Τρίτη, 26 Σεπ, 2023

  • Παρουσίαση του βιβλίου cd  «Φτου ξελευτερία»
  • Τριντό και Ζελένσκι χειροκροτούσαν Ουκρανό ναζί εγκληματία
  • ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Αγώνας απέναντι στις αντιδραστικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη!
  • Εμετικό ξέπλυμα νεοναζί δολοφόνων
  • ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
  • Τα διεθνή ΜΜΕ για το νεοφώτιστο Κασσελάκη
Παρουσίαση του βιβλίου cd  «Φτου ξελευτερία»1 Τριντό και Ζελένσκι χειροκροτούσαν Ουκρανό ναζί εγκληματία2 ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Αγώνας απέναντι στις αντιδραστικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη!3 Εμετικό ξέπλυμα νεοναζί δολοφόνων4 ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ5 Τα διεθνή ΜΜΕ για το νεοφώτιστο Κασσελάκη6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σαφάρι...

Σαφάρι...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει ο κάμπος από το νερό της πλημμύρας και οι ασφαλιστικές εταιρείες άρχισαν ήδη το σαφάρι για να μαζέψουν πελατεία, διαφημίζοντας «ελκυστικά» πακέτα για προστασία έναντι «ακραίων καιρικών φαινομένων». «Προστάτεψε το σπίτι σου», λέει το φυλλάδιο μίας απ' αυτές, που προσφέρει πακέτα ασφάλισης από «πλημμύρα, θύελλα, ... Περισσότερα

Καίριες οι προτάσεις του Τάσου Μπαρτζώκα για τους δημοσίους υπαλλήλους και τις γυναίκες, ελεύθερες επαγγελματίες στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο!

από Η Άλλη Άποψη
Καίριες οι προτάσεις του Τάσου Μπαρτζώκα για τους δημοσίους υπαλλήλους και τις γυναίκες, ελεύθερες επαγγελματίες στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο!

Την χρονική επιμήκυνση της κρατικής επιδότησης για τις ασφαλισμένες μητέρες, που δραστηριοποιούνται στο ελεύθερο επάγγελμα ή την ποσοστιαία αύξηση της επιδότησής τους, πρότεινε ο Τάσος Μπαρτζώκας στην τοποθέτησή του, επί του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Όπως επεσήμανε στην ομιλία του, με αφορμή τη διάταξη που επεκτείνει την άδεια μητρότητας για τις μισθωτές απασχολούμενες από 6 σε 9 μήνες, «έχει έρθει καιρός η Κυβέρνηση να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και για τις δραστηριοποιούμενες σε ελεύθερο επάγγελμα, προκειμένου να μπορεί και αυτή η κατηγορία εργαζόμενων γυναικών, να εναρμονίσουν την οικογενειακή με την επαγγελματική τους ζωή».

Παράλληλα, επί της διάταξης που ρυθμίζει την προσαρμογή των ηλικιακών προϋποθέσεων για χορήγηση μειωμένης σύνταξης  σε ασφαλισμένους του δημοσίου, που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, μέχρι και τις 31.12.2010, ο Βουλευτής πρότεινε στον Υπουργό Εργασίας, κ. Κ. Χατζηδάκη, να προβλέψει μεγαλύτερο μεταβατικό διάστημα από αυτό που ορίζεται. Όπως ανέφερε «οι ασφαλισμένοι δικαιούνται ασφάλεια δικαίου και δεν επιτρέπεται να αιφνιδιάζονται για το συνταξιοδοτικό τους προγραμματισμό».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέλυσε τις θετικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τους πολίτες, όπως την έκτακτη εισοδηματική ενίσχυση για τις ευάλωτες ομάδες, την δεκαετή παραγραφή των μη βεβαιωμένων, ασφαλιστικών οφειλών, την αύξηση των δόσεων των υπό ρύθμιση, ασφαλιστικών οφειλών, από 12 σε 24, την επέκταση του δικαιώματος μάχιμης πενταετίας σε όλους τους ένστολους και την παραγραφή οφειλών ή τις ελαφρύνσεις αποπληρωμής για όσους έλαβαν επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ, χωρίς να τα δικαιούνται.

Τονίζοντας ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου είναι ρυθμίσεις κοινής λογικής και δικαιοσύνης, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τα βήματα της συνέπειας και της αποτελεσματικότητας, προς όφελος της κοινωνίας.

 

Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση του Βουλευτή:  https://youtu.be/_CntKmWVCbU
Έχει διαβαστεί 415 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 221 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)