Παρασκευή, 14 Ιούν, 2024

 • ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ EXIT POLLS
 • Σκέψεις για την αποχή στις ευρωεκλογές
 • “Ήττα και Περηφάνια”: η συλλογική γραφή της εργατικής ζωής και του αγώνα
 • 10ο αντάμωμα Τριλοφιωτών
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ
 • Το νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου «Δικά μας παιδιά» παρουσιάζεται στη Βέροια
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ EXIT POLLS1 Σκέψεις για την αποχή στις ευρωεκλογές2 “Ήττα και Περηφάνια”: η συλλογική γραφή της εργατικής ζωής και του αγώνα3 10ο αντάμωμα Τριλοφιωτών4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ 5 Το νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου «Δικά μας παιδιά» παρουσιάζεται στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ατομική ευθύνη μόνο

Για ...μέτρα ενόψει του καύσωνα στα σχολεία υποτίθεται έκανε λόγο η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, οριοθετημένα όμως στο πλαίσιο των «δυνατοτήτων» (βλ. κόστος), δίνοντας το «πράσινο φως» στους δήμους για να κλείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας όπου αυτές οι «δυνατότητες» δεν υπάρχουν, όπως και έκαναν σωρηδόν...Το υπουργείο Παιδείας έκα... Περισσότερα

Προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης

από Η Άλλη Άποψη

Σε συνέχεια των από 27/10 και 4/11/2015 Δελτίων Τύπου της ΔΕΥΑ Βέροιας αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο και στον εξωτερικό αγωγό υδροδότησης της Κοινότητας  γίνεται γνωστό ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών αποκατάστασης της βλάβης, αντικατάστασης νέων αντλιών, μεταγωγής από το παλαιό δίκτυο στο νέο και θέση σε λειτουργία του όλου συστήματος από τον εργολάβο του έργου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου καθόσον  υπήρξαν επιπλέον βλάβες κατά τη διαδικασία των δοκιμών του συστήματος υδροδότησης.

Μέχρι τότε η υδροδότηση της Κοινότητας θα συνεχίσει να γίνεται μόνο ορισμένες ώρες την ημέρα και συγκεκριμένα από 08:00 έως 14:00.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Τ. Κ. Σελίου, να φροντίσουν για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της ιδιαίτερα αυτών στις ψηλότερες γειτονιές της Κοινότητας για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που θα υποστούν.

Έχει διαβαστεί 371 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 410 επισκέπτες και 0 μέλη.