Πέμπτη, 27 Μάρ, 2025

  • ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ
  • Τ.Ε Ημαθίας ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Νάουσας Ημαθίας
  • 740 ευρώ καθαρά ο κατώτατος μισθός, «για να μην πληγεί η ανταγωνιστικότητα»
  • Προβληματισμοί γύρω από τις προτάσεις για τη βία των ανηλίκων
  • Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια
  • ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ1 Τ.Ε Ημαθίας ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Νάουσας Ημαθίας2 740 ευρώ καθαρά ο κατώτατος μισθός, «για να μην πληγεί η ανταγωνιστικότητα»3 Προβληματισμοί γύρω από τις προτάσεις για τη βία των ανηλίκων4 Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια5 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οδηγίες πολέμου

Οδηγίες πολέμου

Μετά την ανακοίνωση του «ReArm EU» με τα 800 δισ. ευρώ για εξοπλισμούς, η Κομισιόν εκδίδει τώρα πρακτικές οδηγίες για την επιβίωση των νοικοκυριών τις 72 πρώτες ώρες μιας «μεγάλης κρίσης». Οι χτεσινές ανακοινώσεις συνιστούν κλιμάκωση της πολεμικής προετοιμασίας και επιβεβαιώνουν ότι ο κίνδυνος μιας γενικευμένης ανάφλεξης καραδοκεί.Το γ... Περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βεροίας «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

από Η Άλλη Άποψη
 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βεροίας «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, η κυρία Νίκη Καρατζιούλα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και ο κύριος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βεροίας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζοντας την πολύ καλή υπάρχουσα συνεργασία τους.

Οι δύο φορείς συμφώνησαν να συνεργαστούν, χρησιμοποιώντας προς τούτο όλα τα διαθέσιμα μέσα τους με σκοπό να πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες επίτευξης του κοινού τους στόχου, που είναι η φροντίδα και η προστασία παιδιών, εφήβων και νέων που βρίσκονται σε ανάγκη ή και σε κίνδυνο, καθώς και η μεγαλύτερη δυνατή συμβολή στην ευαισθητοποίηση και ενίσχυση της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων  και την προαγωγή της υγείας στην περιοχή του νομού Ημαθίας.

Οι δύο φορείς συμφώνησαν να αναπτύξουν σταθερούς διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε τομείς του έργου τους, κάνοντας χρήση των δικτύων που έχουν αναπτύξει και συμμετέχοντας αμοιβαία στις εκδηλώσεις και δράσεις τους. Συμφωνούν επίσης να αναπτύξουν διαδικασίες προαγωγής της επιστημονικής έρευνας και γνώσης, με σκοπό την εμβάθυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Οι δύο φορείς αποδίδουν μεγάλη σημασία στην ανάδειξη από την συνεργασία αυτήν, της λειτουργίας προωθημένων και εναλλακτικών δομών παιδικής προστασίας και της χρήσης νεωτερικών και πρωτοπόρων επιστημονικά μεθόδων και εργαλείων δουλειάς.

Επίσης, οι δύο φορείς αποδίδουν μεγάλη σημασία σε δράσεις πρόληψης, ιδίως σε τομείς και προβλήματα μεγάλης έντασης, όπως η χρήση ουσιών, η κακή χρήση του διαδικτύου κλπ. τις οποίες θα αναπτύξουν από κοινού και συστηματικά.

Τέλος, οι δύο φορείς θα αναλαμβάνουν ιδιαίτερες και κοινές δράσεις προώθησης του εθελοντισμού.


Έχει διαβαστεί 671 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 284 επισκέπτες και 0 μέλη.