Κυριακή, 14 Αύγ, 2022

 • Ακυρώθηκε στο Σέλι ο "Μεγάλος χορός" του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας
 • Kορονοϊός: Ένας στους 8 νοσήσαντες εμφανίζει «long Covid»
 • ΚΚΕ: Να δοθεί άμεση λύση για να σωθούν οι ζωές των ξεριζωμένων
 • Δωρεάν Rapid Tests την Τρίτη και την Τετάρτη στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
 • Συναυλία από το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας
 • ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Οι ΗΠΑ στο χείλος του πολέμου με Ρωσία και Κίνα
Ακυρώθηκε στο Σέλι ο "Μεγάλος χορός" του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας1 Kορονοϊός: Ένας στους 8 νοσήσαντες εμφανίζει «long Covid»2 ΚΚΕ: Να δοθεί άμεση λύση για να σωθούν οι ζωές των ξεριζωμένων3 Δωρεάν Rapid Tests την Τρίτη και την Τετάρτη στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας4 Συναυλία από το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας5 ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Οι ΗΠΑ στο χείλος του πολέμου με Ρωσία και Κίνα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Η Παναγιά στον Έβρο

Παραμονή της μεγάλης γιορτής, φέτος η Παναγιά βρίσκεται στον Έβρο. Σε μία νησίδα, κρατώντας στα χέρια της το εδώ και μέρες άταφο 5χρονο κοριτσάκι της.Βάζοντας το άψυχο κορμάκι στο κρύο νερό, μήπως και το διατηρήσει όσο γίνεται ακέραιο.Περιμένοντας κάποια από τις χώρες που μοιράζονται τον ποταμο, να έρθει να παράσχει το ιερό δικαίωμα τη... Περισσότερα

Με προσφυγή στην δικαιοσύνη απαντά στον Στέργιο Διαμάντη ο Παύλος Παυλίδης

από Η Άλλη Άποψη
Με προσφυγή στην δικαιοσύνη απαντά στον Στέργιο Διαμάντη ο Παύλος Παυλίδης

Απάντηση στις καταγγελίες του Στέργιου Διαμάντη, δίνει με ανακοίνωση του στον τύπο ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας Παύλος Παυλίδης. Στην απάντηση αναφέρει:

"Ήταν θέμα χρόνου ο γνωστός ρολίστας της δημοτικής αρχής του κ. Βοργιατζιδη να βγει και να ρίξει λάσπη στο δικό μου πρόσωπο, ξέροντας ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου μας με επικεφαλής εμένα να διεκδικήσει τον Δήμο.

Αυτή η γνωστή τακτική τους που την βίωσε και ο κ. Χ¨αθανασιου τις τελευταίες μέρες, αλλά και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βοργιατζιδη είχαν διαφορετική άποψη από τον τρόπο διακυβέρνησης τους, ήταν γνωστή κι αναμενόμενη. Πλέον έμειναν λίγοι.

Μετά λοιπόν από τις προτροπές να μην δηλώσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος, μετά την διαρροή ψευδών ειδήσεων ότι σταμάτησα και δεν συνεχίζω, έπειτα από την άρνηση πολλών υποψήφιων να ξανασυμμετάσχουν μαζί τους, μετά τον πανικό των αποχωρήσεων και της εγκατάλειψης τους από ψηφοφόρους τους (τρία άτομα τους υποδέχτηκαν σε κάθε χωριό!), ο φόβος και ο τρόμος της ανεργίας σε όσους δεν έχουν αύριο τους οδήγησε στην γνωστή μέθοδο της λασπολογίας και της αήθους επίθεσης με επιλεκτικές θύμησες του 2012!!!

Η γύμνια της πόλης που έχει την Βεργίνα και η ηττοπάθεια της στο Μακεδονικό ζήτημα, η απούσα πόλη που ψηφίζει λευκό για το νέο νομοσχέδιο του Κλεισθένη και την χλευάζουν οι άλλοι Δήμοι, οι κακές σχέσεις με άλλες αρχές και κέντρα με την απώλεια κονδυλίων και η πολιτική συνεργασία με κόμμα εξουσίας για την εξασφάλιση της καρέκλας της εξουσίας, τους έχει γκρεμίσει την αυτοπεποίθηση.

Το ότι μια σειρά έργων στοιχειώνουν την πόλη (δέκα χρόνια μια γέφυρα Κούσιου, το ασανσέρ και οι σκάλες στην Ελιά, το Άνω Σέλι-Κάτω Σελι, ο δρόμος της Συκιάς, κλπ) και η σχέση τους με τις αίθουσες των ελεγκτικών ή δικαστικών μηχανισμών, δεν ξεχνιέται με τέτοιες παλιές πρακτικές, οι οποίες δείχνουν πανικό.

