Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • ΚΑΙ  ΟΜΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΙΔΙΟΙ!...
  • Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
  • «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα
  • ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?
  • Κούνια που τους κούναγε
  • Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!
ΚΑΙ  ΟΜΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΙΔΙΟΙ!...1 Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ2 «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα3 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?4 Κούνια που τους κούναγε5 Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Ανακοίνωση Δωρεάς οικογένειας Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και Εύης Λαζού

από Η Άλλη Άποψη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 και αποφάσισε την ανακήρυξη της οικογένειας του κ. Αθανασίου Κων. Λασκαρίδη και της κ. Εύης Λαζού, ως Μεγάλων Δωρητών του Οργανισμού.

Η οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη έχει επιδείξει εδώ και πολύ καιρό ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο, που επιτελεί στην περιοχή η Πρωτοβουλία για το Παιδί, βοηθώντας διακριτικά στην επίλυση ουσιωδών προβλημάτων της.

Στο πλαίσιο αυτό κατανοήθηκε από την πλευρά της ως ιδιαίτερα σημαντικός στόχος η δημιουργία ενός Παραρτήματος του Σπιτιού της Βεργίνας, για την μόνιμη στέγαση αγοριών άνω των 12 ετών και την έκτακτη φιλοξενία άλλων.

Όπως είναι γνωστό, στο Σπίτι της Βεργίνας, λόγω χωρικών και λειτουργικών δεδομένων, δεν είναι δυνατή η συμβίωση αγοριών και κοριτσιών εφηβικής ηλικίας, ενώ δεν υπάρχει και η δυνατότητα προσωρινής φιλοξενίας άλλων αγοριών των οποίων κρίνεται η οριστική τοποθέτηση, για τους ίδιους λόγους.

Ως πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την επίλυση του προβλήματος, προκρίθηκε η μακροχρόνια ενοικίαση ακινήτου και οικήματος εντός του, που γειτνιάζει άμεσα με το Σπίτι της Βεργίνας, για τη στέγαση του Παραρτήματος, ενέργεια που έγινε δυνατή χάρις στη γενναιόδωρη χρηματοδότησή της από την οικογένεια του κ. Αθανασίου Λασκαρίδη και της κ. Εύης Λαζού. Με την Δωρέα αυτή δρομολογείται η λειτουργία του Παραρτήματος, ενώ παράλληλα η όλη Δομή αποκτά ζωτικό ελεύθερο χώρο που θα διαμορφωθεί κατάληλα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, εκφράζοντας και τα αισθήματα των εκατοντάδων μελών και εθελοντών του, αλλά και των εργαζομένων και –κυρίως- των φιλοξενούμενων παιδιών, ευχαριστεί θερμά τους Μεγάλους Δωρητές μας, ευχόμενο σε αυτούς υγεία, οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία και επιφυλάσσεται να αποδώσει τις προσήκουσες στα πρόσωπα και στο γεγονός τιμές, στην εκδήλωση των εγκαινίων της νέας Δομής, που ελπίζουμε ότι θα γίνουν πολύ σύντομα.

Έχει διαβαστεί 333 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 368 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)