Δευτέρα, 29 Νοέ, 2021

  • Θα κριθεί στον δεύτερο γύρο...
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  • Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο της Βάσως Ελευθεριάδου Γαλάνη «Ψιθύριζε όταν μιλάς για αγάπη» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 28/11
  • Έφη Παυλίδου ιστορικός, συγγραφέας: «Το συγκεκριμένο βιβλίο συμβάλλει στην κατανόηση του τρόπου που αντιμετωπίστηκε «ο εκάστοτε Άλλος» από τους ταγούς του ελληνικού εθνικισμού την περίοδο του Μεσοπολέμου»
  • Κατάθεση στεφάνων ΤΕ Ημαθίας ΚΚΕ & Παραρτήματος Βέροιας ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης
Θα κριθεί στον δεύτερο γύρο...1 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ2 Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο της Βάσως Ελευθεριάδου Γαλάνη «Ψιθύριζε όταν μιλάς για αγάπη» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 28/114 Έφη Παυλίδου ιστορικός, συγγραφέας: «Το συγκεκριμένο βιβλίο συμβάλλει στην κατανόηση του τρόπου που αντιμετωπίστηκε «ο εκάστοτε Άλλος» από τους ταγούς του ελληνικού εθνικισμού την περίοδο του Μεσοπολέμου»5 Κατάθεση στεφάνων ΤΕ Ημαθίας ΚΚΕ & Παραρτήματος Βέροιας ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

"Ενοικιάζόμενοι" εργαζόμενοι...

Δυστυχώς και στην περιοχή μας εφαρμόζεται ο θεσμός των «ενοικιαζόμενων εργαζόμενων» (ακόμη και σε δημόσιους οργανισμού). Παρά το γεγονός ότι προσφέρουν τα μέγιστα οι εργαζόμενοι αυτοί βιώνουν καθημερινά την εργασιακή ανασφάλεια, το άγχος και την αβεβαιότητα, τον φόβο αν τον άλλο μήνα θα έχουν δουλειά. Δίκαιο επομένως το αίτημα για κατά... Περισσότερα

Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη συμμετοχή των εκλεγμένων με την «Ελληνική Αυγή» στη δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΚΜ με θέμα «Απολογισμός 2020 της ΠΚΜ» και τη μετατροπή της σε φιέστα της Διοίκησης

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη συμμετοχή των εκλεγμένων με την «Ελληνική Αυγή» στη δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΚΜ με θέμα «Απολογισμός 2020 της ΠΚΜ» και τη μετατροπή της σε φιέστα της Διοίκησης

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία επιτέλους προβάλλεται δημόσια μέσω livestreaming, προσκλήθηκαν και οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής” και τη στήριξη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ. Επί της ουσίας με αυτή την κίνηση δόθηκε δημόσιο βήμα σε αυτούς που αμετανόητοι στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την εγκληματική δράση της καταδικασμένης πλέον Χρυσής Αυγής.

Αποτελεί στίγμα για το Περιφερειακό Συμβούλιο η συμμετοχή των εκπροσώπων της ναζιστικής οργάνωσης, ιδιαίτερα στη σημερινή δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, δύο ημέρες μετά τη Μέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος και τις σχετικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη περί ανάγκης ανάπτυξης «ανοσίας» απέναντι στο ρατσισμό, στον αντισημιτισμό, στο ναζισμό.

Δε συνάδει όμως και με το πνεύμα του ομόφωνου ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου, με το οποίο καταδικάσαμε τις απειλές από την πλευρά των αμετανόητων χρυσαυγιτών για εξώδικά προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και άλλους συμβούλους και ζητήσαμε από την κυβέρνηση την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής» από το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές της ΠΚΜ.

Πρόθεση μας ήταν να θέσουμε αυτό το μείζον ζήτημα επί της διαδικασίας σύντομα στην αρχή της συνεδρίασης έτσι ώστε να αποφασίσει δημοκρατικά το ίδιο το Περιφερειακό Συμβούλιο

Με αυταρχικό τρόπο ο Πρόεδρος, κατ’ εντολή της Διοίκησης, όχι μόνο δεν μας έδωσε για ένα λεπτό το λόγο επί της διαδικασίας, αλλά και εφάρμοσε μια απαράδεκτη διαδικασία, με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να καλούνται τοποθετηθούν μετά από όλους τους αντιπεριφερειάρχες και σε μόλις 6 λεπτά, τη στιγμή που ο Περιφερειάρχης κατά την εισηγητική του ομιλία έλαβε το λόγο για πάνω από 50 λεπτά!

