Το πρόβλημα της αντιλαϊκής επίθεσης της κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα αντιμετωπιστεί αν θα είναι 5, 6 ή 7 κόμματα στη Βουλή. Δεν χρειάζεται ο λαός κόμματα διάττοντες αστέρες, μίας αντιλαϊκής χρήσης.Πόσα και πόσα κόμματα (Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ., ΑΝΕΛ, Ενωση Κεντρώων κ.λπ.) δεν αξιοποιήθηκαν και στο παρελθόν ως τσόντες σε κυβερνήσεις και αντι... Περισσότερα
Ολιγόωρη διακοπή νερού στην Τοπική Κοινότητα Βεργίνας του Δήμου Βέροιας λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό
από Η Άλλη Άποψη
Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:
Σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 10:00 έως 14:30, στην Τοπική Κοινότητα Βεργίνα του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.
Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.