Παρασκευή, 07 Οκτ, 2022

 • Στην Αθήνα η Αλέιδα Γκεβάρα κόρη του κομμουνιστή επαναστάτη Τσε
 • Περί "Νόμπελ Ειρήνης"...
 • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τρίτη 11/10 στις 10.00 το πρωί, συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Κουλούρας
 • Πληρωμένη απάντηση του «Οδηγητή» στον αντικομμουνιστή ...ακάλεστο
 • ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ.
 • ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αθλιότητα από τον Κ. Πλεύρη που χαιρέτισε ναζιστικά μπροστά στην Μάγδα Φύσσα !
Στην Αθήνα η Αλέιδα Γκεβάρα κόρη του κομμουνιστή επαναστάτη Τσε1 Περί "Νόμπελ Ειρήνης"...2 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τρίτη 11/10 στις 10.00 το πρωί, συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Κουλούρας 3 Πληρωμένη απάντηση του «Οδηγητή» στον αντικομμουνιστή ...ακάλεστο4 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ.5 ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αθλιότητα από τον Κ. Πλεύρη που χαιρέτισε ναζιστικά μπροστά στην Μάγδα Φύσσα !6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Φαρσοκωμωδία...

Φαρσοκωμωδία...

Μια φαρσοκωμωδία έστησαν προχτές ο υπουργός Ανάπτυξης και οι μεγαλοσουπερμαρκετάδες, που είδαν τους τζίρους τους να εκτοξεύονται τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά την περίοδο έξαρσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με το υπουργείο, στόχος της συνάντησης ήταν να διαμορφωθεί ένα «καλάθι της νοικοκυράς» με 50 διαφορετικά προϊόντα, όπου οι μεγαλοεπιχει... Περισσότερα

Καταγγελία από το SOS Βερμιο

από Η Άλλη Άποψη
Καταγγελία από το SOS Βερμιο

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ\Σ στις 5/7/22 η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από παραίνεση και προτροπή του SOSΒέρμιο και με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, δημιουργήθηκε ένα μικρό χάος. Ευγλώττως έχουν δημιουργηθεί διάφορα ερωτήματα από τον λαό της πόλης της Νάουσας στα οποία θα θέλαμε να δώσουμε, ετεροχρονισμένα μεν, κάποιες απαντήσεις που διακατέχονται από το δίκιο, δε.  

Το SOSΒέρμιο σε προφορική επικοινωνία αρχικά με τον Δήμαρχο και σε έγγραφη ανακοίνωση προς τον ίδιο (παράδοση δια χειρός), κατέθεσε τις προτάσεις του οι οποίες γίνανε αποδεκτές. Από πλευράς μας, αποδεχτήκαμε όσα μας ζητήθηκαν (ταυτοποιημένα πρόσωπα στο δ/σ που να μην ξεπερνάνε τα 30 σε αριθμό) απορρίπτοντας την παρουσία και τον οποιοδήποτε διάλογο με μέλη της εταιρίας που ανέλαβε την εγκατάσταση των α/γ στο Βέρμιο.  

-Εκείνη την ημέρα μας δόθηκε, αρχικά, ο λόγος χωρίς ποτέ να μας επιτραπεί να δευτερολογήσουμε. 

-Εκείνη την ημέρα δόθηκε διαδικτυακά ο λόγος σε επιστήμονες και προέδρους της εταιρίας για να μας πείσουν για εκείνα που δεν μας έπεισαν 13 ολόκληρα χρόνια, αθετώντας η Δημοτική Αρχή την υπόσχεσή της απέναντί μας. Σε επιστήμονες και προέδρους της εταιρίας, τους οποίους ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δ/Σ ευχαρίστησε αρχικά και θεώρησε τιμή μας που βρισκότανε μαζί μας, ενώ στην λήξη της συνεδρίασης τους χαρακτήρισε γκάνγκστερς (ανατρέξτε στο σχετικό βίντεο). Σε αυτούς γύρισε την πλάτη το SOSΒέρμιο -στους γκάνγκστρες- και όχι στους θεσμικούς ή στον ίδιο τον θεσμό. Στους γκάνγκστερς του κυρίου Προέδρου! 

-Εκείνη την ημέρα περιμέναμε να διαβαστεί από τα χείλη του Δημάρχου αυτολεξεί η πρότασή μας για ψηφοφορία, με την αφελή προσδοκία μας, να έχουν προστεθεί οι προτάσεις που ίδιος πρότεινε. Δηλαδή, η επιλογή των νομικών συμβούλων της υπόθεσης να είναι εξολοκλήρου επιλογή του SOSΒέρμιο, όπως επίσης και το Τεχνικό επιτελείο για την επίβλεψη του ‘έργου’, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, κατά τα λεγόμενά του, προς μεγάλης και ευχάριστης έκπληξής μας. 

