Παρασκευή, 21 Ιαν, 2022

  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Επικίνδυνη όξυνση ανάμεσα στις δυνάμεις του ευρωατλαντισμού και τη Ρωσία.Απαιτείται απεγκλωβισμός της Ελλάδας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/1
  • Άγγελος Τόλκας : «Λύση από Σταϊκούρα. Αδράνεια από Βεσυρόπουλο. Υποδεέστεροι οι κάτοικοι των Ριζωμάτων;»
  • Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
  • ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID19
  • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Επικίνδυνη όξυνση ανάμεσα στις δυνάμεις του ευρωατλαντισμού και τη Ρωσία.Απαιτείται απεγκλωβισμός της Ελλάδας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/12 Άγγελος Τόλκας : «Λύση από Σταϊκούρα. Αδράνεια από Βεσυρόπουλο. Υποδεέστεροι οι κάτοικοι των Ριζωμάτων;»3 Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας 4 ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID195 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στη Βέροια

από Η Άλλη Άποψη
Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στη Βέροια

Το μήνυμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, τη μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, έστειλαν από τη Βέροια η  υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας Αθανάσιος (Σάκης) Χειμώνας.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Τζιτζικώστα κατηγορώντας τον πως είναι αυτός που εφάρμοσε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλες τις μνημονιακές πολιτικές, συναινώντας στη διάλυση βασικών κοινωνικών δομών στην Παιδεία, στην Υγεία και στην Πρόνοια, οδηγώντας τους κατοίκους της Κ. Μακεδονίας σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως η Κεντρική Μακεδονία είναι από τις περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας τονίζοντας πως η αποβιομηχάνιση στην Κ. Μακεδονία ξεκίνησε προ μνημονίων για να φθάσει στο απόγειο στις μέρες μας. Κατηγόρησε τον κ. Τζιτζικώστα για εμπαιγμό των πολιτών, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «ο κ. Τζιτζικώστας λίγες μέρες πριν τις εκλογές ανακάλυψε πως υπάρχουν και κάποια μνημόνια!!!».

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος όπως ανέφερε φέρει τεράστιες ευθύνες αφού με τη ψήφο στη βουλή στήριξε όλα τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τους εφαρμοστικούς νόμους και είναι υπεύθυνος για την εξαθλίωση των πολιτών της Κ. Μακεδονίας.

Τόνισε, επίσης, πως οι δύο υποψηφιότητες της ΝΔ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, η επίσημη του κ. Ιωαννίδη και ο «αντάρτης» κ. Τζιτζικώστας, είναι οι ίδιες όψεις του ίδιου μνημονιακού νομίσματος και κάλεσε τους πολίτες της Ημαθίας και ολόκληρης της Κ. Μακεδονίας με την ψήφο τους να στείλουν μήνυμα αντίστασης και ανατροπής, επισημαίνοντας πως στις 18 και 25 Μάη η Κεντρική Μακεδονία θα γυρίσει σελίδα.

Τέλος, η Δ. Χαραλαμπίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ευρωεκλογές αλλά και στις δημοτικές εκλογές τονίζοντας και στις τρεις κάλπες  η επιλογή των πολιτών πρέπει να είναι μία, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας Αθανάσιος (Σάκης) Χειμώνας στην ομιλία του αναφέρθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα του Νομού Ημαθίας (κάθετος άξονας Εγνατίας, τάφρος 66, σύνδεση με φυσικό αέριο, περιφερειακή αγορά Κουλούρας, διοικητήριο, αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας κ.ά.) τονίζοντας πως ο κ. Τζιτζικώστας, ως συνεχιστής της διοίκησης Ψωμιάδη, έχει τεράστιες ευθύνες.

Αναφέρθηκε, επίσης σε πτυχές του προγράμματος της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για την Ημαθία όπως η επέκταση του  Προαστιακού σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης- Έδεσσας σε Βεργίνα, η ολοκλήρωση της καθέτου  οδού Εγνατία- Νάουσα και συνέχιση μέχρι Έδεσσα και σύνορα Ελλάδος, η σύνταξη τουριστικού οδηγού ώστε να καταστεί η Ημαθία τουριστικός προορισμός για πέραν της ημερήσιας εκδρομής, η επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου, η αξιοποίηση της Περιφερειακής αγοράς στην Κουλούρα, η προστασία του υδροφόρου ορίζοντα και η οριστική λύση του προβλήματος του καθαρού πόσιμου νερού στη περιοχή Δήμου Αλεξάνδρειας κ.ά.

Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Αθανάσιος (Σάκης) Χειμώνας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που είναι οι:

Ηλιάδης Νικόλαος – Ελεύθερος επαγγελματίας – Αγρότης

Κελεσίδης Νεόφυτος – Ελεύθερος επαγγελματίας

Κιοσέογλου Ελευθέριος – Βιομηχανικός εργάτης

Παπούλιας Ελευθέριος – Καθηγητής

Σιδηροπούλου Κυριακή (Κική) – Συνταξιούχος υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Βέροιας

Σπυρίδου Αναστασία (Νατάσσα) - Καθηγήτρια

Φαρμάκης Κωνσταντίνος – Ελεύθερος επαγγελματίας

Χατζησάββας Παναγιώτης – Δάσκαλος

(Από το Γραφείο Τύπου)

Έχει διαβαστεί 429 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιά
Κυρίως συννεφιά
Θερμοκρασία 0 °C
Άνεμος ΒΒΔ 3-5 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία -3 ως 4 °C
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 547 επισκέπτες και 0 μέλη.