Η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία ολοκληρώθηκε χτες, επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο το ΚΚΕ είχε εξαρχής προειδοποιήσει. Πρόκειται για μια αντιδραστική τομή ώστε το εχθρικό για τον λαό αστικό κράτος να γίνει πιο «αποτελεσματικό» και «ευέλικτο» για την υπεράσπιση και προώθηση των επιδι... Περισσότερα
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάουσα
από Η Άλλη Άποψη
Συγκένρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καρατάσου από το ΠΑΜΕ στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης το απόγευμα της Πέμπτης 9/11.
Αρχικά ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» κ. Δημήτρης Τσολάκος στάθηκε στα δυσβάσταχτα μέτρα που γονατίζουν τον αγροτικό τομέα, ενώ παράλληλα στάθηκε στις επόμενες κινήσεις των αγροτών με σκοπό τις δυναμικές κινητοποιήσεις.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας κ. Σάκης Τσίτσης που αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τα επερχόμενα μέτρα με μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά και άγρια φορολόγηση των πολιτών. (ΠΗΓΗ: http://inaoussa.gr)