Παρασκευή, 30 Ιούλ, 2021

  • Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
  • Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού
  • «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»
  • Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...
  • O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»
Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο1 Η ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ: Συνέντευξη έδωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία για το Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία «Henry Reeve»2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΕΥΑΒ για την ορθολογική χρήση του νερού3 «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»: «Με τρίμηνες προσλήψεις και με τιμωρητικές διατάξεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία»4 Αυξάνεται εκ νέου η πίεση στο σύστημα Υγείας, αλλά προέχει η «ατομική ευθύνη»...5 O Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, για την απευθείας αγορά οικοπέδου ως χώρο δημοτικού σχολείου:  «Δαπάνη για αγορά κτιρίου “Τσαλέρα” 0€»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Υπερμνημόνιο

Υπερμνημόνιο

«Χαράς ευαγγέλια» για την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα σήμερα με την κύρωση της σύμβασης του Ταμείου Ανάκαμψης, του υπερμνημονίου δηλαδή που έρχεται να δέσει νέες «αλυσίδες» στα εργατικά - λαϊκά στρώματα.«Η χώρα μεταμορφώνεται» λέει η ΝΔ, «πρόκειται για ιστορική τομή στην ΕΕ» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά για τα 32 δισεκατομμύρια ... Περισσότερα

Σχολιασμοί...

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Σχολιασμοί...

-Σίγουρα έντονο πολιτικό ενδιαφέρον θα έχει η χρονιά που ξεκίνησε. Και μόνο το γεγονός ότι θα έχουμε δύο  (τουλάχιστον) σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις-ευρωεκλογές-τοπικές εκλογές, το αποδεικνύουν. Το θέμα όμως είναι να αξιοποιηθούν απ’ όλους μας σωστά!

-Η εφημερίδα μας, ενώ γνωρίζει το πλούσιο παρασκήνιο που υπάρχει στους διάφορους πολιτικούς χώρους δεν θα σταθεί σ’αυτό (ή κυρίως σ’αυτό όπως κάνουν άλλα ΜΜΕ για λόγους εντυπωσιασμού) αλλά στην πολιτική που προβάλει κάθε παράταξη, κόμμα, ή πολιτικός παράγοντας. Αρκετά πια με το διαμορφωνόμενο πολιτικό «σταρ σύστεμ» και τα σχετικά δημοσιεύματα που συχνά όχι μόνο δεν είναι «αθώα», αλλά ούτε και «δωρεάν»!

-Πολλοί δηλώνουν σήμερα «έτοιμοι»-ως υποψήφιοι- να μας κυβερνήσουν τοπικά. Πολλοί λίγοι είναι όμως αυτοί που θα κατορθώσουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια. Απλά δηλώνουν έτοιμοι για να «προσχωρήσουν» μετά με περισσότερα «ατού» σε αυτούς που θα κατορθώσουν!

-Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το διάστημα αυτό η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Βέροιας, σε πόσα (εκλογικά) «κομμάτια» θα χωριστεί τους επόμενους μήνες. Αν για κάποιους συνδετικός κρίκος είναι μόνο η «εξουσία» τότε οι πολίτες θα πρέπει να σκέφτονται σωστότερα και διαφορετικά!

-Φυσικά και ο Δήμος Βέροιας, δεν θα πρέπει να βαδίσει με «αυτόματο πιλότο». Πολύ απλά δηλαδή θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει τη στοιχειώδη απαρτία στις συνεδριάσεις του αρχικά και δεύτερο να έχει τις απαιτούμενες πλειοψηφίες τουλάχιστον να περνούν τα λεγόμενα «υπηρεσιακά» αλλά απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του Δήμου ζητήματα.

(Δημοσιεύτηκαν στη έντυπη μορφή της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»)

Έχει διαβαστεί 363 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 26 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 27 ως 39 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Σάββατο, 31 Ιουλίου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 25 ως 39 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 291 επισκέπτες και 1 μέλος.