Οταν η "γαλάζια" εφημερίδα αποκαλύπτει τα πραγματικά νούμερα της οικονομίας... Περισσότερα
Στην Ημαθία ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης
από Η Άλλη Άποψη
Στην Ημαθία βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης. Επισέφθηκε το φράγμα του Αλιάκμονα και το Σέλι. Σε σχετική του ανάρτηση στο fb αναφέρει:
"Σε υψόμετρο 1750 στην τοποθεσία Αρσούμπαση είδα από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις προσκλήσεις που υπάρχουν για το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου Ημαθίας.
Το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας - 1936 - μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει η ατμομηχανή της βιώσιμης ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
Μαζί με την επιτροπή διοίκησης, τον πρόεδρο κ. Μιχαλιά Γιώργο, τα μέλη, Ελένη Μανακούλη, Τσίρη Γιώργο, Κακούλη Νίκο, τον συντονιστή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνο Χαλιορή, και τον προϊστάμενο του Χιονοδρομικού και πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων στα χιονοδρομικά κέντρα Ελλάδος , Μελιόπουλο Απόστολο, επισκέφθηκα το σύνολο της εγκατάστασης.
Ευχαριστώ και συγχαίρω την επιτροπή διοίκησης του χιονοδρομικού για το έργο τους αλλά και την συνεχή αναβάθμιση του κέντρου."
καθώς και
"Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια, στο δρόμο για τη Βεργίνα συναντά κανείς την τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα.
Χώρος ιδανικός για περιπάτους, ποδηλασία, τζόκινγκ αλλά και για αθλητές.
Η ημέρα ξεκίνησε με 10χιλ πρωινό τρέξιμο το γύρο της Λίμνης παρέα με την Ελένη Μανακούλη μέλος της Διοίκησης του Χιονοδρομικού κ προπονήτρια του ΣΚΙ και τους συνεργάτες μου.