Με βάση όλα τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό, ότι η αποχώρηση των τεσσάρων εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν μονόδρομος, σαν μια ελάχιστη κίνηση μη αποδοχής της πρόσκλησης των αμετανόητων χρυσαυγιτών στη δημόσια συνεδρίαση και τη μετατροπή της σε φιέστα, με ευθύνη της Διοίκησης, του Περιφερειάρχη και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του λαού της περιοχής μας αλλά και των ΜΜΕ, σας αποστέλλουμε την τοποθέτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επί του απολογισμού πεπραγμένων της ΠΚΜ για το 2020.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΠΚΜ 2020

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρονιά που πέρασε ήταν αλλά και αυτή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία των εργαζόμενων, των άνεργων, των μικρών επαγγελματιών, των βιοπαλαιστών αγροτών.

1. Η πανδημία αποκάλυψε σε όλο τους το μεγαλείο τις τραγικές ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας σε προσωπικό, μέσα κλπ και στην ΠΚΜ, ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής διαδοχικών κυβερνήσεων. Αποκάλυψε όμως και τα τραγικά αδιέξοδα του καπιταλιστικού δρόμου οργάνωσης της παραγωγής και της κοινωνίας - υπηρεσιών ο οποίος έχει ως βασικό κριτήριο την ενίσχυση της κερδοφορίας των λίγων, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, και έτσι φτάσαμε στην κατάρρευση των συστημάτων υγείας και σε εκατόμβες θυμάτων σε όλες τις οικονομικά ισχυρές καπιταλιστικές χώρες, χώρες οι οποίες παρουσιάζονται ως πρότυπα τόσο από τη διοίκηση όσο και από άλλες δυνάμεις στο περιφερειακό συμβούλιο. Φτάσαμε όμως και στο γνωστό πόλεμο τον εμβολίων και στα τεράστια εμπόδια λόγω του ανταγωνισμού και της αναζήτησης πρόσθετης κερδοφορίας που καθυστερεί την αναγκαία εμβολιαστική διαδικασία.

Η δραματική κατάσταση με την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι φυσικό φαινόμενο, ούτε κεραυνός εν αιθρία. Είναι αποτέλεσμα διαχρονικών αντιλαϊκών επιλογών γενικά αλλά και στον τομέα της προστασίας της υγείας του λαού, της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής που δεν φρόντισε σχεδόν ένα χρόνο τώρα να ενισχύσει αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα υγείας, να επιτάξει πραγματικά τον ιδιωτικό τομέα, να εντείνει την επιδημιολογική επιτήρηση, να εντείνει τους ελέγχους σε μεγάλους χώρους εργασίας και γηροκομεία. Ταυτόχρονα να ενισχύσει τον ΟΑΣΘ με μέσα και προσωπικό , να αραιώσει τις τάξεις στα σχολεία ενισχύοντας με εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό, να ανοίξει με ασφάλεια τα πανεπιστήμια, ενώ άνοιξε οδικό και αεροπορικό τουρισμό με πρωτόκολλα «λάστιχο» στα μέτρα των «touroperators» και μεγάλων επιχειρήσεων στις μεταφορές.

Για όλα τα παραπάνω η Διοίκηση της ΠΚΜ όχι μόνο δεν είπε κουβέντα, αλλά στήριξε την κυβερνητική πολιτική με λόγια και έργα. Έτσι, δεν υιοθέτησε τα δίκαια αιτήματα των Υγειονομικών, τις αναλυτικές προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δε διεκδίκησε την ενίσχυση των υπηρεσιών της και την αξιοποίηση τους  για την ένταση των ελέγχων σε γηροκομεία και μεγάλους χώρους εργασίας, ενώ συνέβαλε στη στρεβλή εικόνα ότι ο τουρισμός ανοίγει χωρίς προβλήματα. Δεν διασφάλισε ακόμα, παρά τις εξαγγελίες, επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ για τους εργαζόμενους της ΠΚΜ.

Τα όσα προπαγανδίζει η Διοίκηση της ΠΚΜ ως συμβολή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι είτε αυτονόητα, είτε αναποτελεσματικά (τμήμα του υγειονομικού υλικού που παραδόθηκε δεν είχε πιστοποίηση) και σε κάθε περίπτωση ελάχιστα μπροστά στις μεγάλες ανάγκες. Ειδικότερα όσοι πόροι κατευθύνονται μέσω ΕΣΠΑ– ΠΕΠ προς την ενίσχυση δομών υγείας, αφενός μεν αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των αναγκών, αφετέρου συμπληρώνουν την τραγική υποχρηματοδότηση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής πολιτικής στην οποία συμφωνεί η Διοίκηση της ΠΚΜ.

