Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Τάξης Βιολοντσέλου Δαμιανού Καϊλόγλου
  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Τάξης Βιολοντσέλου Δαμιανού Καϊλόγλου 1 Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά2 Υπερπροβολή 3 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως4 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας5 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την υποκρισία και εμείς τις πραγματικές λύσεις!

από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την υποκρισία και εμείς τις πραγματικές λύσεις!

*Κύριες θέσεις του Τάσου Μπαρτζώκα κατά την παρέμβασή του, στο Flash 99,4

·       Για τη δυσμενή εξέλιξη με το διαγωνισμό του «Νιάρχος», για τα παιδιατρικά Νοσοκομεία:

 Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η πολιτική βούληση δεν αλλάζει, τα νοσοκομεία θα φτιαχτούν για το καλό των παιδιών μας. Θα γίνει εκ νέου προκήρυξη, με πιο φυσιολογικές τιμές. Θα υπάρξει μια καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα. Δεν υπάρχει όμως καμία αλλαγή στον στόχο μας, παραμένει ζωντανός.

·       Για τα νέα μέτρα στήριξης:

 Με συνέπεια τηρούμε κάθε δέσμευσή μας ότι θα στηρίζουμε πάντα τους πολίτες. Τα νέα μέτρα για την αναβίωση των ρυθμίσεων των χρεών, την επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο των αγροτών, το επίδομα των συνταξιούχων, τη διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ σε βασικά είδη και οι ρυθμίσεις που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του εξωδικαστικού μηχανισμού, είναι πολύ σημαντικές παρεμβάσεις. Είναι το αποτέλεσμα της χρηστής αλλά και αποτελεσματικής οικονομικής διακυβέρνησής μας. Χωρίς να υπονομεύουμε το μέλλον της νέας γενιάς, κάθε ευρώ επιπλέον δημοσιονομικού χώρου επιστρέφεται στους πολίτες. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

·       Για το ζήτημα των κόκκινων δανείων:

Εδώ έχουμε από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ τον απόλυτο φαρισαϊσμό. Μας εγκαλούν για την απόφαση του Αρείου Πάγου, αυτοί που έφεραν και ψήφισαν το νόμο, που δίνει τη δυνατότητα στα funds να πλειστηριάζουν ακίνητη περιουσία. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Και δεν ξεχνάει ο κόσμος την κυνική ατάκα του κ. Τσίπρα ότι «25000 πλειστηριασμοί δεν είναι δα και τίποτα».

Έχουμε κάνει πολλές παρεμβάσεις για να προστατέψουμε το συνεπή οφειλέτη και την περιουσία του. Θυμίζω επιγραμματικά το Πρόγραμμα Ηρακλής,  τον εξωδικαστικό μηχανισμό, το πρόγραμμα Γέφυρα 1 και Γέφυρα 2, αλλά και παρεμβάσεις που στηρίζουν το εισόδημα των πολιτών ώστε να μη διαταράσσεται η εξόφληση των χρεών προς τα τραπεζικά ιδρύματα. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωράει με προπαγάνδα και υποκρισία, εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε έως τώρα. Θα δίνουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.

 

Ο σύνδεσμος για την παρέμβαση του Βουλευτή: https://youtu.be/YMPqz1DiH24


Έχει διαβαστεί 821 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 321 επισκέπτες και 1 μέλος.