Τετάρτη, 27 Σεπ, 2023

  • Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"
  • Τίτλοι τέλους για την Κουρκουτά από το Πρωτοδικείο
  • Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Θέλουμε να φέρουμε τις φωνές των κινημάτων, των πολιτών που αγωνίζονται τοπικά ή συνολικά για μία σειρά προβλήματα, μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.»
  • Επίκαιρα και διαχρονικά τα διδάγματα του αγώνα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ
  • Ο Γιάννης Μυλόπουλος στην Αλεξάνδρεια
  • Περιοδείες της ΛΑΣ Αλεξάνδρειας
Καρανικόλας: "Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Δασαρχείο μας"1 Τίτλοι τέλους για την Κουρκουτά από το Πρωτοδικείο2 Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Θέλουμε να φέρουμε τις φωνές των κινημάτων, των πολιτών που αγωνίζονται τοπικά ή συνολικά για μία σειρά προβλήματα, μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.»3 Επίκαιρα και διαχρονικά τα διδάγματα του αγώνα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ4 Ο Γιάννης Μυλόπουλος στην Αλεξάνδρεια5 Περιοδείες της ΛΑΣ Αλεξάνδρειας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στέρεες θέσεις

Στέρεες θέσεις

«Τα αλλάζει όλα», «αχαρτογράφητα νερά», «κάθε μέρα εκπλήξεις» και άλλα παρόμοια γράφονται για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Με ομοβροντία παρουσιάζουν τον Κασσελάκη ως κάτι ...αναπάντεχο, που φέρνει έναν «νέο ΣΥΡΙΖΑ», σε σχέση με τον «παλιό». Από την άλλη, διάφορα ηγετικά μέχρι σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ξεσπαθώνουν» ότι κινδυνεύει η αρι... Περισσότερα

Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπίδια ξεθάβονται από τον Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπίδια ξεθάβονται από τον Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βέροιας

Στις 7-2-2023, δημοσιοποιήθηκε το γεγονός του θαψίματος σκουπιδιών, μέσα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), της Βέροιας. Η απάντηση της Διοίκησης του Δήμου εκεί στον χώρο του ΣΜΑ παρουσία δημοσιογράφων και Δημοτικών Συμβούλων ήταν ότι δεν υπάρχουν πουθενά σκουπίδια θαμμένα.

Με την παρέμβαση του Προέδρου του ΦοΔΣΑ  (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεράνη, ξεκίνησε σήμερα, το ξεθάψιμο των σκουπιδιών. Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπιδιών άγνωστης σύνθεσης, φορτώνονται σε φορτηγά για να καταλήξουν σε ιδιωτική εταιρία διαχείρισης απορριμμάτων στην Θεσσαλονίκη. Στον χώρο εκεί, βρέθηκαν μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδωρίδης Κυριάκος και Θεοδωρίδης Θεόδωρος. Κάποια στιγμή, ήρθε και η Αστυνομία, για να καταγράψει το όλο γεγονός και να πάρει καταθέσεις από τους δυο Δημοτικούς Συμβούλους.

Τελικά με την απομάκρυνση των απορριμμάτων, αποτράπηκε σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα στην Δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Να θυμίσουμε ότι κάτω από τον χώρο αυτόν, βρίσκονται πηγές. Δυστυχώς, υπάρχει και το οικονομικό κόστος, το οποίο θα επωμισθεί ο ΦοΔΣΑ. Δηλαδή , το Δημόσιο. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα αποδειχθεί ότι το κόστος της αποκατάστασης που έχει σχέση με την απαράδεκτη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Βέροιας, θα είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, το ουσιαστικό ζητούμενο είναι ποιος και ποιες πολιτικές διαχείρισης, είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά και όσα θα ακολουθήσουν. Δεν τελείωσε εδώ. Έχει και συνέχεια.

Θεοδωρίδης Θεόδωρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Τηλ. 6976 116329)

Έχει διαβαστεί 390 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 211 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)