Πέμπτη, 18 Απρ, 2024

  • Νίκησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην παράταση
  • «Σοβαρός κίνδυνος» το Κίεβο να χάσει τον πόλεμο εντός του 2024 εκτιμούν Βρετανοί στρατιωτικοί αναλυτές
  • «Ισχυρή και σκληρή απάντηση» στην «παραμικρή επίθεση» του Ισραήλ προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Ιράν
  • Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Θετική σύσταση για ένταξη του προτεκτοράτου του Κοσόβου
  • Πανεργατική συγκέντρωση στη Βέροια
Νίκησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην παράταση1 «Σοβαρός κίνδυνος» το Κίεβο να χάσει τον πόλεμο εντός του 2024 εκτιμούν Βρετανοί στρατιωτικοί αναλυτές2 «Ισχυρή και σκληρή απάντηση» στην «παραμικρή επίθεση» του Ισραήλ προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Ιράν3 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑ4 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Θετική σύσταση για ένταξη του προτεκτοράτου του Κοσόβου5 Πανεργατική συγκέντρωση στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για την επικίνδυνη κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή

του Αλέκου ΧατζηκώσταΜε την εκτόξευση drones και βαλλιστικών πυραύλων απάντησε- όπως ήταν αναμενόμενο και είχε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο- το Ιράν ξημερώματα Κυριακής 14 Απριλίου στον βομβαρδισμό του ιρανικού προξενείου στην Δαμασκό την 1η Απριλίου 2024 με νεκρούς ιρανούς αξιωματούχους.  Να θυμίσουμε ότι η επίθεση το... Περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

από Η Άλλη Άποψη
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής,  συνάντηση μεταξύ της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νομού Ημαθίας και κλιμακίου της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Γραμματέας, Σάββας Τσιχλακίδης, τα μέλη Μαρία Καραγιαννίδου, Μαρία Σακαλή και Μιχάλης Χασιώτης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ολυμπία Αποστόλου και από την πλευρά του Σωματείου, η Πρόεδρος, Στεργιανή Ζάλιου, ο Αντιπρόεδρος, Θεοφάνης Κουτρουλιάς και το μέλος Λάζαρος Κυριακόπουλος.

Κύριο θέμα της συνάντησης, η ενδεχόμενη υποβάθμιση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας, μέσα από το νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή η Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, για τον νέο χάρτη υγείας της χώρας, όπου μεταξύ άλλων θα καθορίζει την υπόσταση και την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νάουσας  εξέφρασαν εμφατικά την αντίθεσή τους ως προς τις προθέσεις της Κυβέρνησης, τονίζοντας την έναρξη μία κοινής και ενιαίας προσπάθειας, με κάθε φορέα και θεσμό,  που θα συμβάλλει στην διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας με την μορφή που έχει σήμερα. Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας, όπως την αδυναμία πλήρους εφημέρευσης και λειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος και κατ’ επέκταση την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού.

Να σημειωθεί, η σημαντικότητα του Νοσοκομείου Νάουσας και η αποδοτικότητα του ως Υγειονομική Μονάδα, με αδιαμφισβήτητη προσφορά υπηρεσιών. Όπως αναφέρεται και στο υπόμνημα που κατέθεσαν στα μέλη της Νομαρχιακής, κατά τη συνάντηση: «Όλο το παραπάνω έργο, αλλά και η διαχρονική προσφορά του Νοσοκομείου Νάουσας, επιβάλλουν την συμμετοχή του στον νέο υγειονομικό χάρτη ως δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα που θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα.»

Τα παρευρισκόμενα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νομού Ημαθίας, ακούγοντας με μεγάλη προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των εκπροσώπων της Διοίκησης του Σωματείου, δεσμεύτηκαν πως θα υποστηρίξουν για την αμετάβλητη θέση που θα πρέπει να έχει η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας στον επικείμενο χάρτη υγείας, μεταφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Νάουσας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να χρησιμοποιηθεί κάθε κοινοβουλευτικό εργαλείο, καθώς  η δημόσια και δωρεάν  υγεία, όπως και η εμπιστοσύνη και πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες δομές Υγείας είναι προτεραιότητα.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια

Επικοινωνία: ne.imathia.pasok.kinal@gmail.com


Έχει διαβαστεί 350 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 588 επισκέπτες και 0 μέλη.