Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ηλία Τσιφλίδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Άρη Λαζαρίδη, είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Σταυρούλα Μιχαηλίδου, η Αντιπρόεδρος, κα Άννα Κοκοζίδου, η Γραμματέας, κα Ελένη Γκόγκα και το μέλος του Συλλόγου, κ. Παύλος Τουτουτζίδης είχαν την ευκαιρία να θέσουν στη δημοτική αρχή θέματα κτιριακών υποδομών που αφορούν σε σχολεία Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βέροιας και αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι υπογράμμισαν ότι ο Δήμος μέσω των Σχολικών Επιτροπών επεμβαίνει σε καίρια ζητήματα των σχολικών μονάδων και τόνισε πως, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, διεκδικεί διαχρονικά εντάξεις έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα για την αντιμετώπιση κτιριακών προβλημάτων.

Έχει διαβαστεί 248 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 227 επισκέπτες και 0 μέλη.