Τετάρτη, 27 Σεπ, 2023

  • Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"
  • Τίτλοι τέλους για την Κουρκουτά από το Πρωτοδικείο
  • Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Θέλουμε να φέρουμε τις φωνές των κινημάτων, των πολιτών που αγωνίζονται τοπικά ή συνολικά για μία σειρά προβλήματα, μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.»
  • Επίκαιρα και διαχρονικά τα διδάγματα του αγώνα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ
  • Ο Γιάννης Μυλόπουλος στην Αλεξάνδρεια
  • Περιοδείες της ΛΑΣ Αλεξάνδρειας
Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"1 Τίτλοι τέλους για την Κουρκουτά από το Πρωτοδικείο2 Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Θέλουμε να φέρουμε τις φωνές των κινημάτων, των πολιτών που αγωνίζονται τοπικά ή συνολικά για μία σειρά προβλήματα, μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.»3 Επίκαιρα και διαχρονικά τα διδάγματα του αγώνα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ4 Ο Γιάννης Μυλόπουλος στην Αλεξάνδρεια5 Περιοδείες της ΛΑΣ Αλεξάνδρειας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στέρεες θέσεις

Στέρεες θέσεις

«Τα αλλάζει όλα», «αχαρτογράφητα νερά», «κάθε μέρα εκπλήξεις» και άλλα παρόμοια γράφονται για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Με ομοβροντία παρουσιάζουν τον Κασσελάκη ως κάτι ...αναπάντεχο, που φέρνει έναν «νέο ΣΥΡΙΖΑ», σε σχέση με τον «παλιό». Από την άλλη, διάφορα ηγετικά μέχρι σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ξεσπαθώνουν» ότι κινδυνεύει η αρι... Περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

από Η Άλλη Άποψη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Εμείς θα πάμε βόλτα τα όνειρα μας χάρη σε εσάς και τη στήριξή σας!

Η ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα  στην πανελλήνια εκστρατεία απόκτησης μεταφορικού μέσου για τα παιδιά μας , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Σε αυτές τις στιγμές είναι παράδειγμα προς μίμηση και βαθιά συγκινητική η στήριξη που δεχόμαστε από φορείς και συλλογικότητες, οι οποίοι με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους ,προκειμένου να αποκτήσουν τα παιδιά μας ένα μεταφορικό μέσο, κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειας του Άλκη Καμπανού.

 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Οικογενειών Και Φίλων για τη Ψυχική Υγεία Ημαθίας (ΣΟΦΨΥ)όχι μόνο για την οικονομική τους στήριξη στην καμπάνια μας, αλλά κυρίως για την ηθική υποστήριξή τους !

Η αλληλεγγύη  μεταξύ των συλλόγων στηρίζεται στο αίσθημα της ενότητας και η συνεισφορά προς αλλήλους είναι το κύριο χαρακτηριστικό της!

 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Δρομέων που για ακόμη μια φορά στηρίζει τη Μ.Α.μ.Α προσφέροντας 300 ευρώ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

 

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Νοσοκομείου Βέροιας για την οικονομική τους ενίσχυση(εις μνήμη των συναδέλφων τους Σακιρίδου Μαρίας και Τσιαβάρα Αθηνας)

 

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων του νομού μας,

που οργανώνουν δράσεις και κουμπαράδες αγάπης υπέρ της Μ.Α.μ.Α για να πραγματοποιήσουμε τους σκοπούς μας! Θερμές ευχαριστίες στο σύλλογο εκπαιδευτικών  και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και του 4ου Νηπ/γείου  Βέροιας για την οικονομική ενίσχυση των 300 ευρώ προς το σύλλογό μας εις μνήμη του Άλκη Καμπανού.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία Novacert για την ευγενική της χειρονομία να ενισχύσει οικονομικά το σύλλογό μας με τη δωρεά των150 ευρώ εις μνήμη του Άλκη Καμπανού.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ (3ο χλμ Κατερίνης Θεσσαλονίκης )για την οικονομική τους στήριξη εις μνήμη του Άλκη Καμπανού(500 ευρώ)

 

Ευχαριστούμε τον κύριο Εμμανουήλ Ροδουσσάκη ,δικηγόρο για την οικονομική ενίσχυση των 500 ευρώ, αλλά και  τη γενικότερη στήριξή προς το σύλλογό μας.

 

Ευχαριστούμε τον  αγαπημένο φίλο του συλλόγου μας Στέλιο Αλιγιζάκη ,(Terra Engineering ) και πρόεδρο Συλλόγου Κρητών Ν.Ημαθίας ,που για ακόμη μια φορά με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στηρίζει τη Μ.Α.μ.Α, δωρίζοντας ένα inverter 12αρι, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες ψύξης_ θέρμανσης της αίθουσας ψυχαγωγίας του σπιτιού της Μ.Α.μ.Α στη Μητροπόλεως  32.

 

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο ,που συμμετέχουν στην πανελλήνια αυτή εκστρατεία αγάπης με αποδέκτη τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, ενισχύοντάς μας οικονομικά .

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, την οικογένεια του αδικοχαμένου 'Αλκη Καμπανού ,η οποία μέσα στη θλίψη που βιώνει από τον αναπάντεχο χαμό του γιου τους και με μεγαλείο ψυχής ,πήραν την πρωτοβουλία στην εκπομπή της κυρίας Ζήνας Κουτσελίνη (star channel), να οργανωθεί μια πανελλήνια φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης συγκέντρωσης χρημάτων, με αποδέκτη το σύλλογό μας.

 

Θερμές ευχαριστίες στο κανάλι Star Channel, στην κυρία Ζήνα Κουτσελίνη(δημοσιογράφος του star channel και τους συνεργάτες της από την εκπομπή του star ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’), για την ευαισθησία τους και τη στήριξή τους στην φιλανθρωπική εκστρατεία υπέρ της Μ.Α.μ.Α όπως επίσης και στα τοπικά μας έντυπα και πανελλήνια διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, που χρόνια τώρα στηρίζουν το σύλλογό μας!

 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε :

 

• Ενισχύοντας οικονομικά τη Μ.Α.μ.Α κάνοντας τη δωρεά σας!

Ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοιχτεί στην τράπεζα Πειραιώς για το σκοπό αυτό, είναι: IBAN:GR 3501715960006596139934433 ή μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη Μητροπόλεως 32,1ος όροφος

• Γνωστοποιώντας την εκστρατεία μας σε εταιρείες, ομάδες και ανθρώπους που γνωρίζετε!

• Προτείνοντας μια συλλογική ενίσχυση στο χώρο εργασίας σας ή στην εκπαιδευτική σας μονάδα ,υπέρ του συλλόγου μας!

• Συμμετέχοντας στις δράσεις που οργανώνει η Μ.Α.μ.Α!

• Οργανώνοντας μια εκδήλωση υπέρ του στόχου της Μ.Αμ.Α!

Συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία αγοράς του λεωφορείου, βοηθάτε τα άτομα με αυτισμό και σύνοδες αναπηρίες, να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση, ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ενσωμάτωση.

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες

Ημαθίωνος 2 ,Προμηθέας

Το Σπίτι της Μ.Α.μ.Α

Μητροπόλεως 32,Βέροια

Τηλ.6974484968-6981699354-6987802441-2331304180

www.mamaver.gr

https://www.facebook.com/mamaveria

Instagram: m.a.m.a_autism_veria

Twitter: @mamaveria

 

 

 

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας

 


Έχει διαβαστεί 718 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 196 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)