Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»: Αποφάσισαν συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους

από Η Άλλη Άποψη
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»: Αποφάσισαν συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους

Συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας αποφάσισαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» μέσα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 19/6, στις 10 π.μ., προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσουν νέα κινητοποίηση στο ΣΕΠΕ.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι κυβέρνηση και υπουργείο Εργασίας κάνουν για άλλη μια φορά πλάτες σε μεγαλοεπιχειρηματίες του εμπορίου, προκειμένου να προχωρήσουν τα αντεργατικά τους σχέδια και να απαλλαγούν από την υποχρέωση να πάρουν μαζί με τα καταστήματα και τους εργαζόμενους της «Καρυπίδης».

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε ένας σύντομος απολογισμός για τα κουπόνια αλληλεγγύης που διακινούνται από τα σωματεία για την ενίσχυση των εργαζομένων της «Καρυπίδης» και του πολύμηνου αγώνα τους.

Αποφασίστηκε επίσης συμμετοχή στο Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων, στις 24 και 25 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη.

Έχει διαβαστεί 414 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 279 επισκέπτες και 0 μέλη.