Παρασκευή, 21 Ιαν, 2022

  • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
  • Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη
  • Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μήνυμα στην Άγκυρα για «ανοιχτούς διαύλους»
  • Αυξάνονται συνεχώς οι άνεργοι .Σταθερά πάνω από ένα εκατομμύριο!
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ1 Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας2 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη3 Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό4 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μήνυμα στην Άγκυρα για «ανοιχτούς διαύλους»5 Αυξάνονται συνεχώς οι άνεργοι .Σταθερά πάνω από ένα εκατομμύριο!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Συνέντευξη με την Ελενα Μυτηλέκα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Βέροιας με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συνέντευξη με την Ελενα Μυτηλέκα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Βέροιας με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

Γιατί υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές;
Έρχεται πιστεύω ως φυσική συνέχεια της πολύχρονης ενασχόλησης μου με τα κοινά και ιδιαίτερα με το γονεϊκό κίνημα. Είμαι εκλεγμένη για πάνω από 10 χρόνια σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα Γραμματέας του Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Β’Θμιας Εκπαίδευσης όπου προσφέρω εθελοντικά τη βοήθεια μου. Επίσης είμαι εκλεγμένη στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας ως Γραμματέας. Επίσης εδώ και χρόνια, δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας, που λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια υπό την αιγίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Β’ Θμιας Εκπαίδευσης με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και έχει ως στόχο την μαθησιακή δωρεάν ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων μαθητών των Β’ και Γ’ τάξεων Λυκείου . Είμαι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής, ως υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Με την υποψηφιότητά μου λοιπόν θέλω να συμβάλω ακόμη πιο πολύ στα αντιμετώπιση τόσο αυτών των ζητημάτων, όσο και ευρύτερα της πόλης που αγαπώ και που ανήκω στις παλιές της οικογένειες.
Γιατί με τον συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη;
Γιατί πιστεύω ότι η δημοτική αυτή παράταξη, που «κυβερνά» τον Δήμο μας, με «Δράση και Γνώση» έχει δώσει πολλά και θετικά δείγματα γραφής σε όλους  τους τομείς και χρειάζεται να συνεχίσει το σημαντικό αυτό έργο και με μία νέα θητεία, προς όφελος πάντα των δημοτών. Επίσης γιατί πιστεύω ότι ως δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε με επάρκεια παρά τις αντίξοες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της κρίσης και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και με τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο «Κλεισθένης».
Στο πλαίσιο και των διακηρυγμένων θέσεων του συνδυασμού σας, εσείς που θα εστιάζατε την προσοχή σας;
Διεκδίκηση περισσότερων κονδυλίων από την εκάστοτε κυβέρνηση, περισσότερων κονδυλίων για την Εκπαίδευση των παιδιών μας. Αυτό με τη σειρά του θα σημαίνει μεγαλύτερες δυνατότητες για την δημοτική αρχή για την ακόμη καλύτερη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων Α/Θμιας και Β’Θμιας Εκπαίδευσης και τον πλήρη εξοπλισμό τους με τα απαραίτητα υλικά. Την αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων σ’ αυτά και την δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν.
Την αξιοποίηση του Αρχοντικού Σαράφογλου με τη δημιουργία  μόνιμης έκθεσης λαογραφικού υλικού της Βέροιας με την εθελοντική προσφορά των κατοίκων.
Μία πόλη φιλική για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με την καλύτερη διαμόρφωση των υπαρχόντων ανοιχτών χώρων (π.χ πάρκα , παγκάκια κ.α) και εκτός κέντρου και τη δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν.
Ενίσχυση του τομέα της ανακύκλωσης με μεγαλύτερη φροντίδα στην ενημέρωση-δραστηριοποίηση των ίδιων των πολιτών αλλά και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για αύξηση των διαθέσιμων μέσων για το σκοπό αυτό.
Ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου του Δήμου με πίεση προς την εκάστοτε κυβέρνηση για διεύρυνση των κριτηρίων  ώστε περισσότεροι πολίτες που ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες να απολαμβάνουν τα οφέλη του.
Να υπάρχει φροντίδα για την περαιτέρω μείωση των τελών στους οικονομικά ασθενέστερους και την μεγαλύτερη αναλογικά συμμετοχή των εχόντων.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος στο παρκάρισμα, με στόχο την αποσυμφόρηση της πόλης. Κάτι τέτοιο απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των ΚΤΕΛ, αλλά και τη δημιουργία επιπλέον πάρκινγκ στις εισόδους της πόλης.
Συντονισμένη – πολύπλευρη εκστρατεία ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών και των κάθε είδους εξαρτήσεων (τζόγος-αλκοόλ)

Βιογραφικό Έλενας Μυτηλέκα
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στη Βέροια, απόγονος παλιάς Βεροιώτικης οικογένειας.
Είμαι παντρεμένη, σύζυγος του Δήμου Δαβόρα, καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας, και μητέρα ενός αγοριού, μαθητή της Γ’ Λυκείου.
Εργάστηκα ως γραμματέας-λογίστρια σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στη Βέροια. Τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση.
Εδώ και χρόνια, δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας, που λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια υπό την αιγίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Β’ Θμιας Εκπαίδευσης με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και έχει ως στόχο την μαθησιακή δωρεάν ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων μαθητών των Β’ και Γ’ τάξεων Λυκείου . Είμαι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής, ως υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου .
Είμαι εκλεγμένη για πάνω από 10 χρόνια σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα Γραμματέας του Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Β’Θμιας Εκπαίδευσης όπου προσφέρω εθελοντικά τη βοήθεια μου. Επίσης είμαι εκλεγμένη στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας ως Γραμματέας.

(Δημοσιεύτηκε στην έντυπη "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ")

Έχει διαβαστεί 421 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 9 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία -4 ως 9 °C
Άνεμος Α 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 237 επισκέπτες και 0 μέλη.