Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Τα παιδιά ρομποτικής της ομάδας MetaShifters στον Δήμαρχο Βέροιας
  • Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας
  • Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας
  • Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι
  • Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ
  • Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2024
Τα παιδιά ρομποτικής της ομάδας MetaShifters στον Δήμαρχο Βέροιας1 Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας2 Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας3 Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι4 Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ5 Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 20246

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας: Να αναδείξουμε τον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού!

από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας: Να αναδείξουμε τον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού!

Με μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, προκειμένου να λάβει γνώση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, τον τομέα του φαρμάκου -ιδίως το επίκαιρο ζήτημα των ελλείψεων- και κυρίως, για να συμβάλλει στην ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου, του φαρμακοποιού και του φαρμακείου.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με την Πρόεδρο, κ. Σ. Καττή, τον Γ. Γραμματέα, κ. Γ. Μουρτζίλα, τον Ταμία, κ. Θ. Ντόβα και τη φαρμακοποιό, κ. Κ.Οικονομόπουλου για θέματα που αφορούν την άυλη συνταγογράφηση, τα  ζητήματα που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους πολίτες, λόγω των ελλείψεων φαρμάκων, αλλά και τον ιδιαίτερα αναβαθμισμένο, κοινωνικό ρόλο, που υπηρετούν οι φαρμακοποιοί και ο οποίος αναδείχτηκε ιδιαίτερα, κατά την περίοδο της πανδημίας.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Τάσος Μπαρτζώκας εστίασε στη συνεισφορά των φαρμακοποιών και των φαρμακείων, ως φορείς πρωτογενούς πρόληψης και φροντίδας, καθώς όπως αναφέρει «οι φαρμακοποιοί είναι συλλειτουργοί της δημόσιας υγείας. Εκτός από την ορθή χορήγηση φαρμάκων, οι φαρμακοποιοί δίνουν συμβουλές υγείας, αναλαμβάνουν την φροντίδα των πρώτων βοηθειών, παρέχουν απλές ιατρικές υπηρεσίες  και κυρίως, είναι οι άνθρωποι με την πιο στενή επαφή με τον ασθενή. Οφείλουμε  να αναγνωρίσουμε, αλλά και να ανταμείψουμε έμπρακτα, τον κοινωνικό ρόλο τους!»


Έχει διαβαστεί 595 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 542 επισκέπτες και 0 μέλη.