Παρασκευή, 21 Ιαν, 2022

  • Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
  • ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID19
  • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
  • Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη
  • Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό
Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας 1 ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID192 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ3 Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας4 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη5 Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Κατάθεση δύο ακόμη προτάσεων του Δήμου Βέροιας στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

από Η Άλλη Άποψη
Κατάθεση δύο ακόμη προτάσεων του Δήμου Βέροιας στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

Δύο προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.380.629,42€ που εντάσσονται στις προσκλήσεις ΑΤ 08 και ΑΤ 11 στους άξονες «Ψηφιακή Σύγκλιση» και «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» καταθέτει σήμερα, 25 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η αίτηση χρηματοδότησης για την πρόταση με τίτλο: «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του Κορωναιού COVID-19» ανέρχεται στο ποσό του 1.327.947,32€. Περιλαμβάνει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού και υπηρεσιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου και διαρθρώνεται σε 2 υποέργα ως εξής:

ΥΕ1: «Δράσεις και μέτρα παρακολούθησης, ελέγχου, πρόληψης και έγκαιρης προειδοποίησης».

ΥΕ2: «Ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση».

Με την προμήθεια των τεχνολογιών του «Έξυπνου Δήμου», ο Δήμος Βέροιας θα έχει μεταξύ άλλων τα παρακάτω οφέλη: παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ενημέρωσης και πληροφόρησης προς τους δημότες και τους επισκέπτες για έκτακτα ή μη έκτακτα συμβάντα και γεγονότα μέσω Κεντρικής Πλατφόρμας Διαχείρισης Κρίσεων και Γεωργικών Ειδοποιήσεων, συλλογή δεδομένων από βασικές υποδομές του Δήμου σε πραγματικό χρόνο με χρήση αισθητήρων για την Πλατφόρμα Διαχείρισης Κάδων και το Λογισμικό Παρακολούθησης κατάληψης αποτρεπτικών θέσεων Στάθμευσης και θέσεων ΑμεΑ και προμήθεια τριών (3) Πυροσβεστικών Οχημάτων με στόχο την ενίσχυση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

Η Πρόσκληση ΑΤ11 με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» έχει αιτούμενο ποσό χρηματοδότησης τις 52.682,10€ (με ΦΠΑ). Περιλαμβάνει δύο υποέργα που αφορούν:

Υποέργο 1: Δευτεροβάθμιος Προσεισμικός Έλεγχος Κρίσιμων Υποδομών Δήμου Βέροιας.

Σκοπός του είναι η επιλογή των κρίσιμων υποδομών του Δήμου Βέροιας που χρήζουν άμεσα Μελέτης Αποτίμησης – Ανασχεδιασμού και υλοποίηση παρεμβάσεων στατικής ενίσχυσης.

Υποέργο 2: Δράσεις ενημέρωσης – πληροφόρησης – ευαισθητοποίησης πληθυσμού σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου στο Δήμο Βέροιας.

Το υποέργο αυτό στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση του πληθυσμού του Δήμου Βέροιας σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου στις δημόσιες υποδομές καθώς και στην ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου υποέργου προβλέπεται χρηματοδότηση έως 500.000 (προ ΦΠΑ) για την υλοποίηση των μελετών στα κτίρια που έχουν επιλεγεί κατά τον δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο.

 

 

Έχει διαβαστεί 385 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΔΒΔ 3-5 μποφόρ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία -4 ως 9 °C
Άνεμος Α 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 225 επισκέπτες και 1 μέλος.