Κυριακή, 09 Μάι, 2021

  • Μήνυμα της βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας
  • Μήνυμα της Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και φασισμού
  •  Μήνυμα Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματος
  • Με Παιώνιες Δυνάμεις στην Κράστα, και το SOS Βέρμιο, 8/5/2021
  • Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας
  • Για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων στις 10 Μαΐου
Μήνυμα της βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας1 Μήνυμα της Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και φασισμού2  Μήνυμα Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματος3 Με Παιώνιες Δυνάμεις στην Κράστα, και το SOS Βέρμιο, 8/5/20214 Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας5 Για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων στις 10 Μαΐου6

Το Σχόλιο της Ημέρας

76 χρόνια μετά...

76 χρόνια μετά...

76 χρόνια τώρα, η 9η Μάη 1945 έχει καταγραφεί στην ιστορία ως ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Είναι η μέρα που ο φασιστικός άξονας Γερμανίας - Ιταλίας - Ιαπωνίας ηττήθηκε και ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος έληξε με την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας. Ήταν ο πιο αιματηρός πόλεμος που γνώρισε η ανθρωπότητα, με 50 εκατο... Περισσότερα

Γιορτή εθελοντών από την "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

από Η Άλλη Άποψη
Γιορτή εθελοντών από την "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο «Ακρόπολη» της Βέροιας η τρίτη τακτική Γιορτή Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Η Γιορτή αυτή έχει σαν σκοπό την διάδοση της εθελοντικής ιδέας μέσω της επιβράβευσης σημαντικών εθελοντών που έχουν προσφέρει εγνωσμένης αξίας έργο στις Δομές του Οργανισμού.

   Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου και παρουσίαση-βράβευση εθελοντών που για τη φετινή χρονιά ήταν: ο ηλεκτρολόγος κ. Σάκης Ακριβόπουλος, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ολυμπιάδα» στη Βεργίνα κ. Μάκης Αναγνωστόπουλος, η φαρμακοποιός της Βεργίνας κ. Ειρήνη Αναξαγόρου – Παπιάνου, η καταστηματάρχης κ. Έλσα Γαϊτανίδου, ο ιατρός της Μελίκης κ. Αντώνης Γιαννόπουλος, ο Οδοντίατρος κ. Στέφανος  Γκιλιόπουλος,  η δημοσιογράφος κ. Μαργαρίτα Δαμιανίδου, ο συνταξιούχος κ. Παναγιώτης Καπετανάκης, η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών A-Studies   κ. Αναστασία Κιαπκίδου, ο αλουμινοκατασκευαστής κ. Γιώργος Κοτσίδης, η εκπαιδευτικός κ. Σοφία Λαδοπούλου, η φαρμακοποιός κ. Νόρα Λαΐου, ο οφθαλμίατρος κ. Βασίλης Μαργαρίτης, η κ. Πετρούλα Μαρκοβίτη, η εκπαιδευτικός κ. Μαριλένα Μητρούλα, η φαρμακοποιός κ. Κατερίνα Νεδέλκου, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Αρχοντικό» στη Μελίκη κ. Ρούλα Παπαδοπούλου, η παιδίατρος κ. Σταυρούλα Παπαχατζή, η κ. Μαρία Πασβαντίδου και η ομάδα της (Μαρία Βαφείδου, Δέσποινα Βεργώνη, Θωμαή Δραγκόλα, Λίτσα Μοσέρ, Μαρία Ρωσσάκη, Ευγενία Φραντζή και Μαίρη Χριστοφορίδου), η οδοντίατρος κ. Χρυσούλα Σαλιάγκα, η εκπαιδευτικός κ. Φυλιώ Σεραφείμ, η κ. Πελαγία Σιδηροπούλου, η φαρμακοποιός κ. Έφη Σίμου, η εκπαιδευτικός κ. Λίτσα Σίμου, η πρ. Γραμματέας του ΔΣ κ. Έφη Σπυροπούλου, η εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτα Τέτου, η ιδιοκτήτρια φούρνου στον Π. Πρόδρομο κ. Γεωργία Τζουνοπούλου, ο καρδιολόγος κ. Πέτρος Τσαπαρόπουλος, το στέλεχος των «ελληνικών  Market» κ. Στέλιος Χατζηδάκης και η κ. Καίτη Χατζοπούλου.

   Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση δρώμενου από ομάδα παιδιών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας με θέμα τον εθελοντισμό, υπό την καθοδήγηση της Ειδικής Παιδαγωγού τους κ. Ευφροσύνης Κιατικίδου. Ακολούθησε μουσικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε πλειάδα μουσικών- εθελοντών. Παραβρέθηκαν σε αυτήν: οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, η τ. Βουλευτής κ. Γεωργία Μπατσαρά, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Τσούντας, ο Αντιδήμαρχος Βεροίας κ. Θεόφιλος Κορωνάς, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βεροίας κ. Στέργιος Διαμάντης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, οι Πρόεδροι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών και του Εράσμου, καθώς και μεγάλο πλήθος φίλων και εθελοντών του Συλλόγου.

   Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους χορηγούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι είναι:

Ο κ. Νίκος Τσιλιγγερίδης, ιδιοκτήτης της «Ακρόπολης», η επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος του κ. Βασιλείου Γιατρά, η εταιρεία «Βεζύρογλου Αντώνης & ΣΙΑ Ε.Ε.», το ζαχαροπλαστείο LIDO, ο φούρνος Θανασούλη της Νάουσας. το οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη, το οινοποιείο VAENI, ο οινοποιός κ. Κώστας Φαρμάκης, η Επιχείρηση «ΕΥΓΕ», ο κ. Γιάννης Μανουσαρίδης, η κ. Ιωάννα Μουρατίδου, η «Τραπεζανλίδης Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε., η Εταιρεία ΕΥΡΟΦΑΡΜ, η Εταιρεία AGRITEX Ενεργειακή Α.Ε., το κατάστημα του κ. Νίκου Πατσιαβούρα, η Επιχείρηση «ΚΟΡΜΟΣ», η Εταιρεία DOLE, η Επιχείρηση ALEXANDER-Σκουρτόπουλος, ο κ. Μιχάλης Καρέλης, οι Αφοι Χαρελά, η Εταιρεία Στογιάννος Logistics, τα κοσμηματοπωλεία Μ. Τρανίδη και Κ. Γαβριηλίδη, τα «Οπτικά Σαββαΐδη»,  καθώς και οι δεκάδες καταστηματάρχες που διέθεσαν δώρα τους. Ευχαριστεί τέλος όλους όσους τίμησαν τους βραβευόμενους εθελοντές με την παρουσία τους.

Έχει διαβαστεί 190 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Κυριακή, 09 Μαϊου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 21 °C
Άνεμος ΑΝΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 10 Μαϊου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 10 ως 22 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 763 επισκέπτες και 0 μέλη.