Τετάρτη, 07 Ιούν, 2023

  • Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη
  • ΣΟΦΨΥ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ στη Βέροια για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς
  • Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της ΚΕΠΑ
  • Το «ΜέΡΑ25.Συμμαχία για τη Ρήξη» ρίχνεται δυναμικά στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου
  • Στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας η Πανελλήνια Συνάντηση των Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων
Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη1 ΣΟΦΨΥ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ2 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ στη Βέροια για αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς3 Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της ΚΕΠΑ4 Το «ΜέΡΑ25.Συμμαχία για τη Ρήξη» ρίχνεται δυναμικά στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου5 Στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας η Πανελλήνια Συνάντηση των Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Περί "Πλεύσης"

Περί "Πλεύσης"

«Το ζήτημα είναι να είμαστε στη Βουλή για να σταματάμε πράγματα. Το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια και δεν έχει κάνει πράγματα, δεν είναι ζήτημα να λέμε ένα όχι για να καταγράφεται. Εγώ 6 μήνες στη Βουλή και τους έκανα άνω κάτω». Αυτά έλεγε σήμερα σε μια ακόμα φιλόξενη «prime time» εκπομπή η Κωνσταντοπούλου.Και όντως μόλις σε ένα εξάμηνο στη Βουλ... Περισσότερα

Όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας με ένα «κλικ» στο eservices.veria.gr

από Η Άλλη Άποψη
Όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας με ένα «κλικ» στο eservices.veria.gr

Συγκεντρωμένες σε μία ενιαία πλατφόρμα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων, στη σελίδα eservices.veria.gr, βρίσκεται πλέον το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας. Έτσι, με ένα «κλικ», ο δημότης έχει τη δυνατότητα εισόδου σε 8 ψηφιακές υπηρεσίες, όπως επίσης και να προχωρήσει κανονικά τη διαδικασία των αιτήσεων χωρίς φυσική παρουσία και χωρίς αναμονή.


Με τη δημιουργία της σελίδας eservices.veria.gr ο Δήμος Βέροιας συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο του δικτύου των «έξυπνων πόλεων». Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιλέγοντας το τμήμα που σας ενδιαφέρει για τη δημιουργία νέας αίτησης και να ακολουθήστε τα βήματα για την υποβολή στις παρακάτω υπηρεσίες:

- Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού: Οι δημότες κλείνουν τα ραντεβού τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

- Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών & Βεβαιώσεων: Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση, χωρίς να χρειαστεί να προσέλθουν στα γραφεία των Υπηρεσιών.

- Εφαρμογή «Δήμος Βέροιας»: Δίνεται η δυνατότητα γρήγορης, εύκολης και ψηφιακής ενημέρωσης για τα νέα και τις ανακοινώσεις του δήμου. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS.

- Αιτήματα καθημερινότητας πολιτών: Οι δημότες του Δήμου Βέροιας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματα τους.

- «Περίτας»: Πρωτότυπη ιστοσελίδα αποκλειστικά για την υιοθεσία αδέσποτων σκύλων από το Δημοτικό Καταφύγιο. Εδώ μπορεί κάποιος να γίνει ανάδοχος αδέσποτου ζώου, να υιοθετήσει μόνιμα ένα σκύλο, να γίνει εθελοντής, να φροντίζει και να προσφέρει σε ένα συγκεκριμένο ζώο ή και ακόμα και να γίνει χορηγός, να διαθέτει δηλαδή τροφή και φάρμακα για την άμεση φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης.

- Ηλεκτρονικές Πληρωμές: Η υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών προσφέρει την εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών στο ΑΦΜ του εγγεγραμμένου χρήστη (διαθέσιμη υπηρεσία τις επόμενες ημέρες).

- Προσωποποιημένη Πληροφόρηση Δημότη: Μέσω της υπηρεσίας της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης Δημότη δίνεται η δυνατότητα στο πολίτη για την εγγραφή του μέσω των κωδικών του TAXIS στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας (διαθέσιμη υπηρεσία τις επόμενες ημέρες).

- Εφαρμογή “Veria Bikes”: Ο Δήμος Βέροιας προχώρησε στην ενίσχυση του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων (ΣΚΠ). Με την εφαρμογή “Veriabikes” δίνει τη δυνατότητα σε όλους να «ξεκλειδώσουν» τα ποδήλατα γρήγορα και εύκολα με μία απλή σάρωση barcode από λογισμικό συμβατό με όλα τα smartphones. Μία πρωτοποριακή ιδέα που εφαρμόζεται σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) σε λογισμικό ANDROID και iOS.

-Προϋπολογισμός: Παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης των οικονομικών του Δήμου μέσω πινάκων προϋπολογισμού (δαπάνες, έσοδα).

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης δημοτών και επιχειρήσεων, προσθέτοντας νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες με στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας, χωρίς αναμονή σε ουρές και χαμένες ώρες από την καθημερινότητά τους» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δήμος Βέροιας έχει επιτύχει τον ψηφιακό μετασχηματισμό με ένα σύνολο εφαρμογών για την εξυπηρέτηση του πολίτη και τον περιορισμό του χρόνου αναμονής στο ελάχιστο. Μέσα από την ενιαία πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών eservices.veria.gr ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες προκλήσεις, εμπλουτίζοντάς την με νέες υπηρεσίες» σημειώνει Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

 

 


Έχει διαβαστεί 422 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 18 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 08 Ιουνίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 28 °C
Άνεμος Α 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 09 Ιουνίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 28 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 203 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)