διοίκησης-Εθελοντών στο 23310-29571, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

 

Έχει διαβαστεί 150 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 6 ως 14 °C
Άνεμος ΝΔ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 1 ως 11 °C
Άνεμος ΒΔ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 783 επισκέπτες και 0 μέλη.