 

2. Η πανδημία λειτούργησε όμως και σαν ένας καταλύτης για τη νέα καπιταλιστική οικονομική κρίση, δεν είναι όμως η αιτία της. Αυτή βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας της καπιταλιστικής οικονομίας που οδηγεί στη μεγάλη συσσώρευση κεφαλαίων που δεν μπορούν να επενδυθούν με το επιθυμητό κέρδος και έτσι λιμνάζουν. Έτσι κι αλλιώς οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, παρουσίαζαν σημαντική επιβράδυνση σύμφωνα και με όλα τα στοιχεία που έχουμε για τα τρίμηνα προ πανδημίας.

 

 

 

Στο “μάτι του κυκλώνα” των επιπτώσεων από τη νέα κρίση και από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, βρέθηκαν εργαζόμενοι και α/α - μικροί επαγγελματίες ιδιαίτερα στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα “Διέξοδος” το οποίο διαφήμιζε επί μήνες η διοίκηση αποδείχθηκε ανεπαρκές και προβληματικό, πετώντας έξω πλήθος μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων που είχαν πραγματικά ανάγκη. Και βεβαίως αντίστοιχα προγράμματα δεν αποτελούν κάποια “αγαθοεργία” της εκάστοτε διοίκησης αλλά μια μικρή επιστροφή από τα “νόμιμα” κλεμμένα από τους λαούς όλης της ΕΕ μέσω φορολόγησης και εκμετάλλευσης.

Επιπρόσθετα τόσο η διοίκηση αλλά και κάθε πολιτική δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο κρίνεται και από τη θέση που παίρνει απέναντι στα δίκαια αιτήματα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών για επίδομα για κάθε μήνα πανδημίας, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, θέσπιση αφορολογήτου, μη επιστρεπτέες ενισχύσεις κ.α που συνιστούν μια μόνιμη και πραγματική ανακούφιση και μπορούν να υλοποιηθούν εκτός των άλλων και με περεταίρω επιβάρυνση των μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες “σηκώνουν” μόνο το 5% των φορολογικών βαρών.

 

3. Μέσα από τους απολογισμούς των Γενικών Διευθύνσεων αναδεικνύεται το εύρος αλλά και η κρισιμότητα των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών της ΠΚΜ. Αναδεικνύονται όμως και τα τραγικά αποτελέσματα της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης της Περιφερειακής Διοίκησης που επιδρούν τόσο στις συνθήκες και στο αντικείμενο εργασίας των υπαλλήλων όσο και στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Και βεβαίως αυτό δεν είναι ένα “φυσικό φαινόμενο” αλλά αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών διαδοχικών κυβερνήσεων που στηρίζουν τόσο η παράταξη που έχει την πλειοψηφία, όσο και οι “Κοιτάμε Μπροστά” του κ.Γιαννούλη όσο και οι “Πράξεις για τη Μακεδονία” του κ.Παπαστεργίου.

Η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση άφησε βεβαίως το αποτύπωμα της, τόσο στον απολογισμό για το 2020, όσο και στον προγραμματισμό για το 2021, που κρίνεται ανεπαρκής και αποσπασματικός για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών σε επίπεδο υποδομών, προστασίας της δημόσιας υγείας κλπ ανεξάρτητα από τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι της ΠΚΜ.

Ταυτόχρονα, η Διοίκηση τοποθετήθηκε με λόγια και έργα απέναντι  σε δίκαια αιτήματα του λαού της περιοχής και στήριξε τις επιλογές των επιχειρηματικών ομίλων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν:

- Η σημαντική καθυστέρηση στη συζήτηση για το πρόβλημα της ρύπανσης και δυσοσμίας με επίκεντρο τη Δυτική Θεσ/νίκη, η απουσία ουσιαστικής πίεσης για τη λήψη μέτρων από το γνωστό όμιλο, η προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος αναμονής και εφησυχασμού “ότι το πρόβλημα λύνεται”.

- Η τοποθέτηση υπέρ της καρκινογόνους καύσης απορριμμάτων σε γνωστή τσιμεντοβιομηχανία της πόλης και της παράτυπης χωροθέτησης της ΜΕΑ Δυτικού Τομέα στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

- Η τοποθέτηση υπέρ της μετατροπής του Βερμίου σε βιομηχανική ζώνη παραγωγής ενέργειας με την εγκατάσταση του μεγαλύτερου αιολικού πάρκου στη χώρα..

- Η τοποθέτηση ενάντια στην προοπτική να αξιοποιηθεί ο χώρος της ΔΕΘ αποκλειστικά για την ανάπτυξη πάρκου με δυνατότητα για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, και υπέρ του σχεδίου της ανάπλασης που στερεί από το λαό της πόλης μια από τις τελευταίες ευκαιρίες αυτός να “αναπνεύσει” πραγματικά.

