Πέμπτη, 13 Ιούν, 2024

  • ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνει ο καυγάς με επίδικο την επανάκτηση της ικανότητας χειραγώγησης του λαού
  • ΠΑΣΟΚ: Μαλλιά κουβάρια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα
  • Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης
  • ΝΑΟΥΣΑ: Με παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σταμάτησαν εργασίας εν μέσω καύσωνα
  • Ατελείωτος κατήφορος
  • Συνέχιση των δολοφονικών ισραηλινών επιθέσεων αμέσως μετά το ψήφισμα του ΟΗΕ
ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνει ο καυγάς με επίδικο την επανάκτηση της ικανότητας χειραγώγησης του λαού1 ΠΑΣΟΚ: Μαλλιά κουβάρια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα2 Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης3 ΝΑΟΥΣΑ: Με παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σταμάτησαν εργασίας εν μέσω καύσωνα4 Ατελείωτος κατήφορος 5 Συνέχιση των δολοφονικών ισραηλινών επιθέσεων αμέσως μετά το ψήφισμα του ΟΗΕ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δεν αλλάζει έτσι η κατάσταση...

Τεράστια προβολή γνωρίζει τις τελευταίες μέρες και στη χώρα μας ο «YouTuber» από την Κύπρο που κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος, και μάλιστα τρίτος στη σειρά, πίσω από το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Αυτό που προβάλλεται τώρα είναι η δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία ο ίδιος διαπρέπει (και κονομάει...) σ... Περισσότερα

Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπίδια ξεθάβονται από τον Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπίδια ξεθάβονται από τον Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βέροιας

Στις 7-2-2023, δημοσιοποιήθηκε το γεγονός του θαψίματος σκουπιδιών, μέσα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), της Βέροιας. Η απάντηση της Διοίκησης του Δήμου εκεί στον χώρο του ΣΜΑ παρουσία δημοσιογράφων και Δημοτικών Συμβούλων ήταν ότι δεν υπάρχουν πουθενά σκουπίδια θαμμένα.

Με την παρέμβαση του Προέδρου του ΦοΔΣΑ  (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεράνη, ξεκίνησε σήμερα, το ξεθάψιμο των σκουπιδιών. Πολλές δεκάδες τόνοι σκουπιδιών άγνωστης σύνθεσης, φορτώνονται σε φορτηγά για να καταλήξουν σε ιδιωτική εταιρία διαχείρισης απορριμμάτων στην Θεσσαλονίκη. Στον χώρο εκεί, βρέθηκαν μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδωρίδης Κυριάκος και Θεοδωρίδης Θεόδωρος. Κάποια στιγμή, ήρθε και η Αστυνομία, για να καταγράψει το όλο γεγονός και να πάρει καταθέσεις από τους δυο Δημοτικούς Συμβούλους.

Τελικά με την απομάκρυνση των απορριμμάτων, αποτράπηκε σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα στην Δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Να θυμίσουμε ότι κάτω από τον χώρο αυτόν, βρίσκονται πηγές. Δυστυχώς, υπάρχει και το οικονομικό κόστος, το οποίο θα επωμισθεί ο ΦοΔΣΑ. Δηλαδή , το Δημόσιο. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα αποδειχθεί ότι το κόστος της αποκατάστασης που έχει σχέση με την απαράδεκτη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Βέροιας, θα είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, το ουσιαστικό ζητούμενο είναι ποιος και ποιες πολιτικές διαχείρισης, είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά και όσα θα ακολουθήσουν. Δεν τελείωσε εδώ. Έχει και συνέχεια.

Θεοδωρίδης Θεόδωρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας (Τηλ. 6976 116329)

Έχει διαβαστεί 436 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 257 επισκέπτες και 0 μέλη.