Δευτέρα, 20 Μάι, 2024

  • Η Νέα Αριστερά για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Έσπειρε ανισότητες & περικεφαλαίες, θερίζουμε ακρίβεια & αποσταθεροποίηση
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η κυβέρνηση να «κοντύνει» αποφασιστικά και αυτό μπορεί να γίνει με πιο δυνατό ΚΚΕ
  • Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια
  • Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Μνήμη της Γενοκτονίας του Ελληνικού Πληθυσμού του Εύξεινου Πόντου(1914-1923)
  • Νίκος Ανδρουλάκης από την Ημαθία: "Οι αγρότες νιώθουν εγκαταλελειμένοι"
  • Ν.Τ Ημαθίας της ΑΔΕΔΥ:  Κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη πανυπαλληλική απεργία της 21ης Μάη
Η Νέα Αριστερά για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Έσπειρε ανισότητες & περικεφαλαίες, θερίζουμε ακρίβεια & αποσταθεροποίηση1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η κυβέρνηση να «κοντύνει» αποφασιστικά και αυτό μπορεί να γίνει με πιο δυνατό ΚΚΕ2 Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια3 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Μνήμη της Γενοκτονίας του Ελληνικού Πληθυσμού του Εύξεινου Πόντου(1914-1923)4 Νίκος Ανδρουλάκης από την Ημαθία: "Οι αγρότες νιώθουν εγκαταλελειμένοι"5 Ν.Τ Ημαθίας της ΑΔΕΔΥ:  Κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη πανυπαλληλική απεργία της 21ης Μάη6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τα «λεφτόδεντρα» για το κεφάλαιο τα «ποτίζει» με αβάσταχτες θυσίες ο λαός

Με σπασμένα τα φρένα η ακρίβεια «σαρώνει» το λαϊκό εισόδημα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα από τη φοροληστεία.Κι ενώ ο πρωθυπουργός βλέπει ...βελτιωμένες τις τιμές στα ράφια, οι μεγαλύτερες αυξήσεις στα τρόφιμα από πέρυσι τον Απρίλη (2023) σημειώθηκαν: Στο λάδι (63,7%), στα φρούτα (11,6%), στα ψάρ... Περισσότερα

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην Καστοριά με κλιμάκιο της ΝΔ, ενόψει της ΔΕΘ

από Η Άλλη Άποψη
Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην Καστοριά με κλιμάκιο της ΝΔ, ενόψει της ΔΕΘ

Ενόψει της ΔΕΘ, ο Τάσος Μπαρτζώκας συμμετείχε στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε στην Καστοριά, με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Κεδίκογλου, παρουσία των Βουλευτών της Ν.Δ κ. Ζ. Τζηκαλάγια και κ. Σ. Αναστασιάδη, φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελεχών της τοπικής ΔΕΕΠ.

Έχοντας ένα πυκνό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε επισκέψεις στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού Καστοριάς, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Αντιπεριφέρεια και παραγωγικές επιχειρήσεις της Καστοριάς, κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης, τα προβλήματα που απαιτούν την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων, αλλά και το μετρήσιμο έργο της Κυβέρνησης μέσω των ολοκληρωμένων και συνεχιζόμενων έργων υποδομών, τα τρία τελευταία χρόνια.

 

Με αφορμή την επίσκεψη στην Καστοριά, ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι «οι επισκέψεις από νομό σε νομό, αποτελούν εκτός από αυτονόητη υποχρέωση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, την πραγμάτωση του συνθήματος  «δίπλα στον πολίτη» αλλά και το πιο αποτελεσματικό μέσο να διατηρείται ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες. Αυτή η συνεχής επαφή και επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό για την καλύτερη προσέγγιση των θεμάτων που αναδεικνύουν οι τοπικές κοινωνίες. Έτσι πρέπει να παράγονται οι πολιτικές μας: από τους πολίτες, για τους πολίτες, με τους πολίτες!»


Έχει διαβαστεί 258 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 371 επισκέπτες και 0 μέλη.