Εκτός από τις μεγάλες ελλείψεις στην Πολιτική Προστασία, που «έλαμψαν» αυτές τις μέρες στη Σαντορίνη, η ανασφάλεια που νιώθουν κάτοικοι και εργαζόμενοι - τόσο αυτοί που μένουν πίσω όσο και εκείνοι που εγκατέλειψαν κατά χιλιάδες το νησί - είναι η άλλη όψη του τουριστικού θαύματος, που προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες... Περισσότερα
Το νέο προεδρείο στο Δ.Σ Νάουσας
από Η Άλλη Άποψη
Τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εξέλεξαν σήμερα 5/3 οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Νάουσας.
Η πρόταση του δημάρχου ήταν ο κ. Ιωάννης Παρθενόπουλος που αφήνει την προεδρεία της ΔΕΥΑΝ για αυτήν του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας.
Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε ο κ. Παρθενόπουλος συγκέντρωσε 22 ψήφους, υπήρξαν 7 λευκά ψηφοδέλτια και 1ακυρο.
Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα είναι η κα. Νόπη Τσαγκαλίδου που συγκέντρωσε 22 ψήφους ενώ υπήρξαν 7 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.