- Η σύνταξη σχεδίων πολιτικής προστασίας ανεπαρκών και αποσπασματικών, δηλ. σχέδια επί χάρτου, αφού δε συνοδεύονται με τα απαραίτητα έργα, προσωπικό και χρηματοδότηση.

Και άλλα πολλά στα οποία θα μπορούσαμε να σταθούμε  αλλά δεν μας επιτρέπει ο χρόνος, που αποκαλύπτουν το αφήγημα σας για μια “φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον” ΠΚΜ.

Συνολικά η διοίκηση κρίνεται πάνω από όλα, από το γεγονός ότι συμφωνεί και στηρίζει τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική, ένα δρόμο ανάπτυξης που έχει ως βασικό κριτήριο τη στήριξη της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δε διεκδικεί ως όφειλε την απαραίτητη χρηματοδότηση και στελέχωση της ΠΚΜ.

Και βεβαίως όσοι προσμένουν τη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και το επόμενο ΕΣΠΑ, διακηρύσσοντας ότι έτσι θα δει “άσπρη μέρα” ο λαός και η νεολαία μας, θα διαψευστούν πανηγυρικά ακόμα μια φορά, αφού το βασικό ζήτημα δεν είναι μόνο το ύψος της χρηματοδότησης αλλά βασικά  το ότι πληρώνουν οι λαοί άμεσα και έμμεσα για να απολαμβάνουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι τη μερίδα του λέοντος, μέσω πακτωλού χρηματοδοτήσεων και έργων - υποδομών που στηρίζουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

 

 

4. Εμείς, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” τη χρονιά που πέρασε:

 

- Στηρίξαμε έμπρακτα τους αγώνες και τα δίκαια αιτήματα εργαζομένων, μικρών επαγγελματιών, βιοπαλαιστών αγροτών με επίκεντρο τα ζητήματα της υγείας αλλά και τα ζητήματα του εισοδήματος, της προστασίας των ανέργων απέναντι σε μια βάρβαρη εγκληματική πολιτική. Καταθέσαμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας και συνεχίζουμε αναδεικνύοντας την ανάγκη, στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, λήψης μέτρων για ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων, για τα ΜΜΜ και τους εργασιακούς χώρους.

- Καταθέσαμε προτάσεις και Επερωτήσεις για μια σειρά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν, τις υπηρεσίες της ΠΚΜ, υποδομές (αντιπλημμυρικά κλπ), προστασία, περιβάλλοντος, υγεία, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το λαό της περιοχής.

- Στηρίξαμε ένα μαχητικό πλαίσιο διεκδίκησης με κριτήριο τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, για χρηματοδότηση και προσλήψεις στην ΠΚΜ, για έργα πολιτικής προστασίας, αντιπλημμυρικά και άλλα, για προστασία του περιβάλλοντος και βελτίωση των όρων ζωής με αιχμή την αντιμετώπιση της βιομηχανικής ρύπανσης – δυσοσμίας, για άμεση παύση της καύσης απορριμμάτων και διαχείριση τους με ολοκληρωμένα κριτήρια. Ακόμα για επέκταση και ανάπτυξη ελεύθερων χώρων με διασφαλισμένη χρηματοδότηση, χωρίς ανταποδοτικότητα, άμεσα μέτρα βελτίωσης της τραγικής κατάστασης στις αστικές συγκοινωνίες, επεκτάσεις του Μετρό κ.α. Και φυσικά για έργα στήριξης της αγροτικής κτηνοτροφικής παραγωγής με εγγειοβελτιωτικά, αποστραγγιστικά, αρδευτικά, αγροτικής οδοποιίας κ.α.

 

Συνεχίζουμε! Δεσμευόμαστε απέναντι στους εργαζόμενους, στο λαό της περιοχής ότι θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις τόσο για την άμεση βελτίωση της κατάστασης και την άμβλυνση των προβλημάτων όσο και για μια άλλη προοπτική με ριζικές αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας. Ριζικές αλλαγές που θα επιτρέψουν όχι μόνο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αλλά και την κατοχύρωση ενός πολύ ανώτερου επιπέδου ζωής σύμφωνα με τις δυνατότητες του 21ου αιώνα.»

 

Έχει διαβαστεί 392 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου

Βροχή
Βροχή
Θερμοκρασία 6 ως 14 °C
Άνεμος ΝΔ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 1 ως 11 °C
Άνεμος ΒΔ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 245 επισκέπτες και 0 μέλη.