Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
  • Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»
  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ
ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου2 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου3 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια4 Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»5 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εξαιρετικά επικίνδυνες για τους λαούς οι «πρ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

«Νέα Αριστερά» με γνωστά παλιά υλικά στην υπηρεσία της πολιτικής του κεφαλαίου

Το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασαν σήμερα. Το όνομα που επιλέχθηκε, «Νέα Αριστερά», διανθίστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και των τοποθετήσεων με γνωστά παλιά υλικά και αυταπάτες που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση της πολιτικής εξασφάλισης του καπιταλι... Περισσότερα

Κώστας Βοργιαζίδης: «Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρό μήνυμα να συνεχίσουμε μπροστά»

από Η Άλλη Άποψη
Κώστας Βοργιαζίδης: «Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρό μήνυμα να συνεχίσουμε μπροστά»

Με αφορμή τα τελικά αποτελέσματα του Α’ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Βέροιας, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, απέστειλε, την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες συνδημότες μας που με τη ψήφο τους την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών ανέδειξαν το συνδυασμό μας, «Δράση με Γνώση», στην πρώτη θέση, με ποσοστό μάλιστα που υπερβαίνει κατά πολύ το αντίστοιχο αποτέλεσμα των εκλογών του 2014. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας που έδωσαν έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια, χαμηλούς τόνους και υψηλό πολιτικό πολιτισμό. Εξάλλου, κορυφαία προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει το πως να ενώσουμε και όχι πως να διχάσουμε, συνθέτοντας τις υγιείς δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους για το καλό του τόπου. Έτσι πορευτήκαμε μέχρι σήμερα κι έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα τετραετία.

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές. Είναι ξεκάθαρο. Οι δημότες του Δήμου Βέροιας επιβράβευσαν τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνουμε εδώ και πέντε χρόνια για μια πόλη πιο εξωστρεφή, πιο ανθρώπινη, πιο δυναμική. Επιβράβευσαν επίσης τα πρόσωπα, το ήθος, την εντιμότητα και την ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού μας για την επόμενη ημέρα του Δήμου Βέροιας. Οι πολίτες μας έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα. Να συνεχίσουμε μπροστά, με αυτοκριτική, με δυναμισμό και ακόμη πιο σκληρή δουλειά.

Η αμέριστη εμπιστοσύνη των πολιτών, μας δίνει αισιοδοξία αλλά και την απαιτούμενη δύναμη και τη μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη νικηφόρο πορεία του συνδυασμού μας και στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών ώστε η Βέροια να έχει από την επόμενη εβδομάδα μια ισχυρή Δημοτική Αρχή πλειοψηφίας η οποία θα αποτελέσει εγγύηση σταθερότητας για το μέλλον του τόπου». 

 

Έχει διαβαστεί 232 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 285 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)