Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
  • Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά1 Υπερπροβολή 2 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως3 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας4 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας5 Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Συλλυπητήριο του Δημάρχου Νάουσας για την απώλεια του Μανώλη Βαλσαμίδη

από Η Άλλη Άποψη
Συλλυπητήριο του Δημάρχου Νάουσας για την απώλεια του Μανώλη Βαλσαμίδη
Από τον δήμαρχο Νάουσας Νικόλαο Καρανικόλα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μανώλη Βαλσαμίδη, του αγαπητού μας δασκάλου και άοκνου ιστορικού μελετητή, του ανθρώπου των γραμμάτων και του πολιτισμού, που αφήνει στον τόπο μας μεγάλο αποτύπωμα με τις ιστορικές του γνώσεις και την δράση του.

Η αγάπη του για τον πολιτισμό και την παράδοση και η βαθιά γνώση της τοπικής ιστορίας, τον καθιστούσαν πάντα πολύτιμο και πρόθυμο αρωγό σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Η μνήμη του έχει χαραχθεί όχι μόνο στον πολιτισμό αυτού του τόπου αλλά και στις καρδιές όλων όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Προσωπικά ως Δήμαρχος και συνολικά ως Δήμος οφείλουμε να διαφυλάξουμε σαν παρακαταθήκη την αγάπη του αείμνηστου δασκάλου, ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και εκ μέρους σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής.»
Έχει διαβαστεί 1058 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 240 επισκέπτες και 0 μέλη.