Σάββατο, 04 Φεβ, 2023

• Ανετη επικράτηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  • Αποκαλυπτήρια προτομής των Στάλιν,Ζούκωφ, Βασιλιέφσκι για την 80η επέτειο της νίκης στο Στάλινγκραντ
  • Οι εργαζόμενοι στη Βρετανία στους δρόμους: η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση της τελευταίας 10ετίας
  • Στην ατομική ευθύνη εξαντλείται η... ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού
  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Περισσότερη στήριξη στο Κιέβο
  • Έχετε λίγο χρόνο να σας μιλήσω για το ΠΑΣΟΚ;
Ανετη επικράτηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ1 Αποκαλυπτήρια προτομής των Στάλιν,Ζούκωφ, Βασιλιέφσκι για την 80η επέτειο της νίκης στο Στάλινγκραντ 2 Οι εργαζόμενοι στη Βρετανία στους δρόμους: η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση της τελευταίας 10ετίας3 Στην ατομική ευθύνη εξαντλείται η... ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Περισσότερη στήριξη στο Κιέβο5 Έχετε λίγο χρόνο να σας μιλήσω για το ΠΑΣΟΚ;6

Βουτιά  "ρεκόρ"

Βουτιά "ρεκόρ"

Το φως ανάβει ...με το ρολόι, με τα λεπτά μετριέται ο θερμοσίφωνας, κυνήγι στις πρίζες και περιορισμός χρήσης σε άλλες συσκευές. Αυτή είναι η εικόνα που έγινε ...συνήθεια, ειδικά τους τελευταίους μήνες που η ενεργειακή φτώχεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ για τον περασμένο Δεκέμβρη καταγράφουν μάλιστα «βουτιά»... Περισσότερα

Τ. Μπαρτζώκας: Εντός του επόμενου διαστήματος οι ανακοινώσεις, για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις

Στις αμέσως επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί ο τρόπος αντιμετώπισης για τις βροχοπτώσεις Ιουνίου, Ιουλίου & Αυγούστου, κατόπιν της ολοκλήρωσης της σύσκεψης στο ΥΠΑΑΤ, παρουσία των Βουλευτών Ημαθίας-Πέλλας, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γ. Γεωργαντά, του Υφυπουργού, αρμόδιου για τις κρατικές ενισχύσεις, κ. Χ. Τριαντόπουλου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Α. Λυκουρέντζου.

Κατά τη σύσκεψη έγινε πλήρης αναφορά στην έκταση των ζημιών, στις ποικιλίες συμπύρηνων- επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών που επλήγησαν και στο μέγεθος της απώλειας του εισοδήματος που υπέστησαν οι τοπικοί παραγωγοί. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ έθεσε τις διαστάσεις της εκτιμητικής διαδικασίας, ανακοινώνοντας ότι επίκειται η ολοκλήρωση της, που θα αποσαφηνίσει το πραγματικό μέγεθος της ζημίας αλλά και τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Μπαρτζώκας αποτύπωσε στους Υπουργούς ρεαλιστικά την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας, ζητώντας να υπάρξει μια συνολική λύση αποζημιώσεων, που θα αποκαταστήσει ικανοποιητικά και δίκαια την απώλεια εισοδήματος των αγροτών, λαμβάνοντας υπόψιν τις πολλαπλές προκλήσεις που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν τη φετινή χρονιά.

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Συννεφιασμένος
Άνεμος ΒΔ 4-6 μποφόρ

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου