Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  • Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική
  • ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές
  • Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων
Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ1 Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική2 ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές3 Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»4 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας: Η κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια «μπαίνει στις ράγες»

από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας: Η κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια «μπαίνει στις ράγες»

Με αντικείμενο την κατασκευή νεόκτιστου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα, με στελέχη της υπηρεσίας των Κτηριακών Υποδομών Δημοσίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Τιμολέων Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Έργων, κ. Θεόδωρος Κυριαζόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, με στόχο την αποσαφήνιση των στοιχείων οικοπέδου, για την στέγαση του νέου σχολείου.

Ο Βουλευτής διευκρίνισε στο ΔΣ ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο για επισκευή του υπάρχοντος κτηρίου, καθώς όπως ξεκαθάρισε, αφενός αυτό θα ήταν μια «μεσοβέζικη» λύση», αφετέρου οι υφιστάμενες ελλείψεις του κτηρίου καθιστούν εντελώς ακατάλληλη την στέγαση και εκπαιδευτική διαδικασία.

Αφού εξασφάλισε την πολιτική συμφωνία για δημιουργία νέου σχολείου, διερευνήθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι προϋποθέσεις ωρίμανσης του έργου. Βασική εξ αυτών, η εύρεση οικοπέδου και ο μετέπειτα χαρακτηρισμός του ως σχολικού, προκειμένου η κατασκευή του να ενταχθεί στο Προγραμματισμό Έργων της ΚΤΥΠ.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία και με την Υπουργό Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, από την οποία έχει εξασφαλίσει την αμέριστη υποστήριξη και την πολιτική βούληση να τρέξουν όλες οι διαδικασίες με ταχύτητα. Γεγονός που επιτρέπει στο Βουλευτή να αισιοδοξεί αλλά και να οργανώνει συντονισμένα τις επόμενες κινήσεις του.

Κατόπιν της πολύ θετικής συνάντησης, ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του στα στελέχη της ΚΤΥΠ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής διατηρεί άριστες σχέσεις με τα μέλη του ΔΣ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη συνεχόμενη συνεργασία τους για την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού σε δεκάδες σχολεία της Ημαθίας, όσο και με τη διαρκή ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.


Έχει διαβαστεί 687 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 363 επισκέπτες και 0 μέλη.