Το ότι χθες έγινε η συγκέντρωση των οπαδών του Σώρρα στην Ελιά από τέως συνοδοιπόρους του Δημάρχου, το ότι χθες παραιτήθηκε από τον συνδυασμό τους ένα καθαρό κι έντιμο κι έμπειρο και ηθικό άτομο καταγγέλλοντας τους για «ορυμαγδό διαφθοράς και αναξιοκρατίας» νομίζω ότι τους καθιστά υπόλογους για πολλά και θα έπρεπε να κρύβονται αντί να μιλούν.

Όλοι καταλαβαίνουν πλέον γιατί επιλέχτηκε η στιγμή.

Δεν μπορώ να εξηγήσω σε ανθρώπους που έχουν κάνει πέντε δράσεις την χρονιά, την διαφορά των 30 δράσεων την χρονιά (με τελικούς αθλημάτων, με Συλλόγους, με συνδιοργανώσεις, κλπ) στα γεμάτα γυμναστήρια και τι πετρέλαιο καιγανε. Τι να εξηγήσω σε ανθρώπους που δεν κατανοούν ότι ο αθλοτουρισμός έφερνε κόσμο στην πόλη και στα μαγαζιά και στηριζόντουσαν; Τι να του πω για τα κυλικεία στα γυμναστήρια που έφτασαν τα 500€ ενοίκιο λογω ανταγωνισμού και κόσμου;

Όταν κάποιος δεν κάνει τίποτα και καταργεί τα πάντα και φέρνει την νέκρα και από την άλλη έχει σαν επιχείρημα ότι κάνει οικονομία και νοικοκύρεμα, τι να του εξηγήσεις; Το ότι στο τέλος καταλήγει να γράφει μόνο 220 παιδιά στους Βρεφονηπιακούς από τα 540 που είχαμε εμείς, δηλαδή 320 άτομα λιγότερα Χ 2300€=736.000€ λιγότερα ετησίως στο Νομικό Πρόσωπο υποθηκεύοντας το μέλλον του, τα λέει όλα!!!!

Τι να εξηγήσεις σε αυτόν που παρομοιάζει τον χειμώνα με -17 βαθμούς με αυτόν με τους -2 βαθμούς ; Τι να του πεις για την τιμή του λίτρου τότε και μετέπειτα ; Τι να του εξηγήσεις για τις ομάδες της περιοχής που κάνουν πρωταθλητισμό με το σήμερα και πως τις στηρίζει ο Δήμος! Άντε εξήγησε του ότι ακόμα και στα Ριζώματα το γήπεδο με πετρέλαια του ΚΑΠΑ καθαριζόταν, ενώ αυτοί δεν πάτησαν ποτέ! Η μέρα με την νύχτα συγκρίνετε;

Ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να καταλάβει ότι το 2012 και το 2013 βάζαμε πετρέλαιο εμείς σαν Δήμος στο γήπεδο, όλη την χρονιά (ακόμα και το καλοκαίρι για τα φιλικά και τις προπονήσεις) κι έκτοτε το παραχωρήσαμε στην ΠΑΕ; Γιατί υποκρύπτει ότι με δικές μας ενέργειες μειώθηκαν μερικές χιλιάδες λίτρα, από αυτά που λέει ότι έκανε οικονομία; Γιατί υποκρύπτει ότι εμείς εγκαταστήσαμε μετρητές σε όλες τις δεξαμενές πετρελαίου; Και τα βρήκε έτοιμα. Γιατί άραγε υποκρύπτει ότι εμείς καθαρίζαμε τα χόρτα στα γήπεδα με όλα μας τα τρακτέρ στηρίζοντας τις ομάδες και τον αθλητισμό μέσα στην κρίση και τάχαμου ψάχνει τα λίτρα; Κι είναι μακριά οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΑ και δεν μπορεί να τους ρωτήσει!

Λυπάμαι που αποκρύπτοντας στοιχεία του εξαμήνου του 2011 όπου συγχωνεύτηκαν 19 νομικά πρόσωπα και δεν μπορούσαμε να βάλουμε πετρέλαιο λογω νέου ΑΦΜ και διαγωνισμών και προϋπολογισμών κι αντιμετωπίστηκαν όλες οι εγγενείς αδυναμίες ενός τέτοιου εγχειρήματος μετά τον Μάρτιο του 2012, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις κακοδιαχείρισης.

