Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Τα παιδιά ρομποτικής της ομάδας MetaShifters στον Δήμαρχο Βέροιας
  • Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας
  • Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας
  • Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι
  • Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ
  • Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2024
Τα παιδιά ρομποτικής της ομάδας MetaShifters στον Δήμαρχο Βέροιας1 Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας2 Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας3 Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι4 Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ5 Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 20246

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Ευθυμία Γώτη και κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, οι οποίοι ορίστηκαν σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχήθηκε μία καλή, ουσιαστική και εποικοδομητική θητεία με στόχο το συμφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας εν γένει, στην υπηρεσία του σπουδαίου και καίριου τομέα της μετάδοσης γνώσης, δεξιοτήτων και αξιών στη νέα γενιά.

Στη συνάντηση τονίστηκε η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού ώστε να δίδεται η δυνατότητα επίλυσης σημαντικών προβλημάτων. Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν τη σημασία της εκπαίδευσης χωρίς διακρίσεις, με όραμα και προοπτική. Τόσο ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, όσο και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Συρμούλα Τζήμα, διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σε κάθε προσπάθεια προαγωγής του εκπαιδευτικού έργου.

Αναφερόμενος στους απερχόμενους Διευθυντές, κ.κ. Δημήτρη Πυρινό (Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας) και Αθανάσιο Παπαδόπουλο (Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας), ο Δήμαρχος Βέροιας υπογράμμισε το εξαιρετικό επίπεδο και τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύχθηκε με βάση τον ειλικρινή διάλογο, το κοινό όραμα και το αίσθημα υψηλής ευθύνης.

Τέλος, ευχήθηκε στη νέα Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Γώτη και στον νέο Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αλατζόγλου, περαιτέρω άνοιγμα των οριζόντων της εκπαίδευσης με μεθοδική δουλειά για μία θητεία δημιουργική και αποτελεσματική.

 


Έχει διαβαστεί 494 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 450 επισκέπτες και 0 μέλη.