-Εκείνη την ημέρα, μέσα στο αλαλούμ που επικράτησε και στις τρεις ώρες του δ/σ, κατάφερε η Δημοτική Αρχή να ελιχθεί, να παραπλανήσει, να μπερδέψει τους πάντες. Αν μετά από τόσα χρόνια, μετά από τόσα δημοτικά συμβούλια, τόση ενημέρωση και από τις δύο πλευρές, τόσες πλειοψηφικές αρνήσεις του Δ/Σ προς την εγκατάσταση του ‘αιολικού πάρκου’ στο Βουνό μας, υπάρχουν, ακόμη, Δημ. Σύμβουλοι της δημοτικής Αρχής που είναι διχασμένοι ή ανενημέρωτοι, τζάμπα έχουνε θέση σε αυτό το θεσμικό ‘τραπέζι’. 

Και θα λέγαμε ότι σε έναν πόλεμο δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις όλες τις μάχες. Θα λέγαμε ότι είμαστε υπερβολικοί αν τα θέλαμε όλα δικά μας. Θα λέγαμε ότι ζητάμε πολλά, λέμε πολλά... αν βλέπαμε ότι έχουν δρομολογηθεί έστω και κάποια ελάχιστα πράγματα. Εάν ο Δήμος Νάουσας έπαιρνε κάποια ασφαλιστικά μέτρα ώστε να ‘παγώσει΄ τις εργασίες ‘τους’ στο Βουνό μας. Για τους δρόμους, έστω, που διανοίχτηκαν και ξεπερνάνε σε βάθος, οφθαλμοφανώς, το επιτρεπτό όριο κατά πολύ. Τίποτα, δυστυχώς. 

 Η αγωνία όλων μας, όλων των κατοίκων του Δήμου Νάουσας και όχι μόνο, για το Βέρμιο, το βουνό μας, που εκφράστηκε τόσο με το κείμενο που υπέγραψαν 1.500 περίπου συνδημότες μας, όσο και με την παρουσία εκατοντάδων συνδημοτών στην πλατεία Δημαρχίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έκτακτη σύγκλησή του με μοναδικό θέμα την λήψη απόφασης για περαιτέρω νομικές ενέργειες από πλευράς Δήμου Νάουσας, ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ(;) και ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ(;) παντελώς από την Δημοτική Αρχή και τον κ. Καρανικόλα, καθόσον : 

-Όποιες ενέργειες κι αν έγιναν -αν έγιναν- προς την κατεύθυνση της άμεσης υλοποίησης της απόφασης που ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση, δεν τις πληροφορηθήκαμε -ως μας οφείλονταν-επίσημα και εγγράφως.- 

-Δεν απάντησε στη ρητή και σαφή πρόσκλησή μας να προβεί στην άμεση ανάθεση της υπόθεσης στο Νομικό και Τεχνικό επιτελείο που έχουμε επιλέξει και ήδη ενημερώσει και αναμένει την εντολή από πλευράς Δήμου Νάουσας.- 

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ 

Αποκορύφωμα της αρνητικής στάσης και συμπεριφοράς του Δημάρχου Νάουσας ήταν η αναφορά που έκανε στην διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. της 2/8/2022 ότι έχει ο ίδιος συζητήσει με νομικούς της Θεσσαλονίκης το θέμα της αποτροπής της εγκατάστασης των Α/Γ και ότι την Τεχνική επίβλεψη θα την αναθέσει στους τεχνικούς της ΔΕΥΑΝ. Έτσι, αποκαλύφθηκε πλήρως ότι μας εμπαίζει. ΔΙΟΤΙ : 

Καθυστερεί (σκόπιμα ;), ενώ οι εργασίες προετοιμασίας της εγκατάστασης στο Βουνό μας συνεχίζονται. 

Δεν δέχθηκε να αναθέσει την υπόθεση, ως όφειλε, στους νομικούς και τεχνικούς που εμείς εμπιστευόμαστε και προτείνουμε.- 

Ανακαλεί την δέσμευσή του και την δήλωσή του ότι δεν θα πρέπει να είναι δικές του αυτές οι επιλογές.- 

Μετά από όλα αυτά αποκαλύπτεται πλήρως ότι ΔΕΝ εξυπηρετεί και δεν θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Δήμου Νάουσας, όπως υποχρεούται από τον θεσμικό ρόλο που έχει, αλλά μάλλον προσπαθεί να διευκολύνει την εγκατάσταση των Α/Γ.  

Σκόπιμα ξεχνά ότι η προσωπική του θέση υπέρ των Α/Γ ουδόλως ενδιαφέρει και παραβλέπει ότι οφείλει να σεβαστεί την βούληση των δημοτών και να εκτελέσει ορθά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Την στάση του αυτή και τις επιλογές του θα τις βρει μπροστά του.  

Εμείς θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας και θα είμαστε απέναντι σε αυτούς που δεν σέβονται το Βουνό μας και το μέλλον μας.- 

Έχει διαβαστεί 459 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 12 ως 23 °C
Άνεμος ΑΝΑ 2-3 μποφόρ

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 24 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 164 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)