Διακρίνω επίσης ότι δημοτικοί σύμβουλοι που παρέδωσαν τα νομικά πρόσωπα και τα προβλήματα τους, τα οποία λύθηκαν εκτός δικαστηρίων, είναι θεατές της θεατρικής παράστασης κι έχουν ακόμα το κεφάλι ψηλά και κυκλοφορούν ακόμη ως υποψήφιοι κι αδέκαστοι. Ενώ είναι η αιτία του προβλήματος.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος ή ο Δήμαρχος δεν παραλαμβάνει πετρέλαια κι ότι υπάρχουν εργαζόμενοι κι επιτροπές. Κι όποιος θέλει να μάθει τι γίνεται κάνει έλεγχο ή ρωτάει να διαπιστώσει. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος ή ο Δήμαρχος δεν έχει σχέση με χρήματα από δοσοληψίες στον Δήμο. Για οποιαδήποτε υπόνοια μπορεί να κάνει έλεγχο στις συναλλαγές του και να το διαπιστώσει. Όλα τα άλλα είναι για εντυπώσεις και λάσπη. Και φυσικά υποστηρίζω ότι έπραξαν οι Επιτροπές και οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΑ, γιατί γνωρίζω τι προσέφεραν για να στηθεί αυτό το Νομικό πρόσωπο και δεν τους αμαυρώνει κανείς.

Όταν όλα τα ανωτέρω έχουν ψηφιστεί από το Δ.Σ. του ΚΑΠΑ και από το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανόμενου του ίδιου του Δημάρχου κι έχουν περάσει και 6 χρόνια, σίγουρα τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι αμείλικτα.

Προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον αυτής της ανήθικης πολιτικής προσπάθειας. Γιατί για την τιμή και την υπόληψη μου δεν διαπραγματεύομαι. Αυτοί να δω που θα κρυφτούν!

Δηλώνω επίσης ότι δεν πρόκειται να κατεβάσω κι άλλο τον πήχη στην ζωή μιας πόλης που υποφέρει. Δεν θα ακολουθησω τον κατήφορο τους. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ για την παρθενογένεση ορισμένων τιμητών! Για την ευρύτερη λειτουργία και τις πρακτικές του Δήμου. Για τον ρόλο του καθένα. Το έργο του. Τα γεγονότα και τα ονόματα. Και φυσικά για τις πρακτικές που εφαρμόζουν και οι ίδιοι σήμερα στον Δήμο για την επίλυση των προβλημάτων.

Ακόμα και για την Τεχνική Υπηρεσία και την Καθαριότητα και τις Συμβάσεις και τα λίτρα και το που και για ποιον και γιατί και με τι. Θα μου επιτρέψουν όμως να έχω και μια άποψη και στοιχεία για τα τιμολόγια και τις πρακτικές που πέρασαν από μπροστά μου ως τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Τότε που ήμουν καλός, ενώ τώρα έγινα....επικίνδυνος. Ακόμα αν θέλουν και για τις πρόσφατες εκλογές στον τόπο μας, όπου η μεταφορά υποψηφίων από την μια δεξαμενή στην άλλη θα επαληθεύσει τους αγνούς σκοπούς και προθέσεις των συμμετεχόντων. Είμαι έτοιμος για όλα.

Σύντομα θα μιλήσουμε και για το παρελθόν στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΒ στην οποία καταθέτω άμεσα αίτηση, για να μάθει ο κόσμος ποιος ομιλεί.

Αλλά και για τους παλαιότερους μισθούς από εταιρεία που συνεργάστηκε με τον Δήμο. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, κάθε λασπολόγος στον βούρκο του.

Το παιχνίδι του παρασκηνίου που ξεκίνησαν στελέχη της παράταξης Βοργιατζιδη δεν θα περάσει. Αυτή την φορά δεν θα έχουν ούτε δαχτυλίδια, ούτε προστασία. Αυτή την φορά δεν θα τους περάσει. Δεν θα παραδώσουμε την πόλη σε τύπους που μπήκαν για να πάρουν από την πόλη και όχι για να δώσουν". 

(ΠΗΓΗ: Pliroforiodotis.gr – Εμείς δεν πήραμε τη σχετική ανακοίνωση όμως για λόγους ενημέρωσης την παρουσιάζουμε)

Έχει διαβαστεί 301 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 21 ως 31 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 16 Αυγούστου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 22 ως 33 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2-4 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 522 επισκέπτες και 0 μέλη.