Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
  • Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά1 Υπερπροβολή 2 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως3 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας4 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας5 Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Νέα αθώωση Βαλαβάνη με προσφυγή στον Άρειο Πάγο

από Η Άλλη Άποψη
Νέα αθώωση Βαλαβάνη με προσφυγή στον Άρειο Πάγο

Αθώος κρίθηκε ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ελευθέριος Βαλαβάνης κατά παλαιότερης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος με σχετική αίτηση του προς τον Άρειο Πάγο, προσέφυγε  κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης (με αριθμό 3392/19-10-2016).

Με την παραπάνω απόφαση είχε κριθεί ένοχος κατόπιν εγκλήσεως της ΔΟΥ Βέροιας για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών, με ποινή φυλάκισης 6 μηνών.Με την προσφυγή του στον Άρειο Πάγο και την αυτοπρόσωπη και χωρίς νομική υποστήριξη παρουσία του, ζήτησε την επανάληψη της δίκης που αφορούσε την έκδοση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης 3392/2016.

Ο Άρειος Πάγος σε τακτική δικάσιμο στο πέμπτο πανικό  τμήμα του στις 12-11-2021 συζήτησε την υπόθεση και εξέδωσε την απόφαση με αριθμό 192/2022 με την οποία  έκρινε αθώο τον πρώην δήμαρχο Ελευθέριο Βαλαβάνη..Είχε προηγηθεί η συζήτηση στο έβδομο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά  με αίτηση ανακοπής του πρώην δημάρχου κατά της βεβαίωσης οφειλής την οποία επίσης υποστήριξε με αυτοπρόσωπη παρουσία  του. Το Ελεγκτικό Συνέδριο με την απόφαση με αριθμό 987/11-06-2019 έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής του και διέταξε την ΔΟΥ Βέροιας να ακυρώσει την πράξη βεβαίωσης σε βάρος του πρώην δημάρχου.

ΠΗΓΗ:https://www.pliroforiodotis.gr/

Έχει διαβαστεί 531 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 289 επισκέπτες και 1 μέλος.