Σάββατο, 25 Ιούν, 2022

  • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ: Αυξάνει τον ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και γάντια, εν μέσω ακρίβειας και αύξησης κρουσμάτων
  • Δήλωση του Δημήτρη Πυρινού για την ολοκλήρωση της κυκλοφορίας της έντυπης "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ"
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Για την Παγκόσμια Μέρα κατά των ναρκωτικών
  • Υπερόπτης…. Καρδινάλιος
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ….ΟΜΑΔΑ
  • ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ: Επικίνδυνες αποφάσεις με την υπογραφή της κυβέρνησης
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ: Αυξάνει τον ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και γάντια, εν μέσω ακρίβειας και αύξησης κρουσμάτων1 Δήλωση του Δημήτρη Πυρινού για την ολοκλήρωση της κυκλοφορίας της έντυπης "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ"2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Για την Παγκόσμια Μέρα κατά των ναρκωτικών3 Υπερόπτης…. Καρδινάλιος4 ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ….ΟΜΑΔΑ5 ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ: Επικίνδυνες αποφάσεις με την υπογραφή της κυβέρνησης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ποιοι αδειάζουν τα κρατικά ταμεία, ποιοι τα γεμίζουν και ποιοι είναι οι μπαταχτσήδες

Προχθες στις Βρυξέλλες βρέθηκαν τόσο ο Κ. Μητσοτάκης, όσο και ο Α. Τσίπρας. Ο πρώτος για να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και ο δεύτερος για την Προπαρασκευαστική Σύνοδο των κομμάτων της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Και οι δύο στήριξαν την επέκταση της ΕΕ «προς ανατολάς», αλλά και τις κυρώσεις στη Ρωσία, αποφάσεις δηλαδή που ρ... Περισσότερα

Λόγω αρχαιολογίας 4 μήνες παράταση του έργου αστικής ανάπλασης της Βέροιας

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

Την παράταση για 4 μήνες του έργου της αστικής ανάπλασης, ζητά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α. Λαζαρίδης από το Δ.Σ της Δευτέρας 20/4. Στο σκεπτικό τονίζονται τα εξής:

«…Απομένουν ακόμη  σε εκκρεμότητα οι κατασκευές της μεταλλικής κλίμακας και του ανελκυστήρα μετά του φρεατίου του όπου η τελική έγκριση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας εδόθη με το  υπ’αριθμόν 7006/19-2-2015 εισερχόμενο έγγραφο της, η  συναρμογή τους με την πλατεία Εληάς , η πλατεία Καρατάσου όπου έχουν διακοπεί οι εργασίες  από τις 15-10-2012 σύμφωνα και με το υπ’ αριθμόν πρωτ:6025/1-11-2012 της ΙΖ ΕΠΚΑ λόγω της ανεύρεσης τμημάτων αρχαίου λουτρού στο Βόρειο τμήμα της που εφάπτεται με την οδό Μ. Αλεξάνδρου και αναμένουμε την ολοκλήρωση της αρχαιολογικής έρευνας μέσω του υποέργου 3 της αρχαιολογίας ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες που προβλέπονται στο τμήμα της πλατείας που θα μας αποδοθεί, οι οποίες ξεκίνησαν πλέον στις 27-3-2015 σύμφωνα με ενημέρωση μας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

 Με την μετατόπιση βόρεια της αρχικής θέσης τους,  του μεταλλικού κλιμακοστασίου και του φρεατίου του ανελκυστήρα (ΦΩΤΟ από τις εργασίες)  λόγω της εύρεσης τμήματος της αρχαίας οχύρωσης της Βέροιας και την διαφοροποίηση της διαστασιολόγησης του μεταλλικού κλιμακοστασίου και της ράμπας του ανελκυστήρα που οδηγεί στην πλατεία Εληάς προκύψαν θέματα επαναεπίλυσης της όλης μεταλλικής κατασκευής σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της χάραξης.

 Επίσης με την εκσκαφή της νέας θέσης της μεταλλικής κλίμακας και του ανελκυστήρα προκύπτει η ανάγκη κατασκευής τοίχου αντιστήριξης τμήματος του πρανούς της πλατείας Εληάς το οποίο και θα κατασκευαστεί με τις συμβατικές ποσότητες.

 Ήδη ξεκίνησαν από μέρους του αναδόχου οι στατικές μελέτες εφαρμογής της μεταλλικής κατασκευής και του τοίχου αντιστήριξης και σε συνεργασία με την ΚLΕΕΜΑΝ που θα είναι ο κατασκευαστής του ανελκυστήρα και του φρεατίου του, πρόκειται να ολοκληρώσουν σύντομα τις στατικές μελέτες ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή της μεταλλικής κλίμακας και της ράμπας που οδηγεί στον ανελκυστήρα …

 Μετά τα παραπάνω η υπηρεσία μας συμφωνεί με το αίτημα  και θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί παράταση, σύμφωνα με την παρ.8 του Άρθρου 48 του Ν. 3669/2008.   Επειδή δεν υπάρχει αποκλειστική ευθύνη του αναδόχου προτείνει να δοθεί παράταση τεσσάρων (4) μηνών δηλαδή μέχρι την 11-8-2015 με αναθεώρηση.»

Έχει διαβαστεί 424 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 28 °C
Άνεμος Β 2-3 μποφόρ

Σάββατο, 25 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 20 ως 34 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 26 Ιουνίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 20 ως 32 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-4 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 480 επισκέπτες και 0 μέλη.