Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

από Η Άλλη Άποψη
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Κλιμάκιο 5 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής περιόδευσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. Οι κ.κ. Απόστολος Πάνας βουλευτής Χαλκιδικής, Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής Ηρακλείου, Παύλος Χρηστίδης βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Ιωάννης Τσίμαρης βουλευτής Ιωαννίνων και Μανώλης Χνάρης βουλευτής Ρεθύμνης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Ημαθίας στην υγεία, την αγροτική παραγωγή, τη μικρομεσαία και μεγάλη επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα ζητήματα με κάθε πολιτικό και κοινοβουλευτικό μέσο.

Επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, το ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βέροιας, τη μεταποιητική βιομηχανίας ΑΣΠΙΣ Α.Ε., την Τάφρο 66 στη γέφυρα Πολυπλατάνου, τον Α.Σ. Επισκοπής, ενώ συναντήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής από την Αλεξάνδρεια. 

Οι βουλευτές συνοδεύονταν από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββα Τσιχλακίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ολυμπία Αποστόλου, τον πολιτευτή Νίκο Τσιαμήτρο, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αναστάσιο Ιγνατιάδη, Παντελή Μηλιόπουλο, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Βασίλη Πετρομελίδη, Φώτη Φωτιάδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχο Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Καραγιαννίδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Καραγιαννίδου, Σωτήρη Μαυρόπουλο, Γρηγόρη Γιοβανόπουλο, Μαρία Σακαλή, τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Βέροιας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιλογιάννη, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο και εθελόντρια του ΚΕΜΑΕΔ Θωμαή Στιόκα, το Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Σαββίδη, μέλη και φίλους του κόμματος.


Έχει διαβαστεί 404 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 332 επισκέπτες και 0 μέλη.