Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

  • ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΕΚΑΒ
  • Σκουπίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα στο ... μαντηλάκι της PISA
  • Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα για το Φορολογικό Νομοσχέδιο
  • Ψήφισαν σχεδόν το 50% του νομοσχεδίου της ΝΔ που παραδίδει στα «κοράκια» τα χρεωμένα νοικοκυριά...
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: Διοργανώνει συλλαλητήριο στις 12 Δεκέμβρη στο Σύνταγμα
  • Ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΕΚΑΒ 1 Σκουπίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα στο ... μαντηλάκι της PISA2 Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα για το Φορολογικό Νομοσχέδιο3 Ψήφισαν σχεδόν το 50% του νομοσχεδίου της ΝΔ που παραδίδει στα «κοράκια» τα χρεωμένα νοικοκυριά...4 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: Διοργανώνει συλλαλητήριο στις 12 Δεκέμβρη στο Σύνταγμα5 Ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γάζα, 60 μέρες μετά

Εξήντα μέρες συμπληρώθηκαν από όταν ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε το νέο μακελειό σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, αφήνοντας πίσω του μέχρι σήμερα πάνω από 16.000 νεκρούς, 7.000 νεκρά παιδιά, 40.000 τραυματίες και κοντά 2 εκατομμύρια εκτοπισμένους.Παρά τον εφησυχασμό που επιχείρησαν να καλλιεργήσουν τις προηγούμενες μέρες τα αστικά επ... Περισσότερα

Συναυλία του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ για τον Γιάννη Αβραμίδη

από Η Άλλη Άποψη
Συναυλία του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ για τον Γιάννη Αβραμίδη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ! Συναυλία με το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και φίλους.

Η Κ.Ε.Π.Α του Δήμου Βέροιας, το βεροιώτικο μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και το οργανικό, φωνητικό σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ  διοργανώνουν συναυλία σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού στις 7 Σεπτέμβρη, 9μμ. στο γήπεδο του Μπάσκετ στην Εληά, αφιερωμένη στον νοσηλευόμενο βεροιώτη αθλητή Γιάννη Αβραμίδη.                                                              

Το ρεπερτόριο της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια των Μ.Θεοδωράκη,                             Δ Σαββόπουλου, Θ. Μικρούτσικου, Β. Παπακωνσταντίνου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Αφων Κατσιμίχα, Σ. Μάλαμα, Μ. Πασχαλίδη, Γ. Χαρούλη, Γ. Κότσιρα, Κ.Μαραβέγια και άλλων.

Το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ αποτελείται από τον Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, τραγούδι), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλ. Κιθάρα), Παναγιώτη Θεοδωρίδη (μπουζούκι, τραγούδι), Γιάννη Κασερόπουλο (μπάσο), Κώστα Ρίζο(τύμπανα). Στη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης η Μάγδα Πένσου, ο Γιώργος Γελαράκης και η Μαρία Θεοχαροπούλου. Φιλική συμμετοχή στο ακορντεόν ο Κώστας Σαββίδης.

Προπώληση εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ στα παρακάτω σημεία:

1.       Ουζερί «ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ», Μητροπόλεως 12, Βέροια

2.       Καφέ « ΜΠΡΙΚΙ», Μητροπόλεως 44, Βέροια

3.       Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙΚΑΙΡΟ», Βενιζέλου 36, Βέροια

4.       Γραμματεία ΚΕΠΑ, Χώρος Τεχνών Βέροιας

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ»

O νεαρός αθλητής μας Γιάννης Αβραμίδης πριν αρκετό καιρό υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης που τον ταλαιπωρεί ακόμη. Μαζί του αγωνίζεται και αγωνιά όλη η οικογένειά του. Όλοι μας αγωνιούμε για την αποκατάσταση του αγαπημένου μας Γιάννη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να βρισκόμαστε δίπλα συναισθηματικά και ηθικά και να ενισχύουμε με θετική σκέψη και ενέργεια. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Βοριαζίδη (ο οποίος μας μετέφερε έντονα και τη δική του αγωνία όπως και όλου του επιτελείου του αλλά και των πολιτών της Βέροιας) να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη μας, ελπίζοντας τα τραγούδια μας, η σκέψη μας, η δική μας και όλου του κόσμου που θα τραγουδήσει μαζί μας, να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει! 
Αποφασίσαμε, μαζί με το οργανικό -φωνητικό σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ που συνδιοργανώνει, να ορίσουμε μια σχετικά μικρή τιμή εισόδου, 5 ευρώ, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό το οποίο ίσως καλύψει κάποια έξοδα νοσηλείας του Γιάννη που είναι πάρα πολλά! Τα έξοδα για την πραγματοποίηση της συναυλίας ανέλαβαν, εκτός από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ( με την προσωπική και τόσο ζεστή υποστήριξη της κυρίας Νανάς Καραγιαννίδου), πάνω από 20 επιχειρηματίες του Δήμου μας των οποίων η ανταπόκριση ήταν συγκινητική! 
Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ τις συναυλίες που έχει κάνει ως τώρα σε Βέροια και Νάουσα και είναι 8 τα τελευταία τρία χρόνια, τις έχει κάνει αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά και όλες έγιναν με δική του πρωτοβουλία! Το ίδιο θα γίνει και τώρα, φυσικά. Με μεγάλη μας χαρά, θα φιλοξενήσουμε στη συναυλία αυτή τους αγαπημένους μας Μάγδα Πένσου, Γιώργο Γελαράκη, Μαρία Θεοχαροπούλου και τον ακορντεονίστα Κώστα Σαββίδη που μας συγκίνησαν με την προθυμία τους να συμμετάσχουν σ αυτή τη μουσική βραδιά!
Τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ απαρτίζουν ο Μιχάλης Ρίζος στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κωστής Ρίζος στο πιάνο και τραγούδι, ο Χρήστος Δαμιανίδης στην ηλεκτρική κιθάρα,Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και τραγούδι, ο Γιάννης Κασσερόπουλος στο μπάσο και ο Κώστας Ρίζος στα τύμπανα.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο, 7 Σεπτέμβρη, στο γήπεδο Μπάσκετ στην Εληά στις 9 το βράδυ, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ μας και να του φωνάξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!!!!

Εισιτήρια προπωλούνται στο ουζερί ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ, στο καφέ ΜΠΡΙΚΙ, στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ και στη γραμματεία του Χώρου Τεχνών.

 

 

Έχει διαβαστεί 250 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 231 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)