Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά
  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
  • Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»
Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά1 ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου3 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου4 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια5 Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας: Για την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη

Από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Σχετικά με το ζήτημα της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και το υπουργείο Πολιτισμού, η Ομοσπονδία των επαγγελματοβιοτεχνών εκφράζει την αντίθεση της σ’ αυτόν τον σχεδιασμό.

Φοβόμαστε ότι η πόλη θα μπλέξει σ’ έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας και καθυστερήσεων λόγω της εμπλοκής της αρχαιολογικής υπηρεσίας (μια υπηρεσία δύσκολη και δυσκίνητη), η Βέροια θα παγιδευτεί και θα εγκλωβιστεί με την εφαρμογή της αναοριοθέτησης.

‘Ήδη με την ύπαρξη των Ζωνών Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ), βλέπουμε τις τεράστιες δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, δεν χρειαζόμαστε και δημιουργία καινούργιων Ζωνών Αρχαιολογικού Ελέγχου μεγαλώνοντας και οξύνοντας πολλαπλάσια αυτά τα προβλήματα.

Η κοινωνία αναπτύσσεται και προχωρά στη σύγχρονη πραγματικότητα που απαιτεί δράσεις. Κανείς δεν διαφωνεί για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς (άλλωστε η πόλη της Βέροιας και οι Βεροιώτες το έχουν αποδείξει αυτό και χωρίς την παρέμβαση της ΕΦΑ Ημαθίας), χωρίς όμως αυτό να γίνεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της πόλης και των επιχειρήσεων.

Θα πρέπει να δούμε την κατάσταση ως έχει με ρεαλιστική ματιά, χωρίς να εθελοτυφλούμε, να δούμε τις πραγματικές ανάγκες αυτής της πόλης και της κοινωνίας και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα καλύτερο μέλλον διευκολύνοντας τον επαγγελματία, τον βιοτέχνη, τον έμπορο να αντέξει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και όλα αυτά όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Ομοσπονδία διατρανώνει την αντίθεση της σε οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια της ΕΦΑ Ημαθίας και στο έγκλημα που σχεδιάζει να διαπράξει και να εκτελέσει σε βάρος της πόλης ΜΑΣ με την αναοριοθέτηση.

Γι’ αυτό αύριο καλεί όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες να έρθουν στη σύσκεψη όλων των φορέων και του Δήμου στο Επιμελητήριο Ημαθίας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 μμ όπου θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας".

 

Έχει διαβαστεί 330 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 324 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)