Το ...στάξιμο από την ουρά του γαϊδάρου θυμίζει η συζήτηση εδώ και βδομάδες σχετικά με τη χρήση ή όχι της μάσκας προστασίας σε κλειστούς χώρους. Γιατί όσο η κυβέρνηση «μαδάει τη μαργαρίτα» για το πώς και το πού «βγάζουμε τη μάσκα», η μετάδοση του κορονοϊού συνεχίζεται, η επιδημιολογική επιτήρηση έχει πάει περίπατο, με τα διαγνωστικά τε... Περισσότερα
Συγκέντρωση της «Λαϊκής Ενότητας» στη Βέροια
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Την πρώτη της ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η «Λαϊκή Ενότητα» στη Βέροια (στον πολυχώρο «ΕΛΙΑ») με ομιλήτρια την Δέσποινα Χαραλαμπίδου, πρώην βουλευτή Θες/νικης.
Στην ομιλία της στάθηκε κυρίως στο 3ο μνημόνιο που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) και στις επιπτώσεις που θα έχει στην ζωή των Ελλήνων.
Τόνισε ότι το 3ο μνημόνιο έρχεται να προστεθεί στα δυο προηγούμενα και να συνεχίσει την λιτότητα στην χώρα. "Οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο διότι τον διαψεύσαμε και του στερήσαμε την ελπίδα. Γι αυτό δημιουργήσαμε την Λαϊκή Ενότητα, για να ξαναζωνταντέψουμε την ελπίδα στη νέα γένια" είπε η κ. Χαραλαμπίδου και πρόσθεσε: "Η νέα γενιά πίστεψε πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ, στην αριστερά και στο ότι ο κόσμος αλλάζει και έδωσε ένα 62% στο δημοψήφισμα, κόντρα σε όλο το σύστημα. Η νέα γενιά αλλά και εμείς τραυματιστήκαμε όταν το όχι του δημοψηφίσματος έγινε ναι. Ο Τσίπρας αποφάσισε να διαλύσει ένα κόμμα αλλά και την ελπίδα του λαού".
Για την Λαϊκή Ενότητα και τους στόχους της η κ. Χαραλαμπίδου είπε:
- Δεν είναι κόμμα αλλά εκλογικός σχηματισμός. Δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει μετά τις εκλογές.
- Στην Λαϊκή Ενότητα συμμετέχουν 19 συλλογικότητες της Αριστεράς.
- Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τυπικούς λόγους ορίστηκε επικεφαλής.
- Την Λαϊκή Ενότητα στηρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στο τέλος θα την στηρίξει και ο Μανώλης Γλέζος.
- Την Κυριακή το βράδυ θα είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια.
- Η Λαϊκή Ενότητα δεν έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα διότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που συγκροτήθηκε σε σχηματισμό.