Παρασκευή, 21 Ιαν, 2022

  • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
  • Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη
  • Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μήνυμα στην Άγκυρα για «ανοιχτούς διαύλους»
  • Αυξάνονται συνεχώς οι άνεργοι .Σταθερά πάνω από ένα εκατομμύριο!
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ1 Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας2 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη3 Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό4 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μήνυμα στην Άγκυρα για «ανοιχτούς διαύλους»5 Αυξάνονται συνεχώς οι άνεργοι .Σταθερά πάνω από ένα εκατομμύριο!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη

Σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 533/2014 απόφαση του Δ.Σ Βέροιας στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν βαφές διαβάσεων και επισκευές στην οδό Βενιζέλου για το τμήμα  από την οδό Μαλακούση έως  την οδό Βερμίου.

Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Βενιζέλου, θα διακοπεί η  κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της Βενιζέλου και η διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Ανοίξεως και Εληάς και το υπόλοιπο τμήμα της οδού Βενιζέλου προς την αντίστοιχη φορά και τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου , Μαλακούση  και Κονίτσης για τα μικρά οχήματα.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση Βενιζέλου – Ανοίξεως θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα   άνω των 3,5 tn), ώστε η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Ανοίξεως. Ίδια πινακίδα Ρ23 θα τοποθετηθεί και στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου – Μητροπόλεως – Εληάς ώστε η κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων να γίνεται μέσω των οδών Εληάς και Μητροπόλεως και όχι από την οδό Βενιζέλου.   Στη συνέχεια , στη γωνία Βενιζέλου – Κονίτσης θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ47 και Ρ8 ώστε τα μικρά , πλέον, οχήματα να κινούνται από την οδό Κονίτσης. Στην γωνία των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Βενιζέλου θα τοποθετηθεί προειδοποιητική πινακίδα Ρ8 (οδός κλειστή) και στη συνέχεια στην γωνία Μαλακούση – Βενιζέλου θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ47 (υποχρεωτική πορεία αριστερά) ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται από την Μαλακούση.

Στο τμήμα της Βενιζέλου που θα εκτελούνται εργασίες (εργοτάξιο) , θα τοποθετηθεί περίφραξη με πλαστικά στηθαία τύπου new jersey και πινακίδα Ρ7 (απαγορεύεται η είσοδος).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει ασφαλής  κυκλοφορία των πεζών στα ήδη κατασκευασμένα πεζοδρόμια και πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και κατοικίες της οδού Βενιζέλου.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.

 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Αριστομένης Λαζαρίδης

Έχει διαβαστεί 321 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 9 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία -4 ως 9 °C
Άνεμος Α 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 216 επισκέπτες και 0 μέλη.